serospcp99 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 https://www.cosmodata.gr/product/303182/?ref=bestprice.gr Μου το ηρθε μειλ απο bestprice οσοι ενδιαφερονται..
evagelou Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 απο αυτο το καταστημα δεν θα αγοραζα ακομα και να μου τα δινανε τσαμπα! ειναι οι χειροτεροι που υπαρχουν! απο ακυρωσεις παραγγελιων με λογους οπως ειναι αναδρομος ο αρμης μεχρι δεν ξερω εγω τι! τα παντα για τα κλικ.οποτε μακρια και αλαργα που λενε😂
xoxlasae Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Κάποτε ήταν θρηλικο το cosmodata θυμάμαι επί εποχές pentium 3. Προσφατη εμπειρία με το μαγαζί είναι μια μπαταρία mavic air που έδειχνε ότι μόνο αυτό το κατάστημα είχε... Με πήραν τηλέφωνο ευγενικοί και μου είπαν ότι θα πρέπει να περιμένω 3 μέρες... Παιρνουν οι μέρες με ξανα παίρνουν και μου λένε τελικά ο. Προμηθευτής χρειάζεται ένα μήνα...τους είπα οκ παιδιά θα περιμένω αλλά μετά από αυτό αν δεν γίνει κάτι ακυρώνω.... Πέρασαν 2 μήνες και με πήρανε τηλ ότι έλαβαν την μπαταρια.. Είχα αγοράσει ήδη εγώ.. Απορώ πως με θυμήθηκαν μετά από τόσο καιρό.
Thrylos7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Εγω εριξα μια παραγγελια χτες βραδυ.... σημερα εντελως τυχαια το προϊον δεν υπαρχει. Για να δουμε πως θα εξελιχθει
DirLan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Έκανα την παραγγελία εχθές το βράδυ και με πήραν τηλέφωνο το πρωί για να μου πουν ότι θα αργήσει πολύ να έρθει και ότι το περιμένουν από τον Σεπτέμβρη....
Thrylos7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 και εγω μολις εφαγα το ακυρο .....χαχα. δεν περιμενα κατι παραπανω απο αυτους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα