vagelis81 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Αγορασα ένα ps4 pro και Θέλω να ξέρω Ποια είναι η κανονική του θέση κάθετα η οριζόντια. Ευχαριστώ πολύ!
Choutas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Όπως το βλέπεις στο κουτί. Δηλαδή βάση στήριξης.
johni41 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 οριζοντια δηλαδη θα εχει καποιο θεμα? ανεβαζει πιο πολυ θερμοκρασια? γιατι βαση δεν ειχε μεσα στη συσκευασια και ορθιο δεν καθεται μονο του
katman2000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 οχι φιλε μου η σωστη θεση ειναι οριζοντια πρωτον για να μην υπερθερμεναιτε (ναι ξερω οτι η βαση της sony εχει κενο απο κατω) και δευτερον γιατι η φυσικη θεση για να δουλευει το cdplayer ειναι παντα οριζοντια (οταν δουλευει καθετα κρεμεται στην ουσια το cd και ενδεχωμενος καποια στιγμη να βγαλει προβλημα). απλα η sony to προωθει ετσι για να βγαζει επιπλεον εινα εικοσαρηκακι. 3
stelios18120 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Εγώ 1 χρόνο τώρα έχω το ps4 pro σε οριζόντια θέση και από κάτω έχω βάλει μια βάση ψύξης λάπτοπ έτσι για δροσιά. Μια χαρά ειναι,ποτέ δεν είδα θέμα με θερμοκρασίες κτλπ
postfire Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 54 λεπτά πριν, katman2000 είπε οχι φιλε μου η σωστη θεση ειναι οριζοντια πρωτον για να μην υπερθερμεναιτε (ναι ξερω οτι η βαση της sony εχει κενο απο κατω) και δευτερον γιατι η φυσικη θεση για να δουλευει το cdplayer ειναι παντα οριζοντια (οταν δουλευει καθετα κρεμεται στην ουσια το cd και ενδεχωμενος καποια στιγμη να βγαλει προβλημα). απλα η sony to προωθει ετσι για να βγαζει επιπλεον εινα εικοσαρηκακι. μια χαρα τα ειπες 1
logistoulis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Εγώ 1 χρόνο τώρα έχω το ps4 pro σε οριζόντια θέση και από κάτω έχω βάλει μια βάση ψύξης λάπτοπ έτσι για δροσιά. Μια χαρά ειναι,ποτέ δεν είδα θέμα με θερμοκρασίες κτλπ κι εγώ το έβαλα σε βάση λάπτοπ (είχα μια έτσι κι αλλιώς από παλιά) γιατί όπως ακουμπουσε το έπιπλο όταν το σήκωνα ζεμάταγε , όχι ότι τώρα δεν καίει αλλά πολύ λιγότερο έβαλα και στο usb τον ανεμιστήρα της βάσης (ευτυχώς είναι ένας μεγάλος και αθόρυβος) έτσι να υπάρχει και αυτός, στην πραγματικότητα δεν ψύχει κάτι ζωτικής σημασίας, περισσότερη σημασία έχει ότι δεν ακουμπάει απευθείας σχεδόν πάνω στο ξύλο όπου εγκλωβιζόταν η θερμότητα, ιδανικά αν είχα κάποια μεταλλική επιφάνεια δεν θα έβαζα τίποτα αλλά ακόμα πιο ιδανικά αν είχα χώρο σε ύψος θα το είχα όρθιο και δεν με νοιάζει το δισκάκι αν δουλεύει ή δεν δουλεύει όρθιο (ψηφιακά έχω τα περισσότερα) κάποια στιγμή θα ήθελα να το ανοίξω να του βάλω πάστα της προκοπής μιας και έχω, αλλά πρέπει να το μελετήσω μην το κλαίω το μηχανάκι Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από logistoulis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα