defacer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 3 minutes ago, argosixna said: Στα 2κ που λες , πουλας το 50% και περνεις σε μετρητα 1000 Ναι, αν το κανείς αυτό, είσαι γκαραντί. Και τώρα ας γελάσουμε όλοι μαζί σκεπτόμενοι τι κάνει στην πράξη όλος ο κόσμος που είδε φώς και μπήκε. 1
argosixna Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Αρα συμφωνουμε οτι δεν ειναι φουσκα τα κρυπτονομισματα αλλα ο κοσμος που αναζηταει το ευκολο κερδος
defacer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 3 minutes ago, argosixna said: Αρα συμφωνουμε οτι δεν ειναι φουσκα τα κρυπτονομισματα αλλα ο κοσμος που αναζηταει το ευκολο κερδος Κοίτα, όχι πως έχει σημασία, αλλά εγώ πιστεύω ότι με τη σημερινή τους μορφή είναι απλά τουλίπες. Στο μέλλον πιθανόν θα είναι όντως χρήσιμα με κάποια διαφορετική μορφή, συγκεκριμένα οπωσδήποτε που να υποστηρίζει smart contracts και που να μην είναι proof of work. Οι τουλίπες τραβάνε τα κορόιδα, και αυτοί που τις πουλάνε το ξέρουν. Αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι όλοι εκεί μέσα χάνουν λεφτά. Απλά ας μη κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας, 10 στους 10 νομίζουν ότι είναι έξυπνοι αλλά οι 9 είναι θύματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, NotAliki177 είπε Παρεμπιπτόντως οι έξυπνοι παίχτες που μπήκαν στα 3500~ είναι ήδη κερδισμένοι (τώρα 4200)... και έτσι όπως πάει το βλέπω να αγγίζει σύντομα τις 5000 η αξία του. Αρχίζω να πιστεύω ότι όντως η καλύτερη περίοδος για να "μπεις" είναι στις μεγάλες απώλειες του κρυπτονομίσματος. Οι έξυπνοι παίκτες δεν μπήκαν στα 3.500, μπήκαν στα 20 και βγήκαν στα 3.000 έχοντας κάνει την μπάζα της ζωής τους. Οι λιγότερο έξυπνοι, αλλά απλά κωλόφαρδοι (όπως η αφεντιά μου) μπήκαν εκεί γύρω στα 200 και βγήκαν στα 1.000+ έχοντας πάρει μια σπάνια απόδοση αλλά όχι αρκετή ώστε να μην χρειαστεί να ξαναδουλέψουν ποτέ. Όσοι μπήκαν μετά τα 3.000 αυτή την στιγμή είναι εγκλωβισμένοι γιατί περιμένουν να φτάσει πάλι στις 20.000 μπας και βγάλουν κάνα φράγκο της προκοπής. Από ότι φαίνεται θα περιμένουν για πολύ ακόμα.
ondoin Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Όταν πρωτοβγηκε αγόρασα 4 Bitcoin για 1 δολάριο το ένα. Βασικά σκεφτόμουν να τα δώσω για να πάρω κάνα e απο dark market. Τελικά τα άφησα στην άκρη. Όταν κατέρρευσαν οι τράπεζες στην Κύπρο, ανέβηκε στα 1200$. Σκέφτηκα να τα δώσω αλλά μετά λέω ίσως ανέβει και άλλο στο μέλλον. Κάποια στιγμή ξέμεινα από λεφτά και πούλησα το ένα για 316 ευρώ. Λίγες εβδομάδες αργότερα τρώω κλήση με το μηχανάκι και δίνω άλλο ένα για 326 ευρώ. Όταν μετά από καιρό έφτασε τα 20.000, αποφάσισα να δώσω το ένα και το τελευταίο να το κρατήσω ότι και να γίνει. Έλα όμως που δεν τα έβρισκα! Εγώ θυμάμαι ότι έβαλα το αρχείο wallet σε ένα USB stick για ασφάλεια. Αλλά ψάχνοντας τα 6-7 που έχω δεν βρίσκω τίποτα. Ο αδερφός μου λέει ότι τα έστειλα σε μία σελίδα και δεν το θυμάμαι. Πήγα να δω και δεν θυμομουν τον κωδικό. Μου ζητάει 12 λέξεις για επαναφορά. Φρίκη μιλάμε. Το δίδαγμα είναι να προσέχετε που βαζετε το wallet.dat.
chek2fire Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Ας δούμε λίγο τη σημαίνει χειραγώγηση στην νόμιμη αγορά και μερικές χαρακτηριστικές περιπτώσεις της. Τι γνωρίζει κανείς αυτές τις υποθέσεις? φυσικά και όχι. Ετσι και αλλιώς οι πολίτες στο σημαντικότερο στοιχείο της ζωής τους και γενικά της κοινωνίας που είναι το χρήμα δεν έχουν καμία άμεση η έμμεση σχέση στις αποφάσεις και σε όσα παιχνίδια παίζονται. Λες και το χρήμα έχει επιβληθεί από κάποιους αόρατους και δεν είναι εργαλείο που θα πρέπει να το διαχειρίζονται οι πολίτες.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, chek2fire είπε Ας δούμε λίγο τη σημαίνει χειραγώγηση στην νόμιμη αγορά και μερικές χαρακτηριστικές περιπτώσεις της. Τι γνωρίζει κανείς αυτές τις υποθέσεις? φυσικά και όχι. Ετσι και αλλιώς οι πολίτες στο σημαντικότερο στοιχείο της ζωής τους και γενικά της κοινωνίας που είναι το χρήμα δεν έχουν καμία άμεση η έμμεση σχέση στις αποφάσεις και σε όσα παιχνίδια παίζονται. Λες και το χρήμα έχει επιβληθεί από κάποιους αόρατους και δεν είναι εργαλείο που θα πρέπει να το διαχειρίζονται οι πολίτες. Την επόμενη φορά δώσε μας απευθείας το link της πηγής που έκανες copy paste, να μην μπερδεύεσαι ούτε εσύ, να μην μπερδεύεις ούτε εμάς. 17 ώρες πριν, chek2fire είπε Λες και το χρήμα έχει επιβληθεί από κάποιους αόρατους και δεν είναι εργαλείο που θα πρέπει να το διαχειρίζονται οι πολίτες. Αρχίζω και τρομάζω με αυτά που γράφεις. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, chek2fire είπε το έχεις κάνει ήδη παράθεση το link. Θέμα browser/antivirus-antimalware ή ακόμη και του Insomnia μπορεί να είναι https://imgur.com/kQHsk2R Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Dvs Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Στις 28/11/2018 στις 10:27 ΜΜ, argosixna είπε Μαλλον δεν εκανες τους υπολογισμους να δεις ποσα εκατομμυρια "θα ειχα".. Με baby steps και υπομονη τωρα ξαναπαμε για 6φηφιο και ισως 7 σε λιγα χρονια , για να μεγαλωσουν τα παιδια μας με ανεση.. Σκεφτειτε το αλλιως ρε μαγκες.. Ποσοι απο εδω που γραφουμε ειμαστε υπερβαροι και τρωμε 3-3 τις πιτσες ? ποσοι πινουμε 3-4 ποτα καθε βδομαδα? 3 πακετα τσιγαρα την μερα? Εναν μηνα αν τα μειωσεις αυτα , και βαλεις τα 100-200 ευρω σε 2-3 νομισματα , τι ειχαμε τι χασαμε.. Δεν ειμαι κανενας φανατικος-κολλημενος για να κατσω να τσακωθω στο ινσομνια.Το κερδος μου θα το βγαλω ειτε αγορασετε ειτε οχι!! Απο την καρδια μου σας το λεω , (ουτε 1 ευρω κερδος δεν θα βγαλω απο εσας ειναι το μονο σιγουρο) δωστε μια ευκαιρια στον εαυτο σας και ψαξτε το λιγο παραπανω , μην ακολουθειται την μαζα που λεει για φουσκες και πρασινα αλογα πως το βγαζεις αυτο το 100% που λες φιλε? θα... Με θα και εγω κτίζω παλατια
argosixna Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Τα παλατια θελουν και βασιλια. Κατσε καλα , δεν ειμαστε να πληρωνουμε ενφια για παλατια!
jmirko15 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Στις 28/11/2018 στις 10:45 ΜΜ, defacer είπε Είναι πολύ απλό. Πριν αγοράσεις έχεις ευρώ. Μετά δεν έχεις κανένα ευρώ μέχρι να πουλήσεις. Αυτός που αγόρασε στα 1000 και σήμερα κάνει 2000, δεν έχει βγάλει κέρδος. Θα είχε, αν είχε πουλήσει. Μέχρι τότε είναι 1000 ευρώ μέσα, καθώς αυτό που αγόρασε δεν έχει καμία άλλη αξία παρά μόνο ως αντικείμενο προς πώληση. Η σημασία αυτού του γεγονότος φαίνεται πιο εύκολα όταν έχει σκάσει η φούσκα και έχει μείνει κανείς με το πουλί στο χέρι. Αυτό που λες δεν ισχύει. Είναι σαν να μου λες ότι άμα κάνεις τα ευρώ δολάρια, μέχρι να τα πουλήσεις δεν έχεις τίποτα. Το BTC θεωρείται νόμισμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτό το σκοπό. Οι διακυμάνσεις είναι τεράστιες αλλά είναι το ίδιο πράγμα με το "απλό" συνάλλαγμα.
defacer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, jmirko15 said: Αυτό που λες δεν ισχύει. Είναι σαν να μου λες ότι άμα κάνεις τα ευρώ δολάρια, μέχρι να τα πουλήσεις δεν έχεις τίποτα. Το BTC θεωρείται νόμισμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτό το σκοπό. Οι διακυμάνσεις είναι τεράστιες αλλά είναι το ίδιο πράγμα με το "απλό" συνάλλαγμα. Σορι, αλλά αυτός που κάνει λάθος είσαι εσύ. Πριν διαφωνήσουμε για το τι είναι νόμισμα, θα σου πω το εξής: ο χρυσός, το πετρέλαιο, και οι δωροεπιταγές του Amazon, δεν είναι βέβαια νομίσματα. Δώσε μου έναν ορισμό του τι είναι νόμισμα που να μη περιλαμβάνει τα παραπάνω, να δούμε αν περιλαμβάνει το bitcoin. Νόμισμα με τη σύγχρονη έννοια =/= υπάρχει κόσμος που είναι διατεθειμένος να μου δώσει υλικά αγαθά σε αντάλλαγμα. Το bitcoin είναι οικονομικό όχημα, όπως οι μετοχές ("απλά" χωρίς καθόλου oversight). Δεν έχει καμία, μα καμία, σχέση με νόμισμα. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από defacer
jmirko15 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, defacer είπε Σορι, αλλά αυτός που κάνει λάθος είσαι εσύ. Το BTC δεν είναι "νόμισμα" με καμία σοβαρή έννοια του όρου, οπότε η αναλογία είναι εξαρχής άκυρη. Πριν διαφωνήσουμε για το τι είναι νόμισμα, θα σου πω το εξής: ο χρυσός, το πετρέλαιο, και οι δωροεπιταγές του Amazon, δεν είναι βέβαια νομίσματα. Δώσε μου έναν ορισμό του τι είναι νόμισμα που να μη περιλαμβάνει τα παραπάνω, να δούμε αν περιλαμβάνει το bitcoin. Νόμισμα με τη σύγχρονη έννοια =/= υπάρχει κόσμος που είναι διατεθειμένος να μου δώσει υλικά αγαθά σε αντάλλαγμα. Το bitcoin είναι οικονομικό όχημα, όπως οι μετοχές ("απλά" χωρίς καθόλου oversight). Δεν έχει καμία, μα καμία, σχέση με νόμισμα. Όντως η λέξη "νόμισμα" είναι λάθος μιας και εννοούσα ότι χρησιμοποιείται σαν τα παραπάνω "αντικείμενα" που ανέφερες και γι'αυτό θεωρώ ότι έχει μια Χ αξία.
Dvs Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Μέχρι στιγμης τα νομίσματα και ιδίως τα altcoins είναι Proof of work Δεν έχουν πάρει κάποια άλλη μορφη μεχρι στιγμής
cambo99 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 25 minutes ago, defacer said: Σορι, αλλά αυτός που κάνει λάθος είσαι εσύ. Πριν διαφωνήσουμε για το τι είναι νόμισμα, θα σου πω το εξής: ο χρυσός, το πετρέλαιο, και οι δωροεπιταγές του Amazon, δεν είναι βέβαια νομίσματα. Δώσε μου έναν ορισμό του τι είναι νόμισμα που να μη περιλαμβάνει τα παραπάνω, να δούμε αν περιλαμβάνει το bitcoin. Νόμισμα με τη σύγχρονη έννοια =/= υπάρχει κόσμος που είναι διατεθειμένος να μου δώσει υλικά αγαθά σε αντάλλαγμα. Το bitcoin είναι οικονομικό όχημα, όπως οι μετοχές ("απλά" χωρίς καθόλου oversight). Δεν έχει καμία, μα καμία, σχέση με νόμισμα. Είναι εικονικό νόμισμα. Και βέβαια μπορείς να το πουλήσεις και να αγοράσεις αγαθά! Για ψάξε λίγο τι μπορείς να αγοράσεις! Από σπίτι και αυτοκίνητο, ως ρούχα , φαγητό κλπ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα