Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχει κανεις εμπειρια απο τη συγκεκριμενη εταιρια? Βρηκα παρα πολυ φτηνο εισητηριο για βιεννη απο βδομαδα αλλα δεν διαβασα καλα λογια.Οποιος εχει πεταξει με την συγκεκριμενη εταιρια ας δωσει info.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ίδια στενά καθίσματα με ράιαν, ελαφρώς βρώμικο το αεροπλάνο. Δεν τους κατηγορώ γιατί κάθε κυράτσα φέρνει επάνω ότι μπορείς να φανταστείς. Σε πτήση μου 2 θείες είχαν φέρει σπανακόπιτα και είχαν γίνει τα καθίσματά τους χάλια (πέραν από τη μυρωδιά που υπέφερε όλο το αεροπλάνο).

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπερα,μια βοηθεια αν ξερει καποιος

προσπαθω να κλεισω 2 ατομα για ενα ταξιδι και συνεχεια στο τελος μου βγαζει στο δευτερο ατομο,το δικο μου ονομα παλι.

καποια ιδεα?

τελικα απο την εφαρμογη και οχι απο τη σελιδα εγινε η δουλεια

δε μου ηρθε καποιο μειλ,ελπιζω οτι ολα θα πανε καλα 😛

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Είχα κλεισει για Βιέννη και μου έστειλαν εμαιλ ότι τις μέρες που ήταν να πετάξω, δε θα πραγματοποιηθούν πτήσεις και μου έδωσε 3 επιλογές. Ή αλλάζω μέρες, ή μου επιστρέφουν το ποσό +20% στον wizzair account μου για να κλείσω άλλα εισιτήρια, ή refund τα λεφτά στην κάρτα μου.

Επέλεξα το refund. Αυτό έγινε στις 27 Φεβρουαρίου. Από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Υπάρχει περίπτωση να μην μου επιστρέψουν τα λεφτά; Έχω στείλει μέιλ παραπόνων αλλά απάντηση δεν πήρα. 

Επίσης αν τυχόν τα επιστρέψουν, επιστρέφουν όλο το ποσό; Έχω αρχίσει να έχω θέμα γιατί έκλεισα εγώ το ταξίδι για να πάμε 2 άτομα και το άλλο άτομο περιμένει τα λεφτά του. Δε θέλω να νομίζει ότι λέω ψέματα για να το κλέψω. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Είχα κλεισει για Βιέννη και μου έστειλαν εμαιλ ότι τις μέρες που ήταν να πετάξω, δε θα πραγματοποιηθούν πτήσεις και μου έδωσε 3 επιλογές. Ή αλλάζω μέρες, ή μου επιστρέφουν το ποσό +20% στον wizzair account μου για να κλείσω άλλα εισιτήρια, ή refund τα λεφτά στην κάρτα μου.

Επέλεξα το refund. Αυτό έγινε στις 27 Φεβρουαρίου. Από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Υπάρχει περίπτωση να μην μου επιστρέψουν τα λεφτά; Έχω στείλει μέιλ παραπόνων αλλά απάντηση δεν πήρα. 

Επίσης αν τυχόν τα επιστρέψουν, επιστρέφουν όλο το ποσό; Έχω αρχίσει να έχω θέμα γιατί έκλεισα εγώ το ταξίδι για να πάμε 2 άτομα και το άλλο άτομο περιμένει τα λεφτά του. Δε θέλω να νομίζει ότι λέω ψέματα για να το κλέψω. 

Στείλε τους μήνυμα στα social media. 

Δημοσ.

Αν εννοείς το facebook, δεν υπάρχει η επιλογή αποστολής μηνυματος.. υποτίθεται ότι απαντάνε άμεσα από εκεί;

Αυτήν την επιλογή διάλεξα. Τι εννοεί if applicable, the return sector;

Screenshot_2020-03-09-21-48-42-303_com.microsoft.office.outlook.jpg

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Δεν εννοούσα να μου το μεταφράσετε.  Ρωτάω τι εννοεί. Ότι θα μου πληρώσει το πήγαινε, αλλά το γύρνα μόνο αν εφαρμόζεται; 

Σου λέει οτι αν έχεις βγάλει μαζί και επιστροφής θα στα επιστρέψουν και εκείνα.Γιατί μπορεί να έχεις βγάλει μόνο πήγαινε.Δεν βγάζουν όλοι πήγαινε-έλα εισιτήρια .

Δεν ξέρω πόσο πιο απλά να το γράψω.

Δημοσ.

αν είχες πληρώσει με πιστωτική επικοινώνησε άμεσα να δεις γιατί καθυστερούν.

αν είχες πληρώσει με χρεωστική η επιστροφή παίρνει πολλές μέρες παραπάνω. 

Δημοσ.

για low cost εξαιρετικη, πεταγα για περιπου 6 χρονια (απο το 2006 - 2011) συνεχεια απο Ρουμανια προς Ευρώπη........βεβαια 10 χρονια μετα δεν ξερω μπορει να υπαρχουν αλλαγες

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Επειδή ίσως χρειαστεί να ταξιδέψω τέλη Μαΐου, για Αγγλία, σκεφτόμουν λόγω κατάστασης με κοροναϊό να τα κλείσω με ανοιχτές ημερομηνίες ώστε αν είναι χάλια τα πράγματα να πάω ποιο μετά και να μην χάσω τα εισητήρια. Το έχει πραγματοποιήσει κανείς? Οικονομικά συμφέρει? Τι χρονικό περιθώριο δίνουν?

Ευχαριστώ! 

Δημοσ.

γενικά μιλώντας, συγκριτικά με τις άλλες lowcost

πώς τα πάει η Wizzair με τις πονηρές χρεώσεις των low-cost, πόσο φτηνά ή ακριβά έρχεται ανάλογα με αποσκευές κλπ κλπ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TZORTZINO είπε

Καλησπέρα,

Επειδή ίσως χρειαστεί να ταξιδέψω τέλη Μαΐου, για Αγγλία, σκεφτόμουν λόγω κατάστασης με κοροναϊό να τα κλείσω με ανοιχτές ημερομηνίες ώστε αν είναι χάλια τα πράγματα να πάω ποιο μετά και να μην χάσω τα εισητήρια. Το έχει πραγματοποιήσει κανείς? Οικονομικά συμφέρει? Τι χρονικό περιθώριο δίνουν?

Ευχαριστώ! 

Υπάρχει δυνατότητα για ανοιχτή ημερομηνία;

1 ώρα πριν, KoreanW είπε

γενικά μιλώντας, συγκριτικά με τις άλλες lowcost

πώς τα πάει η Wizzair με τις πονηρές χρεώσεις των low-cost, πόσο φτηνά ή ακριβά έρχεται ανάλογα με αποσκευές κλπ κλπ.

Αν ακολουθείς τις οδηγίες δεν χρεώνεσαι παραπάνω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...