Markusboy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Φήμες λένε ότι το PS5 θα ειναι xbox one compatible !!!! χαχαχαχαχα
DarthGRE Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, logistoulis είπε Και πάλι το '20 δεν είναι και τόσο μακρινό και από την ms δεν έχει ακουστεί τίποτα για διάδοχο εδώ δεν έχουν καταλάβει και οι ίδιοι τι θα κάνουν με τις γενιές τους ή με την ενοποιημένη τους πλατφόρμα , ή με το streaming ή γενικά. γενικά ψαρεύουν και ο,τι πιάσουν, το μόνο θετικό που ακούσαμε τελευταία από την ms είναι ότι αποφάσισε επιτέλους να ασχοληθεί πιο σοβαρά με δικούς της τίτλους, όλα τα υπόλοιπα νέα της είναι από αδιάφορα έως ενοχλητικά (κονσόλα χωρίς bluray πχ.. ) Δεν ξέρω πόσο παρακολουθείς τα τεκταινόμενα, αλλά θεωρώ ότι στα θέματα της MS δεν είσαι καλά πληροφορημενος. Στην Ε3 η MS ανακοίνωσε ήδη ότι δουλεύει στην επομενη κονσολα. Αν θεωρείς ότι η MS πια, με την δομή που έχει σήμερα και επί κεφαλής τον Φιλ Σπένσερ "δεν έχει καταλάβει και η ιδια τι θέλει να κάνει" είσαι βαθιά νυχτωμένος. Στρατηγικά και μονο να δεις τις κινήσεις που έχει κάνει, δείχνει πια μια εταιρία που ξαναβρήκε τον μπούσουλα της. Έχει την ευχέρεια και την άμεση να μπορεί να προωθήσει το streaming ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με την παραδοσιακή κονσολα που θα βγάλει. Βλέπεις, οι server της είναι μοναδικοί στον κόσμο και άργησε πολύ κι ολας να το βάλει σαν στόχο. Τώρα, αν σου φαίνεται πιο πίσω αυτή η εταιρία στην επόμενη γενιά από την Sony που δεν έχει βγει επίσημα να μιλήσει ούτε μισή αράδα για το PS5 (όλα αυτά που λέμε είναι σε φόρουμ από υποτιθέμενα leaks), τότε πάω πάσο. Οσν αφορά την δυνατότητα επιλογής κονσολα χωρίς Blu Ray player στην επόμενη γενιά και το γεγονός ότι το θεωρείς ενοχλητικό, δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Αν θέλω παίρνω αυτήν με το drive αν θέλω παίρνω αυτή χωρίς και γλιτώνω ένα διόλου ευκαταφρονητο πόσο. Είναι ευλογία να έχω επιλογές σαν καταναλωτής.
logistoulis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, DarthGRE είπε Δεν ξέρω πόσο παρακολουθείς τα τεκταινόμενα, αλλά θεωρώ ότι στα θέματα της MS δεν είσαι καλά πληροφορημενος. Στην Ε3 η MS ανακοίνωσε ήδη ότι δουλεύει στην επομενη κονσολα. Αν θεωρείς ότι η MS πια, με την δομή που έχει σήμερα και επί κεφαλής τον Φιλ Σπένσερ "δεν έχει καταλάβει και η ιδια τι θέλει να κάνει" είσαι βαθιά νυχτωμένος. Στρατηγικά και μονο να δεις τις κινήσεις που έχει κάνει, δείχνει πια μια εταιρία που ξαναβρήκε τον μπούσουλα της. Έχει την ευχέρεια και την άμεση να μπορεί να προωθήσει το streaming ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με την παραδοσιακή κονσολα που θα βγάλει. Βλέπεις, οι server της είναι μοναδικοί στον κόσμο και άργησε πολύ κι ολας να το βάλει σαν στόχο. Τώρα, αν σου φαίνεται πιο πίσω αυτή η εταιρία στην επόμενη γενιά από την Sony που δεν έχει βγει επίσημα να μιλήσει ούτε μισή αράδα για το PS5 (όλα αυτά που λέμε είναι σε φόρουμ από υποτιθέμενα leaks), τότε πάω πάσο. Οσν αφορά την δυνατότητα επιλογής κονσολα χωρίς Blu Ray player στην επόμενη γενιά και το γεγονός ότι το θεωρείς ενοχλητικό, δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Αν θέλω παίρνω αυτήν με το drive αν θέλω παίρνω αυτή χωρίς και γλιτώνω ένα διόλου ευκαταφρονητο πόσο. Είναι ευλογία να έχω επιλογές σαν καταναλωτής. είδες πόσο ωραία της βγήκε η "εξέλιξη" στην προηγούμενη γενιά , το φυσούσαν και δεν κρύωνε φίλε κακά τα ψέματα, η σονυ τους πήρε τα σώβρακα χωρίς να έχει τις ανάλογες υποδομές και χωρίς καν να έχει περισσότερη ηθική σαν εταιρεία (και αυτοί έβαλαν plus και παρότι είναι πολύ χειρότερο από το gold τα παράπονα ήταν πολύ λιγότερα) ή ιδιαίτερα διαφορετικούς στόχους το μόνο που έκανε είναι ότι παρουσίασε τον εαυτό της ως την εταιρεία που θα υπερασπιστεί μέχρι τέλους το αγνό και όμορφο gaming όπως το ξέρουμε και το αγαπάμε και χωρίς πολλά πολλά ο κόσμος έτρεξε κάτω από τις φτερούγες της αντί να κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις και ανούσια σχέδια έδωσε ό,τι λεφτά είχε να βγάλει τίτλους και παρότι έχεις τους πιο σάπιους server της αγοράς (με διαφορά ο,τι χειρότερο, τζάμπα και το vdsl ακόμα αν θελήσω να κατεβάσω κάνα παιχνίδι ή patch, πέφτω για ύπνο) παρότι έχει το πιο άθλιο ui , παρότι δεν μπορείς καν να κάνεις ένα party με τους φίλους σου σαν άνθρωπος να παίξετε, τους πήρε τα σώβρακα γιατί έδωσε στον κόσμο αυτό ήθελε και του είπε αυτό που ήθελε να ακούσει παρότι σε πολλά θέματα είναι πολύ χειρότερη (τι άλλο να πιάσω; ποιότητα κατασκευής; περιφερειακά;..) αν θεωρείς ότι η ms έχει πιάσει τον παλμό των αγοραστών, επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. υπήρχα πριν τα ps και xbox τα βλέπω από την αρχή τα πράγματα, ακόμα θεωρώ ότι η ms πέρα βρέχει παρότι εχει βελτιωθεί και παρότι δίνει βάση σε κάποια πράγματα που θα ήθελα να δίνει και η sony αλλά δεν δίνει μόνο από απόλυτη χαζομάρα θα αλλάξει το σκηνικό αυτής της γενιάς και το θέμα ίσως δεν είναι αν η ms περάσει τη sony, αλλά αν περάσει η nintendo την ms επίσης αναρωτιέμαι αν θα κάνουν και ποτέ τους τίποτα ώστε να μπουν στην ιαπωνική αγορά (κάποτε κάτι προσπαθούσαν), οι άλλοι 2 ξεκινάνε πάντα με ένα κάστρο δεδομένο Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από logistoulis 1
Scorpio_21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, logistoulis είπε είδες πόσο ωραία της βγήκε η "εξέλιξη" στην προηγούμενη γενιά , το φυσούσαν και δεν κρύωνε φίλε κακά τα ψέματα, η σονυ τους πήρε τα σώβρακα χωρίς να έχει τις ανάλογες υποδομές και χωρίς καν να έχει περισσότερη ηθική σαν εταιρεία (και αυτοί έβαλαν plus και παρότι είναι πολύ χειρότερο από το gold τα παράπονα ήταν πολύ λιγότερα) ή ιδιαίτερα διαφορετικούς στόχους το μόνο που έκανε είναι ότι παρουσίασε τον εαυτό της ως την εταιρεία που θα υπερασπιστεί μέχρι τέλους το αγνό και όμορφο gaming όπως το ξέρουμε και το αγαπάμε και χωρίς πολλά πολλά ο κόσμος έτρεξε κάτω από τις φτερούγες της αντί να κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις και ανούσια σχέδια έδωσε ό,τι λεφτά είχε να βγάλει τίτλους και παρότι έχεις τους πιο σάπιους server της αγοράς (με διαφορά ο,τι χειρότερο, τζάμπα και το vdsl ακόμα αν θελήσω να κατεβάσω κάνα παιχνίδι ή patch, πέφτω για ύπνο) παρότι έχει το πιο άθλιο ui , παρότι δεν μπορείς καν να κάνεις ένα party με τους φίλους σου σαν άνθρωπος να παίξετε, τους πήρε τα σώβρακα γιατί έδωσε στον κόσμο αυτό ήθελε και του είπε αυτό που ήθελε να ακούσει παρότι σε πολλά θέματα είναι πολύ χειρότερη (τι άλλο να πιάσω; ποιότητα κατασκευής; περιφερειακά;..) αν θεωρείς ότι η ms έχει πιάσει τον παλμό των αγοραστών, επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. υπήρχα πριν τα ps και xbox τα βλέπω από την αρχή τα πράγματα, ακόμα θεωρώ ότι η ms πέρα βρέχει παρότι εχει βελτιωθεί και παρότι δίνει βάση σε κάποια πράγματα που θα ήθελα να δίνει και η sony αλλά δεν δίνει μόνο από απόλυτη χαζομάρα θα αλλάξει το σκηνικό αυτής της γενιάς και το θέμα ίσως δεν είναι αν η ms περάσει τη sony, αλλά αν περάσει η nintendo την ms επίσης αναρωτιέμαι αν θα κάνουν και ποτέ τους τίποτα ώστε να μπουν στην ιαπωνική αγορά (κάποτε κάτι προσπαθούσαν), οι άλλοι 2 ξεκινάνε πάντα με ένα κάστρο δεδομένο Σωστό αυτό που λες. Από ότι φαίνεται το έχουν αντιληφθεί. https://gearnuke.com/microsoft-opens-asian-ggpd-xbox-division/ 1
Xzidique Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Ρε παιδιά θα ήθελα να ξέρω αν είμαι ο μόνος που εύχομαι να ενεργοποιήσει η Sony την "Other OS" λειτουργία. Φημολογείται πως το PS5 θα έχει 8 Ryzen Cores (8 threads το κόβω να έχει, 4 cores x2 threads) παρέα με κτηνάκι Navi και θα ήταν πολύ ωραία η κονσόλα να είχε και PC mode (να τρέξει και κανένα Steam 😛). Στα 500 ρούβλια πάντως αν ισχύει το Hardware config έχει PS4 compatibility στα παιχνίδια δεν θα είχα πρόβλημα να το πάρω από day one.
logistoulis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Xzidique είπε Ρε παιδιά θα ήθελα να ξέρω αν είμαι ο μόνος που εύχομαι να ενεργοποιήσει η Sony την "Other OS" λειτουργία. Φημολογείται πως το PS5 θα έχει 8 Ryzen Cores (8 threads το κόβω να έχει, 4 cores x2 threads) παρέα με κτηνάκι Navi και θα ήταν πολύ ωραία η κονσόλα να είχε και PC mode (να τρέξει και κανένα Steam 😛). Στα 500 ρούβλια πάντως αν ισχύει το Hardware config έχει PS4 compatibility στα παιχνίδια δεν θα είχα πρόβλημα να το πάρω από day one. Μόνο από Ms πιστεύω ότι θα δούμε κονσόλα-pc αν είναι να δούμε και από κάπου γενικά και μόνο εκεί θα είχε και νόημα για τους περισσότερους λόγω windows Σε μια τέτοια περίπτωση θα μοσχοπουλουσαν , μακάρι να το κάνουν κάποτε 11 λεπτά πριν, Scorpio_21 είπε Σωστό αυτό που λες. Από ότι φαίνεται το έχουν αντιληφθεί. https://gearnuke.com/microsoft-opens-asian-ggpd-xbox-division/ Είχαν κάνει και παλιά κινήσεις ειδικά στο πρώτο Xbox αλλά δεν περπάτησε, δεν υπήρχε σωστή συνενόηση και φυσικά και οι εκεί δεν ήθελαν να δυσαρεστήσουν τους εκεί συνεργάτες τους Θα έχει όμως μεγάλο ενδιαφέρον η οποια κίνηση Η τελευταία πάντως προσπάθεια με την platinum είχε πολύ άσχημη κατάληξη
vasilissouvlaki Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, foxgre είπε 4Κ/60 το κάνει ήδη η Microsoft. Τι θες να πεις ότι το PS4 PRO δεν κάνει 4Κ/60?
Scorpio_21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπήρχε ξεκάθαρα πρόβλημα διοίκησης. Τώρα φαίνεται ο Spencer να προσπαθεί να βάζει βάσεις για την επόμενη γενιά. Πριν την ίδρυση του συγκεκριμένου τμήματος είχε μεταβεί ο ίδιος εκεί και φαίνεται πως πήρε κάποιο feedback. Οψόμεθα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην επόμενη γενιά κονσολών θα υπάρξει καλύτερος ανταγωνισμός και αυτό είναι ξεκάθαρα προς το συμφέρον μας. Η Sony ασχολήθηκε σωστά και πάρα την ανυπαρξία της Microsoft δεν συμπεριφέρθηκε αλαζονικά και ανταμείφθηκε. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από Scorpio_21 3
DarthGRE Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, logistoulis είπε είδες πόσο ωραία της βγήκε η "εξέλιξη" στην προηγούμενη γενιά , το φυσούσαν και δεν κρύωνε φίλε κακά τα ψέματα, η σονυ τους πήρε τα σώβρακα χωρίς να έχει τις ανάλογες υποδομές και χωρίς καν να έχει περισσότερη ηθική σαν εταιρεία (και αυτοί έβαλαν plus και παρότι είναι πολύ χειρότερο από το gold τα παράπονα ήταν πολύ λιγότερα) ή ιδιαίτερα διαφορετικούς στόχους το μόνο που έκανε είναι ότι παρουσίασε τον εαυτό της ως την εταιρεία που θα υπερασπιστεί μέχρι τέλους το αγνό και όμορφο gaming όπως το ξέρουμε και το αγαπάμε και χωρίς πολλά πολλά ο κόσμος έτρεξε κάτω από τις φτερούγες της αντί να κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις και ανούσια σχέδια έδωσε ό,τι λεφτά είχε να βγάλει τίτλους και παρότι έχεις τους πιο σάπιους server της αγοράς (με διαφορά ο,τι χειρότερο, τζάμπα και το vdsl ακόμα αν θελήσω να κατεβάσω κάνα παιχνίδι ή patch, πέφτω για ύπνο) παρότι έχει το πιο άθλιο ui , παρότι δεν μπορείς καν να κάνεις ένα party με τους φίλους σου σαν άνθρωπος να παίξετε, τους πήρε τα σώβρακα γιατί έδωσε στον κόσμο αυτό ήθελε και του είπε αυτό που ήθελε να ακούσει παρότι σε πολλά θέματα είναι πολύ χειρότερη (τι άλλο να πιάσω; ποιότητα κατασκευής; περιφερειακά;..) αν θεωρείς ότι η ms έχει πιάσει τον παλμό των αγοραστών, επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. υπήρχα πριν τα ps και xbox τα βλέπω από την αρχή τα πράγματα, ακόμα θεωρώ ότι η ms πέρα βρέχει παρότι εχει βελτιωθεί και παρότι δίνει βάση σε κάποια πράγματα που θα ήθελα να δίνει και η sony αλλά δεν δίνει μόνο από απόλυτη χαζομάρα θα αλλάξει το σκηνικό αυτής της γενιάς και το θέμα ίσως δεν είναι αν η ms περάσει τη sony, αλλά αν περάσει η nintendo την ms επίσης αναρωτιέμαι αν θα κάνουν και ποτέ τους τίποτα ώστε να μπουν στην ιαπωνική αγορά (κάποτε κάτι προσπαθούσαν), οι άλλοι 2 ξεκινάνε πάντα με ένα κάστρο δεδομένο Το θέμα στην συζήτηση μας είναι ότι δεν διαχωρίζεις την MS την εποχή του Don Mattrick με την MS του Ναντέλα και του senior πια Council Φιλ Σπένσερ. Όπως πολύ σωστά είπες, η Sony εκμεταλλευθηκε την υπερβολικά κακή E3 της παρουσίασης του Xbox One και άρχισε να χτίζει από εκεί δήθεν for the players. Καμία της κίνηση τα τελευταία χρόνια δεν ήταν για τον κόσμο της ούτε για τον Gamer. Τον πρώτο ενάμιση χρόνο τα αποκλειστικά της ήταν για τα γέλια, και μετά από εκεί έφτιαξε φανταστικά παιχνίδια που όμως, δεν ήταν for the players. Ήταν ένα πολύ πολύ καλό προϊόν που αγόρασε ο χρήστης και τίμησε με τα λεφτά του, αλλα τίποτα δεν ήταν για τον κόσμο. Αν θέλεις να κοιτάξουμε ποιος έκανε πράγματα για τον μέσο παικτη, τότε ψάξε το backwards compatibility και γιατί το θεωρείς δεδομένο στο PS5, το Game Pass, τα δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα με το gold, τα χειριστήρια για gamers με κινητικά προβλήματα και περιορισμό και σταματάω μην μακρυγορησω. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από DarthGRE 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Ποιο μοντελο αεροσκαφους θα μιμείται αυτη τη φορα το νεο Playstation;; Και το playstation 4 ηταν κτηνος οταν το παρουσιασαν αλλα δεν... Δυστυχως εχω ενα PS4 Pro σε 4Κ ΤV και το εχω μονιμα στο 1080p το video out, τωρα τελευταια με ενοχλει που κομπιαζει ακομα και στο κεντρικο μενου.
Xzidique Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, logistoulis είπε Μόνο από Ms πιστεύω ότι θα δούμε κονσόλα-pc αν είναι να δούμε και από κάπου γενικά και μόνο εκεί θα είχε και νόημα για τους περισσότερους λόγω windows Σε μια τέτοια περίπτωση θα μοσχοπουλουσαν , μακάρι να το κάνουν κάποτε Δεν πιστεύω να κάνουν τέτοια κίνηση (ειδικά η Microsoft) γιατί θέλουν να έχουν το exclusivity των πωλήσεων των τίτλων στην κονσόλα. Στην καλύτερη των περιπτώσεων (για το Xbox) να δούμε κάτι σαν "desktop mode" ώστε να χρησιμοποιείς τα Apps από το Windows store και κάποια έκδοση του office. Τώρα για το PS5 εύχομαι για Linux όχι τόσο πολύ για Windows, αν και για φαντάσου να τραβήξουν κανένα κωλοδάκτυλο σε φάση "bootcamp" και να παίζεις στο PS5 OS Grand Turismo και στα Windows 10 Forza Horizon. Αλλά και αυτούς δεν τους συμφέρει λόγο του Store να τρέχει κάτι άλλο πάνω στο PS5 εκτός από το λογισμικό τους ώστε οι χρήστες να είναι κλειδωμένοι στο ecosystem. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από Xzidique
alelo Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Εγώ βλέπω να βγαίνει το ps5 στα 600-700 ευρώ και να συνεχίζει το PS4 pro στα 400 ευρώ. Φυσικά αν διαθέτει το hardware που βλέπουμε στα leaks και έχουμε 60 fps σε 4k. Δεν το συζητώ για συμβατότητε τα υπάρχον παιχνίδια ότι πρέπει να υπάρχει. 1
Xzidique Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, DarthGRE είπε Η ουσία είναι ότι μιλάμε για παιχνίδια τέρατα που οι devs κατάφεραν να τα τρέχουν Native 4k στο X. Άρα, οποίο δεν τρέχει σε Native 4k είναι 100% σφάλμα της εταιρίας. Αν οι φήμες για τα χαρακτηριστικά του PS5 ισχύουν, τότε αν δεν καταφέρει να τρέχει 4κ 60 τουλάχιστον όλα τα αποκλειστικά μιλάμε για μεγάλη φλόμπα. Είμαι σίγουρος την καινούργια κονσόλα θα την διαμορφώσουν για 90fps σε 2,5Κ που είναι για το VR, γιατί σε οτιδήποτε λιγότερο θα δυσφορεί ο κόσμος και θα ζαλίζεται (είμαι κάτοχος Oculus Rift και μιλάω εκ πείρας για ζαλίσματα και ιλίγγους ειδικά στο Dirt που με σακάτεψε). Οπότε κι εγώ πιστεύω πως το Hardware θα επιτρέπει για 4K 60Fps και θα είναι τρελή πατάτα να κλειδώνουν τα παιχνίδια σε 30fps. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από Xzidique 1 1
sinistargr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 πιστεύω ότι το ps4 έχει πολύ μελλον ακόμα μπροστά του, εξάλλου η Sony βγάζει νέο ps κάθε 10 χρόνια σχεδόν, όσο για το xbox τι να πω το είχα και το πέταξα, δεν λέει μια κατά την γνώμη μου, άσε που ότι ειναι microsoft δεν ειναι και πολύ εμπιστοσύνης, οπότε η Sony παίζει μπάλα μόνη τις, οπότε λογικά το κόβω κατά το 2022 να μας ερχεται εδώ το ps5, αφού έχει πρώτα ξεζουμιστεί το PS4, ας μην ξεχνάμε από το ps4 δεν εχουμε δει ακόμα σχεδόν τίποτα και ιδικά από το ps4 Pro οπότε εν αναμονή η εξελίξεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα