Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ το Ghost of Tsushima θέλω οπωσδήποτε, για τα άλλα μπορώ και να περιμένω (ας αφήσουμε μερικά χρόνια ακόμα τον kojima να ξεδιπλωθεί, γιατί έρχεται και από καταπιεσμένη κατάσταση, ο τύπος ζει το όνειρό του ας μην τον διακόψουμε) 

έχουν συνεργαστεί και με αυτούς τους θεούληδες που τους παρακολουθούσα από καιρό, για αυτό και από το πρώτο trailer έβλεπα κανονικό kenjutsu και είχα ξετρελαθεί , δε θέλω να μου κάνουν χαλάστρα και να πάει ps5

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

Ρε παιδες τι ειναι αυτα που λετε μερικοι; Αυτοι οι τιτλοι που λεει το αρθρο ειναι για το PS4 οχι για το 5. Αλλαζει παραγραφο ο ανθρωπος και λεει οτι μαζι με αυτα τα update στους τιτλους αυτους (για PS4), θα γινουν και ανακοινωσεις για τα καινουργια Move κτλ. Οσον αφορα το PS5 ας ελπισουμε να μην εχει το launch του PS4 καθως αν ειχες ενα μετριο pc δεν υπηρχε λογος να αγορασεις την κονσολα τα πρωτα 2 χρονια καθως τα exclusives δεν δικαιολογουσαν την αγορα της ουτε στο ελαχιστο, μετα φυσικα επιτελους βελτιωθηκαν αισθητα τα πραγματα. Ταυτοχρονα βεβαια ελπιζουμε να μην κανουν καμμια πατατα τυπου Microsoft που κατι ψέλλισε  για discless , internet only console την προηγουμενη γενια και πηγε απατη. Αν επιβεβαιωθουν οι φημες οτι θα ειναι backwards compatible με PS4 τιτλους και δεν ειναι καμμια παπαρια μαρκετινγκ που εννοουν streaming services κτλ. η MS δεν θα εχει παλι καμμια τυχη ουτε την επομενη γενια.

Δημοσ.

backward compatibility με δισκακια δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει. τα παντα οδευουν στο live streaming/digital distribution, αφου ειναι ο καλυτερος τροπος για να απαλλαγουν απο την αγορα των μεταχειρισμενων, την πειρατεια και τους μεταπωλητες. το προβλημα τους ειναι πως θα φερουν την νεα κατασταση πραματων στην gaming community χωρις να υπαρξουν σοβαρες αντιδρασεις. διοτι η ΜΣ πηγε με τσαμπουκα να πουλησει τα νεα "features" του ΧΒΧ1 και φαγανε τα μουτρα τους. θελει τροπο και ισως ειναι ενας λογος που δεν θα παρουσιασει το PS5 στην Ε3 η Sony.

4 ώρες πριν, logistoulis είπε

εγώ το Ghost of Tsushima θέλω οπωσδήποτε, για τα άλλα μπορώ και να περιμένω (ας αφήσουμε μερικά χρόνια ακόμα τον kojima να ξεδιπλωθεί, γιατί έρχεται και από καταπιεσμένη κατάσταση, ο τύπος ζει το όνειρό του ας μην τον διακόψουμε) 

έχουν συνεργαστεί και με αυτούς τους θεούληδες που τους παρακολουθούσα από καιρό, για αυτό και από το πρώτο trailer έβλεπα κανονικό kenjutsu και είχα ξετρελαθεί , δε θέλω να μου κάνουν χαλάστρα και να πάει ps5

υπαρχουν ακομη σαμουραι στην Ιαπωνια; μπραβο. πως τους λενε αυτους;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, KilliK είπε

υπαρχουν ακομη σαμουραι στην Ιαπωνια; μπραβο. πως τους λενε αυτους;

https://www.facebook.com/Tenshinryuhyohoenglish/

και πολλή έκπαιδευση με live blades, όχι shinai ή bokken 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.

θυμαμαι και σε ενα ντοκυμαντερ που εβλεπα οτι υπαρχει και μια γυναικα σαμουραι στην Ιαπωνια, αλλα μου διαφευγει το ονομα της.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KilliK είπε

θυμαμαι και σε ενα ντοκυμαντερ που εβλεπα οτι υπαρχει και μια γυναικα σαμουραι στην Ιαπωνια, αλλα μου διαφευγει το ονομα της.

καλά απόγονοι σαμουράι μάλλον υπάρχουν αμέτρητοι, όπως και σίγουρα υπάρχουν αρκετοί που συνεχίζουν και τηρούν τις παραδόσεις τους και σε πιο κλειστό κύκλο (ούτε ανοίγουν σχολές, ούτε βγάζουν βίντεο και φυσικά δεν απευθύνονται στη δύση)

είναι δηλαδή αρκετά πράγματα στα οποία δεν έχουμε πρόσβαση ή έχουν χαθεί ή μένουν μέσα σε οικογένειες , οι ryu των διαφόρων τεχνών πρέπει να είναι ατελείωτες

τελοσπάντων, στην προκειμένη περίπτωση ήταν πολύ καλή επιλογή για το motion capture, όση από τη χορογραφία των μαχών έχω δει από τα trailer μου φάνηκε πολύ αυθεντική, χωρίς τις συνηθισμένες υπερβολές που μπορεί να έχει ένα βιντεοπαιχνίδι και προσωπικά ανυπομονώ (και θα το πάρω day one )

• Like 1
Δημοσ.

1ον για τα παιχνιδια που λετε, για μενα ειναι βεβαιο οτι θα κυκλοφορησουν και για ps4. Τα μεγαλα κερδη της σονι δεν ειναι απο τη πωληση των κονσολων, αλλα απο την πωληση των παιχνιδιων(και το plus).  Δεν μπορουν να αγνοησουν μια αγορα 100εκ χρηστων, ουτε να πιστευουν οτι ολοι αυτοι θα παρουν ps5 απο τη 1η στιγμη . Ουτε παιζει να τα καθυστερησουν μεχρι το 2020...Πιστευω πως μεχρι τον απρίλιο-μαιο  2019 θα ανακοινωσουν to ps5 μαζι με το actual release παιχνιδιων exclusives οπως το days gone, last of us 2 και ανακοινωση παιχνιδιων οπως το ghost of tsushima με ημερομηνια κυκλοφοριας στις γιορτες του 2019.

Αν ανακοινωσουν μαλιστα backwards compatibility με ολους αυτους τους τιτλους στο τελος του ps4(+το market share του ps4)  στο launch του ps5, εχουν ψιλοτελειωσει τη microsoft πριν καν ξεκινησει αυτη η γενια...

κάποια παιχνιδια οπως το death stranding ή το ff vii, το god of war 2, horizon 2 λογικα θα πανε για το ps5 και παιζει να προλαβουν το launch(οκτωβριο-νοεμβριο 2020?)...και θα εχουν λογικα και τα μεγαλα multiplatform οπως το cyberpunk, beyond good and evil, elder scrolls,starfield κτλ.

για το ps5 θα ηθελα παρα πολυ να κυκλοφορησει και μια VRless εκδοση που θα στοιχιζει κανα 100ικο λιγοτερο. gimmick ειναι , που δεν με ενδιαφερει και δεν θα ηθελα  να το πληρωσω...

Δημοσ.
Στις 22/11/2018 στις 9:34 ΠΜ, Malthador είπε

Πιστεύω ότι τουλάχιστον τα Ghost of Tsushima και tLoU2 θα βγουν για PS4. Για το Death Stranding δεν είμαι και τόσο σίγουρος.Αν δεν κυκλοφορήσει κάποιο ανακοινωμένο game στο PS4 πάντως, δεν θα είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο η Sony (TLG π.χ.). Μιλάμε για την εταιρεία που έβγαλε ολόκληρη κονσόλα με μηδαμινό support, με μοναδικό σκοπό να το σκοτώσει πολύ λίγα χρόνια αργότερα, σιγά που θα κολώσει να ακυρώσει ένα game για το PS4 προκειμένου να κάνει δυνατότερο launch το PS5.

Αν θελει να βαλει τα χερακια της και να βγαλει τα ματακια της ας το κανει...αλλα οπως ειπα δεν νομιζω πλεον να εχει τασεις αυτοκτονιας λιγο πριν βγει το ps5,  ωστε να ακυρωσει ετσι 100 εκατομυρια ps4 που εχουν πουληθει να ξενερωσει τον κοσμο της και να δωσει πλεονεκτημα στην microsoft, το θεωρώ απίθανο, τα πολλα κερδη ειναι στα παιχνιδια εξαλλου οχι στις κονσολες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω πιστευω πως ενα σημαντικο ποσοστο θα κανει την μεταβαση σε ps5   day one .H  γενια εχει κρατησει πολυ  και εχει κουρασει ,οπως ολες οι γενιες .Ανυπομονω να δω καινουρια και καλυτερα χαρακτηριστικα και πως αυτα θα ενσωματωθουν σε κανουριους ps5 τιτλους .

Για το bc  αν και το θεωρω επιθυμητο χαρακτηριστικο  δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος αν θα περιλαμβανεται στο PS5.

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

ε νομιζω οτι απο τη στιγμη που το εκανε η ms, δεν γινεται να μην ακολουθησει και η σονι(για το bc). Ασε που οπως ειπα, θα τη βοηθησει παρα πολυ στη μεταβαση σπο το 4 στο 5 γιατι εχει καλα exclusives στα τελειωματα.

Δημοσ.

Θεωρώ ότι εκεί στη Sony σκέφτονται ότι το BC θα ωθήσει όλους να πουλήσουν το PS4 για να πάρουν το PS5, έτσι θα πλημμυρίσει η αγορά από μεταχειρισμένες κονσόλες και σε κάποιο βαθμό θα έρθει και η απαξίωση.

Και δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να σχεδιάσουν το λειτουργικό έτσι ώστε να υποστηρίζει πλήρως το BC. Η Microsoft όπως και να το κάνουμε είναι εταιρεία λογισμικού και στον τομέα του BC έχει αποδείξει την αξία της και βγάζει και κέρδος από αυτό.

Δημοσ.
Στις 21/11/2018 στις 7:11 ΜΜ, 7700K είπε

Ετσι δωσε πονο ... κατι αναλογο περιμενουμε και απο την κονσολα της ms για να εχουμε καλο ανταγωνισμο 

Mε λιγα λογια σε μερικα χρονια θα εχουμε την  οριστικη ταφοπλακα των pc , κοινως θα τα στειλουν για τσαι και βρουβες  

Ειναι φως φαναρι οτι η κυριαρχια των κοσνολων στα παιχνιδια ειναι αδιαμφισβιτητη, τα θυματα που σκανε 1000 και 1500 σε αχρηστες καρτες και hardware θα εκλειψουν 

Βλεπω οτι οι τιμες και των CPU πηραν την ανιουσα δεν βαλανε μυαλο ακομα και συνεχιζουν στο ιδιο μοτοβο 

Αφηστε λοιπον τους νεκρους να προχωρουν  , που θα φτασουν αραγε;.

ποσα παιχνιδια αγοραζεις το μηνα/χρονο?

Δημοσ.
Στις 4/12/2018 στις 10:33 ΠΜ, Fotis13 είπε

το βασικο ερωτημα και ζητουμενο ειναι αν θα δουμε απο την αρχη της γενιας 4Κ 60fps  ,προσωπικα το βλεπω δυσκολο .

αν ισχύουν τα leaks για ryzen και navi που παίζουν αυτές τις μέρες, ΜΙΑ ΧΑΡΑ θα έχουμε πάρα πολύ άνετα το 4Κ και σε παιχνίδια που δεν θα το πάνε ακόμα πιο μπροστά στα γραφικά και θα έχουν σημασία τα fps θα βλέπεις και 60αρια 

αν βγει πχ επόμενο god of war το βρίσκω αρκετά πιθανό να το φορτώσουν σε γραφικά πολύ περισσότερο από το σημερινό και να αρκεστούν σε 30αρι, από την άλλη ένα shooter ή racing θα πηγαίνουν άνετα για 4Κ/60

το hardware που θα μπει στο ps5 θα είναι δραματικά πιο δυνατό από το υπάρχον (βάζω και One X μέσα), από άποψη επεξεργαστή η διαφορά είναι χαώδης/ασύλληπτη δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω και από άποψη γραφικών θα είναι απλά πάρα πολύ σημαντική 

αλλά όπως λέω και πιο πάνω είναι αρκετά πιθανό σε κάποιους τίτλους να στοχεύσουν απλά σε πολύ πιο καλά γραφικά από αυτά που βλέπουμε, τουλάχιστον σε single player 

αλλά 4Κ με upscale και με το ζόρι 30αρι δεν θα παίξει αυτή τη φορά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...