pavloa Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Στο αυτοκινητο μου έχω βαλβίδα με αισθητήρα και έσπασε. Αγόρασα απο εξωτερικό 2 βαλβίδες αλλά πρέπει να τις προγραμματίσω. Ρώτησα για προγραμματισμό και μου είπαν 200 ευρώ.. Υπάρχει κάποιο μηχάνημα ώστε να μπορώ να προγραμματίσω να περάσω στον εγκέφαλο τον κωδικό της βαλβίδας και να μπορώ να σβήσω και την ένδειξη απο το καντράν? Το μηχάνημα δεν θα πάει χαμένο επειδή αρκετοί φίλοι και συγγενείς έχουν αισθητήρες οπότε θα χρειαστεί και άλλες φορές. Ε΄χετε κάποιο να προτείνετε? Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από pavloa
NikosKallithea Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Τι αυτοκινητο ειναι μαρκα μοντελο χρονολογια
paylidis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Λογικά θέλεις κάποιο επαγγελματικό διαγνωστικό εάν θέλεις να κανείς καταχώρηση ανταλλακτικού. Επίσης λογικά το αμάξι θα είναι κάποιο σχετικά πρόσφατο γερμανικό να υποθέσω;
pavloa Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι απο γερμανία είναι το αμάξι. Τα αυτοκίνητα φίλων είναι πιο παλιά Έχω ψάξει στο ιντερνετ και έχω βρει διάφορα διαγνωστικά. Έλεγα μήπως έχει πάρει κάποιος και το έχει δοκιμάσει Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από pavloa
pavloa Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Ford είναι αλλά παίζει κάποιον ρόλο η μάρκα ώστε να αγοράσω διαγνωστικό?
paylidis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, pavloa είπε Ford είναι αλλά παίζει κάποιον ρόλο η μάρκα ώστε να αγοράσω διαγνωστικό? Φυσικά και παίζει ρόλο. Καποιεσ Μάρκες θέλουν αποκλειστικά το δικό τους διαγνωστικό για τέτοιες δουλειες και τα generic απλά θα σου διαβάσουν σβήσουν βλαβεσ (Πχ Nissan). Σου στέλνω πμ Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από paylidis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα