Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Υπερβολικες οι φημες, 4κ stable 60 fps και  500 ευρω  ειναι δυσκολο να συνδυαστει .

Μακαρι να διαψευστω και να το δουμε στην επομενη γενια που ανεξαρτητως απο αυτο το χαρακτηριστικο θα ειναι για μενα  day one αγορα  οπως ειναι παντα οι κονσολες .

φιλε φωτη μην σου κανει εντυπωση το X αυτη τη στιγμη μπορει να τρεξει παιχνιδι του 2017  4κ/60fps (forza7) κατι που μπορει να μην μην κανει ενα pc των 800 ευρω οποτε γιατι οχι

• Like 1
Δημοσ.

ray tracing Θα εχει? φοβαμαι παλι οτι σε κανα χρονο μετα θα μεινει πισω.

πρεπει να βρουν τροπο να αναβαθμιζονται!

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, pcos είπε

από τη στιγμή που είναι τεχνολογία της nvidia αν δε βγάλει κάτι ανάλογο η amd πολύ απλά δεν θα περπατήσει η τεχνολογία (όπως και οι λοιπές άλλες καινοτομίες που κατά καιρούς βγάζει η nvidia και γονατίζουν τις ίδιες τις κάρτες της και τελικά είναι άχρηστες.. ) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, katman2000 είπε

φιλε φωτη μην σου κανει εντυπωση το X αυτη τη στιγμη μπορει να τρεξει παιχνιδι του 2017  4κ/60fps (forza7) κατι που μπορει να μην μην κανει ενα pc των 800 ευρω οποτε γιατι οχι

1  (ena )  game ? 

Στο λανσαρισμα της νεας γενιας  το θεωρω δυσκολο  ,στα mid gen τυπου pro /X θα το καταφερουν ναι αλλα με κοστος κατι παραπανω απο 500 για την Ελληνικη αγορα σιγουρα .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

1  (ena )  game ? 

Στο λανσαρισμα της νεας γενιας  το θεωρω δυσκολο  ,στα mid gen τυπου pro /X θα το καταφερουν ναι αλλα με κοστος κατι παραπανω απο 500 για την Ελληνικη αγορα σιγουρα .

μιλάμε και 2 χρόνια από τώρα, μην κρίνεις με τα σημερινά δεδομένα και χωρίς να έχουμε ιδέα πώς θα στέκονται οι navi και τι δυνατότητες θα έχουν , σίγουρα πάντως θα μιλάμε για αισθητή διαφορά σε επιδόσεις από τα pro x που δεν είναι και κάτι σπουδαίο να επιτύχουν 

όσο για τις τιμές, ευτυχώς δεν μπορείς να πεις ότι τρώμε ιδιαίτερα καπέλα στην ελληνική αγορά σε αυτή τη κατηγορία , αν κάνει 500 έξω τόσο θα κάνει κι εδώ (βέβαια λες για τις ενδιάμεσες γενιές, αλλά το πας μακριά)

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, pcos είπε

Πολύ καλή η ιδέα σου, δηλαδή να υπάρχει συρτάρι που απλά βγάζεις την κάρτα γραφικών και βάζεις την επόμενη μετά 2-3 χρόνια. Σαν vhs να αλλάζεις απλά την κάρτα χωρίς να ανοίγεις όλη την κονσόλα

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

τωρα σοβαρα , ειδες το ray tracing περα απο τα βίντεο ντεμο που εδειξε η nvidia και το ζήλεψες και πρεπει να το υποστηρίζουν οι επόμενες κονσολες?

39 λεπτά πριν, logistoulis είπε

από τη στιγμή που είναι τεχνολογία της nvidia αν δε βγάλει κάτι ανάλογο η amd πολύ απλά δεν θα περπατήσει η τεχνολογία (όπως και οι λοιπές άλλες καινοτομίες που κατά καιρούς βγάζει η nvidia και γονατίζουν τις ίδιες τις κάρτες της και τελικά είναι άχρηστες.. ) 

δεν νομίζω οτι ειναι τεχνολογια της nvidia, τεχνική  rendering ειναι που απλα η nvidia τωρα εβγαλε gaming καρτες που υποτίθεται οτι μπορουν να το τρέξουν καλα , αλλα για να γινει αυτο εγω λεω οτι θα πρεπει να περάσουν 2 γενιές καρτων γραφικών  ακομα.

4Κ 60fps ξεχαστε τα σε παιχνιδια open word , fps κτλ, εγω θα ημουν ευχαριστημενος αν  τουλάχιστον είχαμε στανταρ 1080p 60fps .

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, randomcat είπε

Είχα σταματήσει να ελπίζω, αλλά λένε από την Square Enix ότι αφού κυκλοφορήσουν το Kingdom Hearts 3 στις αρχές του 2019, μετά όλη τους η προσοχή θα είναι στο Final Fantasy 7 και στο να μας ενημερώνουν με νέο υλικό. Εάν δεν το κάνουν, θα σταματήσω να ελπίζω.

Απο την ωρα που ειπαν πως θα ειναι σε parts εγω ξενερωσα πολυ.Σιγα μη σκασω 3 φορες απο 60 ευρω και να περιμενω και μηνες να βγει το ενα part απο το αλλο.

Παντως ναι για ps5 μην πω ps6 το βλεπω να κυκλοφορει.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Votritis είπε

4Κ 60fps ξεχαστε τα σε παιχνιδια open word , fps κτλ, εγω θα ημουν ευχαριστημενος αν  τουλάχιστον είχαμε στανταρ 1080p 60fps .

σε open τα έχω ξεχάσει ήδη 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, firepc είπε

Σωστο. Αρα γτ δεν τα βγαζει? Ειδικα αυτο το Last of Us, οχι μονο ειναι ετοιμο, ειναι πανετοιμο.

Δλδ θα βγαλει το ps5 η sony και θα πει " γεια σας, βγαλαμε το ps5 αλλα τα επερχομενα games τα βγαζουμε στο ps4 " ?

Η λογική σου εκτός από λάθος είναι και αντικαταναλωτική. Πρώτον, ειδικά για το TLOU 2, το να είναι έτοιμο με το να είναι ΕΤΟΙΜΟ ένα παιχνίδι έχει τουλάχιστον έναν χρόνο διαφορά στη Naughty Dog. 

Δεύτερον και πιο σημαντικό, αν κάνει το λάθος η Sony να βγάλει αυτά τα παιχνίδια μόνο στο PS5 μιλάμε για την μεγαλύτερη αυτοκτονία στην ιστορία του gaming, τόσο μεγάλη που ο Don Matrick μπροστά του φαντάζει τσικό. Δεν νοείται εν έτη 2020 μια εταιρία να σε αποκλείει από ψηφιακό περιεχόμενο το οποίο έχεις αγοράσει. Πλέον οι γραμμές ανάμεσα στις γενιές έχουν θολωσει υπερβολικά, και δεν δίνω καμία πιθανότητα στο να βάλει τέτοιο αυτογκόλ η Sony. 

3 ώρες πριν, logistoulis είπε

ο επεξεργαστής είναι και σχετικά αδιάφορος σε σχέση με την κάρτα

Ποτέ ξανά σε ένα φόρουμ 11 λέξεις δεν ήταν τόσο λάθος. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, DarthGRE είπε

Ποτέ ξανά σε ένα φόρουμ 11 λέξεις δεν ήταν τόσο λάθος. 

οι τωρινές κονσόλες σε διαψεύδουν

σίγουρα έχουν περιορισμούς λόγω αυτού, αλλά δεν τρέχει και κάτι στην τελική και άλλο τι είναι ιδανικό και άλλο τι συμβαίνει 

(εσύ μπορεί να μην έφτιαχνες pc με αυτό το σάπιο apu και 580, αλλά αυτοί το έκαναν και πουλάνε εκατομμύρια) 

όπως και να χει αυτή τη φορά θα μπουν ryzen οπότε λύθηκε και αυτό.. 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
2 ώρες πριν, logistoulis είπε

αν θα μπορείς να έχεις με 500 ευρώ 4Κ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, θα κοπούν οι βλακείες τύπου 1000 ευρώ gpu για 1440p 

Εχμ, δεν θέλω να σου την σπάσω. Xbox One X λέγεται. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, DarthGRE είπε

Εχμ, δεν θέλω να σου την σπάσω. Xbox One X λέγεται. 

τι να μου σπάσεις; διάβασες αυτά που έγραψα; 

και πάλι το onex είναι μέση λύση (όχι όσο κακή όσο το pro , αλλά μέση), χρειάζεται κι άλλη δύναμη , στο ps5 θα φανεί αυτό που λέμε εδώ τώρα 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, logistoulis είπε

οι τωρινές κονσόλες σε διαψεύδουν

σίγουρα έχουν περιορισμούς λόγω αυτού, αλλά δεν τρέχει και κάτι στην τελική και άλλο τι είναι ιδανικό και άλλο τι συμβαίνει 

(εσύ μπορεί να μην έφτιαχνες pc με αυτό το σάπιο apu και 580, αλλά αυτοί το έκαναν και πουλάνε εκατομμύρια) 

όπως και να χει αυτή τη φορά θα μπουν ryzen οπότε λύθηκε και αυτό.. 

Ισα ίσα, με δικαιώνουν. Το bottleneck που τρώει ακόμα και το ισχυρότατο Χ σε cpu bound εργασίες, είναι φανεροτατες. Εγώ δεν θα έφτιαχνα ποτέ pc, είμαι καθαρά console gamer από μικρό παιδί. 

7 λεπτά πριν, logistoulis είπε

τι να μου σπάσεις; διάβασες αυτά που έγραψα; 

και πάλι το onex είναι μέση λύση (όχι όσο κακή όσο το pro , αλλά μέση), χρειάζεται κι άλλη δύναμη , στο ps5 θα φανεί αυτό που λέμε εδώ τώρα 

Τι εννοείς μέση λύση? Μιλάμε για Native 4k σε open world παιχνίδια όπως το Red Dead Redemption 2 και σε όποιο multiplatform του οποίου ο developer δεν είναι αρκετά τεμπέλης ώστε να αφιερώσει λίγο χρόνο να το αναβαθμίσει. Εδώ έχω ακούσει σχόλια παροξυσμού για την ποιότητα του checkerboard rendering σε τίτλους της Sony, και το native 4k του Χ είναι ημίμετρο? 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...