Green Dragon Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, gorge18 είπε Ναι. Παράγγειλα του τιτλου το λαπτοπ και μου εστειλαν αυτο https://www.germanos.gr/product/lenovo-laptop-ideapad-330-15-6-full-hd-amd-a6-9225-4gb-128gb-ssd/20378679/ τους ενημέρωσα και μάλλον λεει πηγε το δικο μου αλλου και θα με ειδοποιήσουν. Το ποτε δεν μου ειπαν αλλα θα δειξει.... Απίστευτο...χάχα… Η απόδειξη που συνόδευε αυτό που σου έστειλαν ήταν για το HP ή για το Lenovo που είχες παραγγείλει; πάντως μην το αφήσεις, γιατί αυτό που σου έστειλαν είναι σαβούρα, όσον αφορά τον επεξεργαστή και όχι μόνο. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από Green Dragon
gorge18 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 εχει απόδειξη του hp. Θα τους ξανα παρω αυριο. παντως ο αλλος θα τρίβει τα χερια του
ge-lyk Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Στις 25/11/2018 στις 4:13 ΜΜ, polaki είπε Στο Dell exclusive δύσκολο, αφού είναι HP ...ειδες που τίποτα δεν αποκλείεται 😁?
polaki Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 57 λεπτά πριν, ge-lyk είπε ...ειδες που τίποτα δεν αποκλείεται 😁? hahhaah.. ενταξει το παραδέχομαι, όλα γίνονται σε αυτή τη ζωή τελικα!! ahahha!!!
TUPAC Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είναι λογικό παραγγελία Παρασκευής 23.11.18 για παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα να μην έχω ακόμα κάποια επικοινωνία πέραν του ότι "η παραγγελία κατοχυρώθηκε επιτυχώς" ; Τηλέφωνο πάντα μιλάει, mail δεν απαντάνε. Έχω κάνει επίσης την ίδια μέρα παραγγελία το ίδιο λάπτοπ και πλήρωμη on line με αποστολή στο σπίτι και πάλι τίποτα πέραν του αρχικού mail. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από TUPAC
vjshadow Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Ότι είναι απαράδεκτοι είναι! Εμένα μου ήρθε ένα μέιλ μόνο ότι έγινε η παραγγελία. Μετά τίποτα μέχρι που με πήραν τηλέφωνο μετά από 2 μέρες από το κούριερ για παράδοση. Το ωραίο ήταν ότι μετά από μία μέρα στο σάιτ τους που βλέπεις την εξέλιξη της παραγγελίας εμφανίζονταν ως ολοκληρωμένη, ενώ δεν είχα παραλάβει τίποτα ακόμη.
vargas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Πάντως όσοι το δούλευετε , μπάλα πάει η είν' ιδέα μου ; Νομίζω ότι προς το παρόν δεν θέλει κανένα upgrade 1
TUPAC Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, vargas είπε Πάντως όσοι το δούλευετε , μπάλα πάει η είν' ιδέα μου ; Νομίζω ότι προς το παρόν δεν θέλει κανένα upgrade Κάτσε να δούμε μετά από κάποιους μήνες που θα του έχουμε φορτώσει όλα τα προγράμματα που χρειαζόμαστε. Νομίζω θα είναι σχετικα κομπλέ. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από TUPAC
gorge18 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Σήμερα το είχαν κλείσει το μαγαζάκι πάντως έβγαζε μήνυμα ότι είναι ανοικτά από της 9 μέχρι της 5 όλη μέρα...
TUPAC Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gorge18 είπε Σήμερα το είχαν κλείσει το μαγαζάκι πάντως έβγαζε μήνυμα ότι είναι ανοικτά από της 9 μέχρι της 5 όλη μέρα... Τί εννοείς; Η πληρωμένη online παραγγελία της Παρασκευής 23.11.18 παραδόθηκε Τρίτη 27.11.18. Η οnline παραγγελία με παραλαβή και αντικαταβολή στο κατάστημα της Παρασκευής 23.11.18 ακόμα εκκρεμεί. Κάτι μου λέει ότι βάζουν προταιρεοτητα τους άμεσους εξοφληθέντες. Ίσως μου πουν τέλος τα κομμάτια, πάρε άλλο λάπτοπ. Θα τους ...ήσω! Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από TUPAC
NICK1982 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μόλις με κάλεσαν για συγνώμη και ακύρωση παραγγελίας κ επιστροφή χρημάτων σε 3 εργάσιμες. Άκουσαν αυτά που έπρεπε και προχωράμε σε καταγγελίες. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου εδώ μια φόρμα?
PADO Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Και στην δικιά μου παραγγελία ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Στην εξέλιξη της παραγγελίας βγάζει υπό επεξεργασία.
Bakos100 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, NICK1982 είπε Μόλις με κάλεσαν για συγνώμη και ακύρωση παραγγελίας κ επιστροφή χρημάτων σε 3 εργάσιμες. Άκουσαν αυτά που έπρεπε και προχωράμε σε καταγγελίες. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου εδώ μια φόρμα? Μια απο τα ιδια κ σε μενα.Για την αλλη προσφορα Λενοβο Α8+Πολυμηχανημα δωρο.....πριν λιγο.Πρωτο τηλεφωνο μετα απο 9μερες !!!... 'Δεν κατεστη δυνατο να βρεθει αποθεμα,η παραγγελια σας ακυρωνεται,κ σας στελνουμε δωροεπιταγη 50ε στο μειλ σας.Σε 3 εργασιμες θα επιστραφει το ποσο χωρις αλλη δικη σας ενεργεια'.....χθες εκανα μετα απο επικοινωνια με εξυπ. πελατων Eurobank ΑΙΤΗΜΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΣΥΝΝΑΛΛΑΓΗΣ,οπως μου ειπαν.Σημερα εστειλα κ καταγγελια στον συνηγορο του καταναλωτη με μειλ...ΜΗΝ τους αφησει & μην τους χαριστει κανενας......Λαμογια του κερατα,που θελουν κ προσφορες black friday...😈 Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από Bakos100 2
NICK1982 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, Bakos100 είπε Μια απο τα ιδια κ σε μενα.Για την αλλη προσφορα Λενοβο Α8+Πολυμηχανημα δωρο.....πριν λιγο.Πρωτο τηλεφωνο μετα απο 9μερες !!!... 'Δεν κατεστη δυνατο να βρεθει αποθεμα,η παραγγελια σας ακυρωνεται,κ σας στελνουμε δωροεπιταγη 50ε στο μειλ σας.Σε 3 εργασιμες θα επιστραφει το ποσο χωρις αλλη δικη σας ενεργεια'.....χθες εκανα μετα απο επικοινωνια με εξυπ. πελατων Eurobank ΑΙΤΗΜΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΣΥΝΝΑΛΛΑΓΗΣ,οπως μου ειπαν.Σημερα εστειλα κ καταγγελια στον συνηγορο του καταναλωτη με μειλ...ΜΗΝ τους αφησει & μην τους χαριστει κανενας......Λαμογια του κερατα,που θελουν κ προσφορες black friday...😈 Καταγγελία και στην γενική γραμματεία καταναλωτή. Του λέω του υπαλλήλου στο τηλέφωνο είσαστε υποχρεωμένοι να καλύψετε την παραγγελία μου με προϊόν αντίστοιχο ιδιων χαρακτηριστικων που έχετε αρκετά στο μαγαζάκι σας. Και μου πρότεινε ένα χρέπι με επεξεργαστή Ε2-9000 αυτό λέει μόνο μπορεί γιατί έχει την ίδια τιμή. Του εξήγησα ότι κοροϊδεύουν και να περιμένουν τις καταγγελίες βροχη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις