mason Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Η τιμη αυτη απλα δεν υπαρχει(μαζι με την επιστροφη).Τα πλεονεκτηματα,αναβαθμισιμη ραμ,1tb και οχι 500gb που φορανε κατι μηχανηματα των 450+ πολυ τιμιος επεξεργαστης.Τα μειονεκτηματα,ειναι hp που πολλες φορες σημαινει πολυ ψευτικα πλαστικα(εδω μπορει οχι),η οθονη που για budget laptop ειναι οκ,και το μεγαλυτερο μειονεκτημα απο ολα,ειναι γερμανος. Αλλα οπως ειπα η τιμη ειναι χωμα,μην ξεχναμε κατι σαπακια που ανεβαιναν στις προσφορες στα 2 εκατοσταρικα με intel atom.Θα ηθελα να ακουσω και τον zacharis ωστοσο γιατι το ψηνω να το παρω. Ssd παίρνει; Και κάτι ακόμα γτ βλέπω ξέρεις.. ραμ έχει 2 σλοτ ώστε να μπει άλλη μια 4αρα η 1 σλοτ όποτε χρειάζεται 8αρα ατόφια , αν βάλω ssd και βγει ο hdd τα Windows που είναι εγκατεστημένα στον hdd πως τα βάζω στον ssd
fastnq2 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, mason είπε Ssd παίρνει; Και κάτι ακόμα γτ βλέπω ξέρεις.. ραμ έχει 2 σλοτ ώστε να μπει άλλη μια 4αρα η 1 σλοτ όποτε χρειάζεται 8αρα ατόφια , αν βάλω ssd και βγει ο hdd τα Windows που είναι εγκατεστημένα στον hdd πως τα βάζω στον ssd Η αληθεια ειναι οτι δεν γνωριζω και πολλα,και τα δικα μου τα μηχανηματα με guides απο youtube τα φτιαχνω,αλλα που ειδες ποσα σλοτ εχει?Πρεπει να βρουμε το συγκεκριμενο μοντελο στο σαιτ της hp για να δουμε και τα σλοτς.Για τον ssd εγω αν το παρω θα ξηλωσω το dvd και θα το δουλευω και με τα δυο.Βεβαια αν δεν το ανοιξουμε να δουμε πως ειναι ολα θεωριες ειναι.Ειναι οντως αυτο που ανεβηκε σε βιντεο σε προηγουμενο σχολιο? εχω την εντυπωση οτι ειναι αυτο https://store.hp.com/us/en/pdp/hp-250-g6-notebook-pc αλλα με 500ρι δισκο,ολα τα αλλα ειναι ιδια,μεχρι και το βαρος Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από fastnq2
EllinarasGR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 43 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Η αληθεια ειναι οτι δεν γνωριζω και πολλα,και τα δικα μου τα μηχανηματα με guides απο youtube τα φτιαχνω,αλλα που ειδες ποσα σλοτ εχει?Πρεπει να βρουμε το συγκεκριμενο μοντελο στο σαιτ της hp για να δουμε και τα σλοτς.Για τον ssd εγω αν το παρω θα ξηλωσω το dvd και θα το δουλευω και με τα δυο.Βεβαια αν δεν το ανοιξουμε να δουμε πως ειναι ολα θεωριες ειναι.Ειναι οντως αυτο που ανεβηκε σε βιντεο σε προηγουμενο σχολιο? εχω την εντυπωση οτι ειναι αυτο https://store.hp.com/us/en/pdp/hp-250-g6-notebook-pc αλλα με 500ρι δισκο,ολα τα αλλα ειναι ιδια,μεχρι και το βαρος για να βάλω ssd στη θέση του dvd θα χρειαστώ κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/8481953/RaidSonic-Icy-Box-IB-AC640.html ;
mason Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 http://h20195.www2.hp.com/v2/getpdf.aspx/4AA7-0008EEE.pdf νομιζω είναι αυτό, για δες .. στην ραμ γράφει 1 slot
loukas599 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Επιστροφή πώς παίρνουμε ρε παιδιά; Σήμερα παρέλαβα το λάπτοπ έγινε και η χρέωση στην κάρτα μου αλλά επιστροφή δεν
polaki Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, loukas599 είπε Επιστροφή πώς παίρνουμε ρε παιδιά; Σήμερα παρέλαβα το λάπτοπ έγινε και η χρέωση στην κάρτα μου αλλά επιστροφή δεν Και εγώ αυτό θέλω να ρωτήσω, το πήρα σήμερα το laptop και του βάζω τωρα έναν SSD. 1
eric_in Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Καταρχήν για να πάρετε επιστροφή πρέπει να έχετε μια από τις κάρτες eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα .... ΛΙΝΚ. Δεν γνωρίζω-θυμάμαι αν πρέπει να πάτε στο κατάστημα για να περαστεί η κάρτα στο pos και όχι online για να μπει η επιστροφή.
stelios18120 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Αν θέλετε να βοηθήσετε βάλτε λινκ ποια ram και ποιον ssd πήρατε και κάνει για το μηχάνημα μπας και θέλουν και άλλοι να το πάρουν.
Lynnlynn Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, loukas599 είπε Επιστροφή πώς παίρνουμε ρε παιδιά; Σήμερα παρέλαβα το λάπτοπ έγινε και η χρέωση στην κάρτα μου αλλά επιστροφή δεν Η επιστροφη δεν γινεται αμεσα,κανει 1-2 μερες να φανει. Δεν χρειαζεται να πατε σε καταστημα,και με online αγορα μπορει να γινει η επιστροφη Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από Lynnlynn
loukas599 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Lynnlynn είπε Η επιστροφη δεν γινεται αμεσα,κανει 1-2 μερες να φανει. Δεν χρειαζεται να πατε σε καταστημα,και με online αγορα μπορει να γινει η επιστροφη Ωραία ευχαριστώ Σήμερα έγινε η χρέωση στην κάρτα οπότε μέχρι Δευτέρα Τρίτη θα τα δω 28 λεπτά πριν, eric_in είπε Καταρχήν για να πάρετε επιστροφή πρέπει να έχετε μια από τις κάρτες eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα .... ΛΙΝΚ. Δεν γνωρίζω-θυμάμαι αν πρέπει να πάτε στο κατάστημα για να περαστεί η κάρτα στο pos και όχι online για να μπει η επιστροφή. Έχω κάρτα που συμμετέχει στο πρόγραμμα
fastnq2 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, mason είπε http://h20195.www2.hp.com/v2/getpdf.aspx/4AA7-0008EEE.pdf νομιζω είναι αυτό, για δες .. στην ραμ γράφει 1 slot Ναι αυτο πρεπει να ειναι,οποτε θελουμε ενα στικακι 8ρι ραμ συν θηκη σαν αυτη που ανεβασε το παιδι συν εναν ssd ας πουμε 128 η και 256 που ειναι το μαξ οπως λεει,απλα υπευθυνα δεν μπορω να ανεβασω κομματια,γιατι δεν ξερω αν ειναι σιγουρα αυτα.Αν μπορουσε καποιος να ανεβασει τα 3 συγκεκριμενα κομματια στο σκρουτζ για να κανουμε εναν μινι λογαριασμο.Α αφαιρουμε και το 4ρι στικ που φοραει ηδη το λαπτοπ,που το βαζεις αγγελια και φευγει. Α με προβληματισε και αυτο που γραφει στο λινκ που εδωσες για την ραμ Due to the non-industry standard nature of some third-party memory modules, we recommend HP branded memory to ensure compatibility. If you mix memory speeds, the system will perform at the lower memory speed Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από fastnq2
mason Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, fastnq2 είπε Η αληθεια ειναι οτι δεν γνωριζω και πολλα,και τα δικα μου τα μηχανηματα με guides απο youtube τα φτιαχνω,αλλα που ειδες ποσα σλοτ εχει?Πρεπει να βρουμε το συγκεκριμενο μοντελο στο σαιτ της hp για να δουμε και τα σλοτς.Για τον ssd εγω αν το παρω θα ξηλωσω το dvd και θα το δουλευω και με τα δυο.Βεβαια αν δεν το ανοιξουμε να δουμε πως ειναι ολα θεωριες ειναι.Ειναι οντως αυτο που ανεβηκε σε βιντεο σε προηγουμενο σχολιο? εχω την εντυπωση οτι ειναι αυτο https://store.hp.com/us/en/pdp/hp-250-g6-notebook-pc αλλα με 500ρι δισκο,ολα τα αλλα ειναι ιδια,μεχρι και το βαρος Σε περίπτωση που βγάλω τον hdd μπαίνει στο ίδιο σλοτ ο ssd?
fastnq2 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, mason είπε Σε περίπτωση που βγάλω τον hdd μπαίνει στο ίδιο σλοτ ο ssd? σορρυ αλλα δεν μπορω να απαντησω υπευθυνα αν δεν το ανοιξω η δεν δω βιντεο να ειναι ανοιγμενο,αλλα να ειναι σιγουρα αυτο.Πολλες φορες και στα χαρακτηριστικα κανουν λαθος.Σκεψου οτι ακομα και το speccy εκανε λαθος σε ενα δικο μου desktop ,ελεγε οτι εχω 4 σλοτς και το ανοιξα και ειχε μονο 2.Οταν το ανοιξει για να βαλει ssd το παλικαρι που το πηρε πιο πανω ας στειλει μια φωτο.Σιγουρα μπαινει παντως στην θεση του dvd drive..
mason Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, loukas599 είπε Επιστροφή πώς παίρνουμε ρε παιδιά; Σήμερα παρέλαβα το λάπτοπ έγινε και η χρέωση στην κάρτα μου αλλά επιστροφή δεν Επειδή και εγώ το πήρα και το περιμένω, ρώτησα για επιστροφή και μου είπε στο τηλ το παιδί ότι θέλει 3 εργάσιμες μέρες να χρεωθεί η επιστροφή στην κάρτα. 24 λεπτά πριν, fastnq2 είπε σορρυ αλλα δεν μπορω να απαντησω υπευθυνα αν δεν το ανοιξω η δεν δω βιντεο να ειναι ανοιγμενο,αλλα να ειναι σιγουρα αυτο.Πολλες φορες και στα χαρακτηριστικα κανουν λαθος.Σκεψου οτι ακομα και το speccy εκανε λαθος σε ενα δικο μου desktop ,ελεγε οτι εχω 4 σλοτς και το ανοιξα και ειχε μονο 2.Οταν το ανοιξει για να βαλει ssd το παλικαρι που το πηρε πιο πανω ας στειλει μια φωτο.Σιγουρα μπαινει παντως στην θεση του dvd drive.. Αν είναι μόλις μ έρθει θα βγάλω φωτο να την ανεβάσω να μας πεις 1
vargas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 https://www.webantics.com/hp-250-g6-i3-7020u-156-hd-notebook-2 ρε παιδιά εδώ λέει ότι παίρνει ως 16 gb ram!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις