Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bakos100 είπε

Μια απο τα ιδια κ σε μενα.Για την αλλη προσφορα Λενοβο Α8+Πολυμηχανημα δωρο.....πριν λιγο.Πρωτο τηλεφωνο μετα  απο  9μερες !!!...

'Δεν κατεστη δυνατο να βρεθει αποθεμα,η παραγγελια σας ακυρωνεται,κ σας στελνουμε δωροεπιταγη 50ε στο μειλ σας.Σε 3 εργασιμες θα επιστραφει το ποσο χωρις αλλη δικη σας ενεργεια'.....χθες εκανα μετα απο επικοινωνια με εξυπ. πελατων Eurobank 

ΑΙΤΗΜΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΣΥΝΝΑΛΛΑΓΗΣ,οπως μου ειπαν.Σημερα εστειλα κ καταγγελια στον συνηγορο του καταναλωτη με μειλ...ΜΗΝ τους αφησει & μην τους χαριστει

κανενας......Λαμογια του κερατα,που θελουν κ προσφορες black friday...😈 

Η δωροεπιταγη έχει προϋποθέσεις? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spy94 είπε

Η δωροεπιταγη έχει προϋποθέσεις? 

φιλε μου δν εχω παρει κατι ακομα ! με μειλ λεει θα ερθει...

θα δω τους ορους κ θα ενημερωσω.

Οι καταγγελιες δεν ξερω ποσο θα βοηθησουν,αν κ πρεπει να γινουν !

ενας καλος δικηγορος χρειαζεται,και να μαζευτουμε αρκετοι.

Δημοσ.
Στις 22/11/2018 στις 12:32 ΜΜ, fastnq2 είπε

Η τιμη αυτη απλα δεν υπαρχει(μαζι με την επιστροφη).Τα πλεονεκτηματα,αναβαθμισιμη ραμ,1tb και οχι 500gb που φορανε κατι μηχανηματα των 450+ πολυ τιμιος επεξεργαστης.Τα μειονεκτηματα,ειναι hp που πολλες φορες σημαινει πολυ ψευτικα πλαστικα(εδω μπορει οχι),η οθονη που για budget laptop ειναι οκ,και το μεγαλυτερο μειονεκτημα απο ολα,ειναι γερμανος.

Αλλα οπως ειπα η τιμη ειναι χωμα,μην ξεχναμε κατι σαπακια που ανεβαιναν στις προσφορες στα 2 εκατοσταρικα με intel atom.Θα ηθελα να ακουσω και τον zacharis ωστοσο γιατι το ψηνω να το παρω.

Δεν θελω να το παιξω εξυπνος αλλα..και εγω παθων.Δεν θα βγαλετε ακρη,παλαιοτερα εκανα παραγγελια ενα λενοβο.και με ειχαν κανει μπαλακι,4-5 φορες πηγα στο καταστημα,μια εγινε λαθος μια ερχεται μεχρι και λαθος λαπτοπ μου εφεραν οπως σε καποιον αλλον εδω.

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, matrixxx είπε

Φυσικα και επιτρεπεται, τωρα ειδα το σχολιο. Ανοιξτε ενα νεο θεμα εδω στις προσφορες σχετικο με το προβλημα. Να κλειδωσουμε ολα τα αλλα να μην μενουν πανω και ειναι και σκορπιες οι απαντησεις αφου αφορουν ολες το ιδιο θεμα-εξελιξη των προσφορων τους που υποτιθεται ( ; ) οτι ετρεχαν, το οτι δηλαδη η τραπεζα δεν εχει δωσει ακομα την επιστροφη μετα απο τοσες μερες παρα τους ορους που ειχε περι του οτι θα εμπαιναν σχεδον αμεσα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...