makrimanoliss Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 εγώ βλέπω θετικά πράγματα για εμάς με την πτώση υπάρχουν εκατοντάδες Κάρτες που αναγκαστικά θα της δώσουν φτηνά άρα η τιμές θα πέσουν και μερικές κάρτες μτχ 1080ti αν είναι πρόσφατες δεν θα έχουν φάει τόσο ταλαιπωρία και θα της πάρουμε φτηνά αν σκεφτούμε ότι κάποιος ίσως έχει και καμιά 10αρια αναγκάστηκα θα της δώσει φτηνά παίζουν αγγελίες με 400 έως 700
Fubar.gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, chek2fire είπε και όποτε αυξάνουν τα επιτόκια υπάρχει αυτόματα και crash της ισοτιμίας του Bitcoin. Πάντως όπως διαβάζω τα χρηματιστήρια στην Αμερική έχουν πρόβλημα καθώς πλέον έχουν χάσει όλα τα κέρδη που είχαν το 2018 Τα επιτόκια είναι στον πάτο εδώ και χρόνια. Απο το 2016 ανεβαίνουν σιγά-σιγά, αλλά ακόμα και σήμερα παραμένουν σε ιστορικά χαμηλά. Δηλαδή και το μεγάλο ράλλυ του 2017 που κατέληξε στα περίπου $20,000 έλαβε χώρα ενώ τα επιτόκια αυξάνονταν. Παράλληλα, την ίδια περίοδο οι υπόλοιποι δείκτες συνέχιζαν να ανεβαίνουν. Επομένως το bitcoin έκανε μια τεράστια διόρθωση την ώρα που η υπόλοιπη οικονομία βρισκόταν στα καλύτερα της. Τώρα που εμφανίστηκαν κάποια πρώτα δείγματα φρεναρίσματος της οικονομίας, είχαμε κι άλλη μεγάλη διόρθωση. Αυτό δέν είναι πολύ αισιόδοξο για την τιμή του bitcoin όταν θα έρθει το πραγματικό recession. Αλλά οι πραγματικοί fans του bitcoin δέν νοιάζονται για την τιμή γιατι επενδύουν στην τεχνολογία του blockchain και την αποδέσμευση απο τα fiat currencies. /s
k_dinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Χα! Το περίμενα! Κατι ήξερα και δεν αγόραζα όταν το είχα πρωτοπαρει χαμπάρι και η τιμή ήταν τότε 400 δολάρια περίπου! (κλαψ.. ) 2
Karpouzoeispraktoras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Να κάνω εγώ μια ερώτηση σε όλους αυτούς που θεωρούν ότι το bitcoin είναι το μέλλον κι όποιος θέλει μου απαντάει. Όταν φτάσει η μέρα που η ποσότητα θα ταβανιάσει και δε θα έχει ουσιαστικό νόημα το mining (που ήδη δεν έχει κατά τη γνώμη μου αλλά κάποιοι έχουν βρει μεθόδους να το παρακάμψουν προσωρινά), τότε τί θα συμβεί; Τί αξία περιμένουν να έχει και τί απήχηση στους χρήστες του;
masteripper Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Νομίζω ότι είναι απίστευτα καλό νέο για την αγορά των υπολογιστών.. Τέρμα στις τρελλές τιμές καρτών και σε ότι συνοδεύει...όπως μνήμες....ουσιαστικά θα πρέπει απο την καινούργια χρονιά οι τιμές να πέσουν σε λογικά πλαίσια και τιμές με εξέλιξη να αρχίσουν και πάλι να συμβαδίζουν...
panther_512 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 H τεχνολογία blockchain και τα smart contracts γενικά είναι το μέλλον. Είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα αποτελέσουν μέρος της καθημερινότητάς μας σε δεκάδες εφαρμογές. Τα κρυπτονομίσματα όμως ώς επένδυση είναι κάτι τελείως διαφορετικό και μοιάζει με λοταρία. Πιστεύω ακράδαντα ότι σε αυτόν τον τομέα το κυρίαρχο στοιχείο είναι η κερδοσκοπία και μιλάω ώς άτομο που έχει portofolio με κάμποσα ψηφιακά νομίσματα και ακόμα βρίσκομαι σε κέρδος από την αρχική μου επένδυση. Εγώ νιώθω ότι έπαιξα κάποια λεφτά που πιθανότατα θα χάσω σε λοταρία, αν και η πιό ακριβής εικόνα που έχω στο μυαλό μου επι του παρόντος είναι αυτή της πυραμίδας. Μακάρι να μήν ισχύει αυτό. Αν κάποιος αγόραζε bitcoin επειδή πίστευε στην τεχνολογία και τη χρησιμότητά του bitcoin, το πρώτο πράγμα που θα επιθυμούσε θα ήταν η σταθερότητα στην αξία του, ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί σωστά. Αντίθετα όλοι μα όλοι προσπαθούσαν να δώσουν hype ώστε να έχουμε ξέφρενη αύξηση της αξίας του. Αυτό μόνο κακό κάνει, όπως και το βλέπουμε, με ανθρώπους να χάνουν τα λεφτά τους και άλλους να πλουτίζουν εις βάρος τους. Και πρέπει επιτέλους να γίνει κατανοητό ότι όπως με οποιοδήποτε asset που έχει αξία, και το bitcoin μπορεί να χειραγωγηθεί από αυτούς που έχουν την ανάλογη δύναμη και μπορούν άμεσα ή έμμεσα να ελέγξουν την αγορά. 4
Αντικειμενικός Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, fmarkos είπε Που είναι αυτοί που όταν έφτανε τα 20.000 τρέχανε να πάρουν εξοπλισμό και λέγανε κορόιδα εμάς που λέγαμε ότι είναι φούσκα. Έχει κι άλλο κάτω... Στο αλλο ακρο ειναι οι πηραν εξοπλισμο στο 1$ και ρωρα ειναι ζαμπλουτοι. Φυσικα η πλειονοτητα των miners αγορασε καπου στο ενδιαμεσο. 'Φουσκα' ειναι τα παντα σε αυτη την ζωη, αναλογα την οπτικη. 1
Markerparts Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Πως και δεν απαντησε κανενας Bitmex-ας ως τωρα? Ας γινω ο πρωτος και ας απαντησω οτι καθολου δεν με πειραξε που επεσε, σε καμια περιπτωση. Ουτε τωρα, ουτε περυσι. Ναι, blood money. Αλλα ετσι γινεται, ευτυχως ή δυστυχως....
gpapava Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, papoys1 είπε Και σήμερα μας είπαν ότι η τωρινή αξία όοοοοοοοοοοολων των Ελληνικών Τραπεζών δεν ξεπερνάει τα 4 ναι τα 4 δις. Είναι να γελάς με αυτό το ευτελές νούμερο αν σκεφτείς πόσα έχουμε δώσει για ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών από την εποχή που άρχισε η κρίση. Θέλω λινκ για αυτό!
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, Karpouzoeispraktoras είπε Να κάνω εγώ μια ερώτηση σε όλους αυτούς που θεωρούν ότι το bitcoin είναι το μέλλον κι όποιος θέλει μου απαντάει. Όταν φτάσει η μέρα που η ποσότητα θα ταβανιάσει και δε θα έχει ουσιαστικό νόημα το mining (που ήδη δεν έχει κατά τη γνώμη μου αλλά κάποιοι έχουν βρει μεθόδους να το παρακάμψουν προσωρινά), τότε τί θα συμβεί; Τί αξία περιμένουν να έχει και τί απήχηση στους χρήστες του; Το αφήγημα είναι πως οι miners θα συντηρούνται απο τα transaction fees... Πόσο θα πρέπει όμως να ανέβουν τα transaction fees για να καλύψουν το κενό των block rewards? ρητορικό το ερώτημα... Πριν κανα-δυο μήνες πάντως, η κάθε συναλαγή/transaction κόστιζε συνολικά 1MWh ενέργειας, τόση ενέργεια όση περίπου καταναλώνει ένα μικρομεσαίο νυκοκυριό σε ένα τετράμηνο! 1MWh, τόσο κοστίζει η κάθε αποστολή/transaction bitcoin.
shadowlike Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε Αναλογως πως το εννοεις το θύμα. Οι περισσότεροι κοιτανε πως θα γινουν πλουσιοι σε μισο χρονο και πανικοβαλλονται οταν δουνε ενα 20% (εξαλλου αυτοι συνεχιζουν ολη αυτη την κατηφορα καθημερινα), οποιαδήποτε μορφή επένδυσης δεν είναι για αυτά τα άτομα. Εγώ έβγαλα 4ψηφιο κέρδος απο το Bitcoin Gold τους τελευταιους μηνες (ενα νομισμα που επενδυσα για πλακα γιατι φαινεται πως ο κοσμος εχει φρενιτιδα με καθετι bitcoin, η αληθινη επενδυση για εμενα ειναι το Monero) παρόλο που το cryptofolio μου εχει πεσει 400 ευρω τις τελευταιες 6 μέρες (το οποιο αποτελειται απο καθαρο κερδος). Από την άλλη όταν ισορροπήσει η κατάσταση (που θα εχουν βγει απο τη μεση όλοι οι 'θελω να γινω πλουσιος σε μισο χρονο') θα αρχίσει πάλι να ανεβαινει εστω και αν χρειαστει 1-2 χρονια να φτασει εκει που ηταν (το btc γιατι αλλα νομισματα δεν θα ιδρωσουν τοσο). Επισης μην ξεχναμε πως το market cap εχει φτασει εκει που ειναι οταν δεν ξερει τι εστι bitcoin ουτε ενας στους 100. Το αληθινο παιχνιδι αρχιζει αυτην την δεκαετια που θα μπουνε x1000 τα άτομα στις αγορές. Το blockchain δεν εχει αρχισει καλα καλα να εκμεταλλευται απο τεχνολογίες, δεν εχουμε δει ουτε το 1% ως προς το τι αξια μπορουν να φτασουν αυτα τα νομίσματα. Στατιστικα αν εφτασαν εκει τα νομισματα με τοσο λιγα ατομα να επενδυουν σε αυτα, ειναι αδυνατον οσοι ξερουν που να επενδυσουν και μπορουν να περιμενουν τουλαχιστον 2 χρονια να μην βγουν κερδισμενοι. Τώρα οποιος θελει αμεσοτερα, υπαρχει και το ξυστό. Το θέμα είναι πως ελάχιστοι επενδύουν στο bitcoin σαν τεχνολογία ή επειδή έχει κάποια πρακτική εφαρμογή. Οι πιο πολλοί το βλέπουν σαν γρήγορο τρόπο να πλουτίσουν. Άρα γιατί να φτάσει στα 100κ που λένε κάποιοι αν δεν αρχίσουμε να το βλέπουμε να υιοθέτείται απο μεγάλα websites σαν μέθοδος συναλλαγής; Προς το παρών ο λόγος που ανεβαίνει και κατεβαίνει το bitcoin είναι εντελώς random και εξαρτάται απο επικοινωνιακά παιχνίδια και νομοθετικές αλλαγές με φόντο (δικαιολογία για κάποιους) το πόσο ριζοσπαστική είναι η τεχνολογία που φέρνει. Δεν αντιλέγω ότι η τεχνολογία είναι πολύ ανατρεπτική αλλά συνεχίζω να αναρωτιέμαι γιατί κάποιος να αγοράσει bitcoin σήμερα αν δεν σκοπευει να επενδύσει σε άλλα cryptos ή να "τζογάρει" με την επένδυση του. Με λίγα λόγια πια είναι αυτά τα services και αγαθά που μπορούμε εμείς στην Ελλάδα να αγοράσουμε με bitcoins; Γιατί τα μεγάλα websites (ebay,amazon κλπ) δεν το χρησιμοποιούν σαν μέθοδο συναλλάγής; Γιατί επιτέλους άνθρωποι σαν τον Mcafee υποστηρίζουν ότι θα φτάσει 100k ενώ πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο. Να φτάσει μόνο και μόνο επείδη κάνουμε υποθέσεις; Νομίζω ότι η αξία της κάθε τεχνολογίας ανεβαίνει/κατεβαίνει και συμπτωματικά παγιώνεται ανάλογα με τη χρήση και το πόσο διαδεδομένη γίνεται αυτή, οτιδήποτε βασίζεται σε επικοινωνιακά παιχνίδια και ωραίες παρουσιάσεις αργά η γρήγορα θα βρει τη κατηφόρα. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από shadowlike 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, gpapava είπε Θέλω λινκ για αυτό! https://finance.yahoo.com/quote/ALPHA.AT/ https://finance.yahoo.com/quote/EUROB.AT/ https://finance.yahoo.com/quote/ete.at?ltr=1 https://finance.yahoo.com/quote/tpeir.at?ltr=1 Ούτε καν 4δις
leoy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, Markerparts είπε Πως και δεν απαντησε κανενας Bitmex-ας ως τωρα? Ας γινω ο πρωτος και ας απαντησω οτι καθολου δεν με πειραξε που επεσε, σε καμια περιπτωση. Ουτε τωρα, ουτε περυσι. Ναι, blood money. Αλλα ετσι γινεται, ευτυχως ή δυστυχως.... Χχαχαχαχα, checking in, εχω βγαλει λεφτα και απο Bitmex, αλλα τελευταια με τα server overload απομακρυνθηκα. 1
Markerparts Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Γεγονος, στα μεγαλα wicks δεν μπορεις να αντιδρασεις, ειδικα οταν ειναι ακαριαια.
ScorpioX777 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πριν κανα 8μηνο σε αντιστοιχο thread ειχε γεμισει ενθουσιωδεις επενδυτες...δεν βλεπω την ιδια ζωηραδα τωρα, εχουν σταματησει στην πιατσα να κελαιδανε και τα παπαγαλακια...καλυτερα να καψετε το ρευμα στην κονσολα. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από ScorpioX777
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα