Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια βλεπω προσφορες σε κινητα λαπτοπ λογω BF...εχω βρει κατι απο τα 2 ειδη που με ενδειαφερει!!Απλα φοβαμαι μηπως παρασκευη βγαλουν καμια τρελη προσφορα..τι λετε?Να τα παρω απο τωρα ή να περιμενω και να ρισκαρω να μην εχουν αποθεμα μετα και παρασκευη να μην βγει τιποτα εξτρα...Οποιος εχει εμπειρια ας πει την γνωμη του!

Δημοσ.

αμα εχεις βρει αυτα που θες ηδη γιατι να περιμενεις; Δεν νομιζω στα ιδια προιοντα να γινει περεταιρω μειωση. Εκτος αν εννοεις μηπως βγει καλυτερη προσφορα σε αλλα προιοντα.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Aggeluska είπε

αμα εχεις βρει αυτα που θες ηδη γιατι να περιμενεις; Δεν νομιζω στα ιδια προιοντα να γινει περεταιρω μειωση. Εκτος αν εννοεις μηπως βγει καλυτερη προσφορα σε αλλα προιοντα.

Σε λαπτοπ εχω βρει κατι που με ενδειαφερει αλλα δεν ξερω ποσο θα ριξουν την τιμη την παρασκευη....και παρασκευη δεν ξερω τι θα βγαλουν...για κινητο δν εχω βρει κατι που να με ενδειαφερει οπως huawei mate 10 pro ή κατι τετοιο!!

Δημοσ.
Just now, kp1 said:

Σε λαπτοπ εχω βρει κατι που με ενδειαφερει αλλα δεν ξερω ποσο θα ριξουν την τιμη την παρασκευη....και παρασκευη δεν ξερω τι θα βγαλουν...για κινητο δν εχω βρει κατι που να με ενδειαφερει οπως huawei mate 10 pro ή κατι τετοιο!!

αν στο λαπτοπ που εχεις βρει εχει ηδη εκπτωση τοτε δεν θα πεσει κι αλλο. ΑΝ οχι τοτε περιμενε μεχρι παρασκευη.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Aggeluska είπε

αν στο λαπτοπ που εχεις βρει εχει ηδη εκπτωση τοτε δεν θα πεσει κι αλλο. ΑΝ οχι τοτε περιμενε μεχρι παρασκευη.

Το βρηκα σε εκπτωση ηδη...!Βεβαια κινητο ακομα δεν εχω βρει κατι σε καλη ευκαιρεια..!

Δημοσ.
Just now, kp1 said:

Το βρηκα σε εκπτωση ηδη...!Βεβαια κινητο ακομα δεν εχω βρει κατι σε καλη ευκαιρεια..!

οπως ειπα αμφιβαλλω οτι θα πεσει κι αλλο. για κινητο και εγω περιμενω μεχρι παρασκευη :P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Aggeluska είπε

οπως ειπα αμφιβαλλω οτι θα πεσει κι αλλο. για κινητο και εγω περιμενω μεχρι παρασκευη :P

Και εγω περιμενω μεχρι παρασκευη για κινητο...αν δεις καμια καλη προσφορα σε huawei mate 10 pro πες μου με σωζει!

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Arwindan είπε

Για το ίδιο κινητό περιμένω και εγώ προσφορά παιδιά. Είμαστε πολλοί τελικά 😋.

Εχει βγει στο public φιλος huawei mate 10 pro στα 399€ public!!

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, kp1 είπε

Εχει βγει στο public φιλος huawei mate 10 pro στα 399€ public!!

Εννοείται ότι ήμουν με το δάχτυλο στη σκανδάλη και τσίμπησα ένα 😛

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arwindan είπε

Εννοείται ότι ήμουν με το δάχτυλο στη σκανδάλη και τσίμπησα ένα 😛

Ωραιος καλοριζικο...εγω πηρα απο γερμανο huawei p20 pro 550 και με επιστροφη απο eurobank Βγηκε 440€..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kp1 είπε

Ωραιος καλοριζικο...εγω πηρα απο γερμανο huawei p20 pro 550 και με επιστροφη απο eurobank Βγηκε 440€..

Ακόμα καλύτερα. Δεν ήθελα με τίποτα να ανέβω πάνω από 400 και έτσι κι αλλιώς δεν έχω κάρτα Eurobank.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...