Προς το περιεχόμενο

[MOBO] Asus ROG Strix X399 (-36%) 228EURO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο αυτο το καταστημα δεν θα αγοραζα ακομα και να μου τα δινανε τσαμπα! ειναι οι χειροτεροι που υπαρχουν! απο ακυρωσεις παραγγελιων  με λογους οπως ειναι αναδρομος ο αρμης μεχρι δεν ξερω εγω τι! τα παντα για τα κλικ.οποτε μακρια και αλαργα που λενε😂

Δημοσ.

Κάποτε ήταν θρηλικο το cosmodata θυμάμαι επί εποχές pentium 3.

Προσφατη εμπειρία με το μαγαζί είναι μια μπαταρία mavic air που έδειχνε ότι μόνο αυτό το κατάστημα είχε... Με πήραν τηλέφωνο ευγενικοί και μου είπαν ότι θα πρέπει να περιμένω 3 μέρες... Παιρνουν οι μέρες με ξανα παίρνουν και μου λένε τελικά ο. Προμηθευτής χρειάζεται ένα μήνα...τους είπα οκ παιδιά θα περιμένω αλλά μετά από αυτό αν δεν γίνει κάτι ακυρώνω.... Πέρασαν 2 μήνες και με πήρανε τηλ ότι έλαβαν την μπαταρια.. Είχα αγοράσει ήδη εγώ.. Απορώ πως με θυμήθηκαν μετά από τόσο καιρό. 

Δημοσ.

Εγω εριξα μια παραγγελια χτες βραδυ.... σημερα εντελως τυχαια το προϊον δεν υπαρχει. Για να δουμε πως θα εξελιχθει :D

Δημοσ.

Έκανα την παραγγελία εχθές το βράδυ και με πήραν τηλέφωνο το πρωί για να μου πουν ότι θα αργήσει πολύ να έρθει και ότι το περιμένουν από τον Σεπτέμβρη....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...