Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, firepc είπε

Σωστο. Αρα γτ δεν τα βγαζει? Ειδικα αυτο το Last of Us, οχι μονο ειναι ετοιμο, ειναι πανετοιμο.

Δλδ θα βγαλει το ps5 η sony και θα πει " γεια σας, βγαλαμε το ps5 αλλα τα επερχομενα games τα βγαζουμε στο ps4 " ?

έλα μου ντε, δεν ξέρω πώς την σκέφτονται τη φάση 

από την άλλη επειδή πιστεύω ότι αυτή τη φορά η ιστορία δεν θα είναι όπως έγινε με το 4, που πρακτικά δεν είχε τίτλους και βασιζόταν στα remaster για κάποιο καιρό 

αν εδώ παίζουν τα παιχνίδια του 4 στο 5 απλά αναβαθμίζεις hw και θα είναι πιο ομαλή η μετάβαση μέχρι να έχουμε παιχνίδια που θα υποστηρίζονται μόνο από το 5 (και πιθανώς μιλάμε για άλλου επιπέδου γραφικά από τα προαναφερόμενα τα οποία φαίνεται ότι είναι για ps4 και ακόμα και αν τα κάνουν να είναι ps5-exclusive σαν remaster θα φαίνονται)

δε νομίζω δηλαδή ότι θα αγχωθούν ιδιαίτερα να έχουν αποκλειστικότητες για να πουλήσουν κονσόλες αν το πλασάρουν σωστά, σαν αναβάθμιση που υποστηρίζει την τωρινή βιβλιοθήκη σου

και σίγουρα κάτι τέτοιο θα είναι καλύτερο από το να σου βγάλουν μια κονσόλα σαν το 4 που σου έλεγαν πάρτο και έχε πίστη ότι κάτι θα έχεις να παίζεις στο μέλλον ή σου βγάζουμε remaster αλλά θα πρέπει να ξαναγοράσεις το παιχνίδι που ήδη έχεις αν θες καλύτερα γραφικά.. 

δεν ξέρω πώς θα το χειριστούν θα δούμε, πάντως έχω ξαναπεί ότι με το 5 η σονυ βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι που ή θα πάρει τα σώβρακα όλου του ανταγωνισμού ή θα τα σκατώσει τελείως. πρέπει να το χειριστεί προσεκτικά 

8 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

ακομα και την gpu του one x να είχε πάλι θα ήταν πολύ καλά 

καλό θα ήταν να μην ξεκινήσουν το 2020 με hw του 2016

στο ps4 ξεκίνησαν το '13 με hw του '12

ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά.. θα είναι καταστροφή αν έβγαιναν με polaris και 500 ευρώ.. εντάξει ο επεξεργαστής είναι και σχετικά αδιάφορος σε σχέση με την κάρτα, η κάρτα θα πρέπει να είναι φρέσκο πράγμα και φυσικά καλό είναι από τώρα να μιλάμε για navi (που δεν έχουμε δει καν ακόμα) , γιατί είναι κάτι που θα μείνει χρόνια και όσο πιο φρέσκο είναι τόσο πιο αργά θα γίνει παλιατζούρα

είναι πάντως πιο λογικό να βγει ένα μηχάνημα του 2020 με gpu που η amd αναμένεται να παρουσιάσει μέσα στο 2019 (στα pc)

Επεξ/σία από logistoulis
  • Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Ωραία νέα 16gb ram και 8 core Ryzen θα κάνουν πράγματα και θαύματα 

για κάρτα γραφικών δεν ανησυχώ 

ακομα και την gpu του one x να είχε πάλι θα ήταν πολύ καλά 

Οι φημες μιλουν για 10-12 TF..

Αν ισχυει, σε συνδυασμο με zen cpu θα πεταει..

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, randomcat είπε

Όμορφα. Θα βγει μαζί με το Final Fantasy 7 Remake θέλω να πιστεύω. :)

Το remake του 7 θα βγει μαζί με το Playstation 7, να ταιριάζουν τα νούμερα για λόγους marketing. :D

Σοβαρά τώρα αν είναι σαν το FFXV που ήταν μια 10ετία in the making, έχουμε ακόμα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, akiz90 είπε

Το remake του 7 θα βγει μαζί με το Playstation 7, να ταιριάζουν τα νούμερα για λόγους marketing. :D

Σοβαρά τώρα αν είναι σαν το FFXV που ήταν μια 10ετία in the making, έχουμε ακόμα.

Μην με στενοχωρείς :( Ας ελπίσουμε για το καλύτερο...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, randomcat είπε

Μην με στενοχωρείς :( Ας ελπίσουμε για το καλύτερο...

Δεν ξέρω αν θέλω να βγει. Απ' τη μία θέλω να ξαναπαίξω αυτήν την παιχνιδάρα με σημερινά δεδομένα, αλλά απ' την άλλη ξέρω ότι δεν θα είναι τόσο μεγάλο, και φοβάμαι μην το κάνουν σαν το FFXV που απλά κοπάναγες το Ο και τερμάτιζες το παιχνίδι.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, firepc είπε

Νοεμβριο του 20

μονο στο PS5 αυτα

Αν βγουν και στο ps4, τι θα βγει να κανει το ps5?

καπως ετσι θα το δει η sony

Δεν παιζει αυτο που λες εχουν ηδη ανακοινωθει για το 4.Λογικα τα βλεπω σαν remaster για το 5 ή αν γινει σωστη δουλιτσα και μας δωσει το πολυποθητο backward compatibility.

10 λεπτά πριν, jerry banana είπε

ελπιζω το 4 τουλαχιστον να μην καταργηθει συντομα για εμας που το αγορασαμε φετος.

Εδω υπαρχει ακομη το 3...και εχει κλεισει 12 χρονια απο την κυκλοφορια του ασε που εχει πουλησει τοσα εκατομμυρια κονσολες λες να αφησει ξεκρεμαστους τοσους υποψηφιους αγοραστες???Χλωμο το κοβω και πιστευω θα βγαζει και τα παιχνιδια του 5 και για το 4 εφοσον το επιτρεπει το hardware.

20 λεπτά πριν, firepc είπε

Σωστο. Αρα γτ δεν τα βγαζει? Ειδικα αυτο το Last of Us, οχι μονο ειναι ετοιμο, ειναι πανετοιμο.

Δλδ θα βγαλει το ps5 η sony και θα πει " γεια σας, βγαλαμε το ps5 αλλα τα επερχομενα games τα βγαζουμε στο ps4 " ?

Παιδες παιζουν πολλα για την κυκλοφορια ενος παιχνιδιου απο το μαρκετιγκ που εχει η ιδια η σονυ μεχρι και το μαρκετιγκ της εταιρειας που το βγαζει.Μπορει η σονυ να λεει και ποτε θα κυκλοφορησουν τα παιχνιδια γιατι βαλε ολα αυτα να ειχαν κυκλοφορησει το 18 τωρα το 19 τι θα βγαζανε απο ΑΑΑ τιτλους δηλαδη 1 χρονο κενο μεχρι να βγει το 5.Επισης παιζει να βαζουν τις τελευταιες πινελιες στο παιχνιδι, bugs κτλ. η πολυ απλα κατι να τους πηγε πισω παρε παραδειγμα το days gone που αλλαξε το release date γιατι κατι τους πηγε πισω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, akiz90 είπε

Δεν ξέρω αν θέλω να βγει. Απ' τη μία θέλω να ξαναπαίξω αυτήν την παιχνιδάρα με σημερινά δεδομένα, αλλά απ' την άλλη ξέρω ότι δεν θα είναι τόσο μεγάλο, και φοβάμαι μην το κάνουν σαν το FFXV που απλά κοπάναγες το Ο και τερμάτιζες το παιχνίδι.

ευτυχώς υπάρχουν ακόμα turn-based αλλά όχι από τη square (persona και dragon quest κρατάνε ακόμα που είναι εξίσου μεγάλες σειρές στην ιαπωνία)

το θέμα δεν είναι να γίνει πιο action (όχι ότι είναι η καλύτερή μου) υπάρχουν rpg που είναι action και είναι μια χαρά , αλλά το xv ήταν πολύ κακή εκτέλεση, πιστεύω ότι τουλάχιστον στο συγκεκριμένο κομμάτι πήραν το feedback από τον κόσμο και έμαθαν το μάθημά τους, οπότε αυτό το κομμάτι δεν θα το φοβόμουν αλλά πράγματα όμως ναι (όπως ότι μιλάνε για επεισόδια.. ) 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, icenex είπε

παρε παραδειγμα το days gone που αλλαξε το release date γιατι κατι τους πηγε πισω.

To DG το πηγανε πισω γτ επεφτε σε μεγαλα ονοματα που θα το θαβανε

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, icenex είπε

Παιδες παιζουν πολλα για την κυκλοφορια ενος παιχνιδιου απο το μαρκετιγκ που εχει η ιδια η σονυ μεχρι και το μαρκετιγκ της εταιρειας που το βγαζει.Μπορει η σονυ να λεει και ποτε θα κυκλοφορησουν τα παιχνιδια γιατι βαλε ολα αυτα να ειχαν κυκλοφορησει το 18 τωρα το 19 τι θα βγαζανε απο ΑΑΑ τιτλους δηλαδη 1 χρονο κενο μεχρι να βγει το 5. .

σωστό κι αυτό, άλλωστε τα τελευταία χρόνια (16-17-18) έχει συνεχείς κυκλοφορίες exclusive να σου κρατάνε το ενδιαφέρον όλο το χρόνο

αν έβγαζε κάποια από αυτά μέσα στο '18 θα υπήρχε κορεσμός, οπότε κάποια από αυτά πήγαν προγραμματισμένα για το ΄19 (που θεωρώ πιο πιθανό) ώστε να συνεχίσει ο ίδιος ρυθμός 

το '20 είναι ακόμα μακριά, αλλά κάτι θα έχουν και για τότε στο νου τους 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, firepc είπε

To DG το πηγανε πισω γτ επεφτε σε μεγαλα ονοματα που θα το θαβανε

Εστω παλι στα λογια μου ερχεσαι αρα μιλαμε για μαρκετιγκ.

Δημοσ.

Για να δούμε πως θα επηρεάσει γενικά και τους υπολογιστές η κυκλοφορία του. Πάντως πιο πιθανό μου φαίνεται να είναι διαθέσιμο το Νοέμβριο του 2020.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Για να δούμε πως θα επηρεάσει γενικά και τους υπολογιστές η κυκλοφορία του. 

είναι πολύ απλό 

όταν θα μπορείς να έχεις με 500 ευρώ 4Κ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, θα κοπούν οι βλακείες τύπου 1000 ευρώ gpu για 1440p 

ή θα προσαρμοστούν οι nvidia και σία που σε αυτό το μεσοδιάστημα κάνουν τις αρπαχτές τους και όποιος τσιμπήσει , ή πολύ απλά θα πάρουμε ps5 και χεστήκαμε για το pc 

το πιο πιθανό είναι να δούμε αρκετά πιο λογικές τιμές στο pc hw και φυσικά άλμα στα γραφικά των παιχνιδιών γενικά που πάντα έρχεται όταν αλλάζουν οι κονσόλες 

και να δούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να γίνεται στάνταρ και στο pc το 4Κ γιατί αντικειμενικά έχουμε κολλήσει πάνω από 10 χρόνια στο 1080p (το 64% με βάση τα στοιχεία του steam που είναι και δείγμα που αφορά gamers.. με το 4Κ ούτε στο 2% ενώ στις κονσόλες η εικόνα είναι ήδη αρκετά διαφορετική θες με 30fps? ναι με 30, αλλά όχι 1080p ) 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...