telas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, possiz είπε Αν είσαι θύμα προχώρα. Καλησπέρα, μπορείς να υποστηρίξεις αυτό που λες; Και κάθε άλλο παρά θύμα είμαι. 1
abbath81 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, DrStein είπε ωρα για αγορα... Αντε, μπορει να καταφερεις να αγορασεις κανα δυο τα οποια του χρονου θα τα χαρισεις για μια αξιολογηση!!
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, xaerialtwistx είπε Αναλογως πως το εννοεις το θύμα. Οι περισσότεροι κοιτανε πως θα γινουν πλουσιοι σε μισο χρονο και πανικοβαλλονται οταν δουνε ενα 20% (εξαλλου αυτοι προκαλέσανε όλον αυτον τον χαμό), οποιαδήποτε μορφή επένδυσης δεν είναι για αυτά τα άτομα. Εγώ έβγαλα 4ψηφιο κέρδος απο το Bitcoin Gold τους τελευταιους μηνες (ενα νομισμα που επενδυσα για πλακα γιατι φαινεται πως ο κοσμος εχει φρενιτιδα με καθετι bitcoin, η αληθινη επενδυση για εμενα ειναι το Monero) παρόλο που το cryptofolio μου εχει πεσει 400 ευρω τις τελευταιες 6 μέρες (το οποιο αποτελειται απο καθαρο κερδος). Από την άλλη όταν ισορροπήσει η κατάσταση (που θα εχουν βγει απο τη μεση όλοι οι 'θελω να γινω πλουσιος σε μισο χρονο') θα αρχίσει πάλι να ανεβαινει εστω και αν χρειαστει 1-2 χρονια να φτασει εκει που ηταν (το btc γιατι αλλα νομισματα δεν θα ιδρωσουν τοσο). Επισης μην ξεχναμε πως το market cap εχει φτασει εκει που ειναι οταν δεν ξερει τι εστι bitcoin ουτε ενας στους 100. Το αληθινο παιχνιδι αρχιζει αυτην την δεκαετια που θα μπουνε x1000 τα άτομα στις αγορές. Αγόρι μου τα δήλωσες στην εφορία ή από τα 4ψήφια άρχισες τα ακριβά sport; Όλα τα άλλα εγώ τα ακούω βερεσέ και μπρασελε με μπεσαμέλ yiotis!
telas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, bromiaris είπε Συμφωνώ! Απλά μου λείπουν 4630 ευρώ! Δεν χρειάζεται να πάρεις ολόκληρο BTC και επίσης υπάρχουν και άλλα coins με νέες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά που μπορείς να επενδύσεις και που έχουν μέλλον.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, telas είπε Δεν χρειάζεται να πάρεις ολόκληρο BTC και επίσης υπάρχουν και άλλα coins με νέες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά που μπορείς να επενδύσεις και που έχουν μέλλον. Έχεις διατελέσει πωλητής ή πολιτικός;
newton91 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, fmarkos είπε Που είναι αυτοί που όταν έφτανε τα 20.000 τρέχανε να πάρουν εξοπλισμό και λέγανε κορόιδα εμάς που λέγαμε ότι είναι φούσκα. Έχει κι άλλο κάτω... φουσκα; καλα αραξε το λιγο καιρο
DrStein Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, abbath81 είπε Αντε, μπορει να καταφερεις να αγορασεις κανα δυο τα οποια του χρονου θα τα χαρισεις για μια αξιολογηση!! Πουλησα περσι με 16500 οποτε εχω περιθωριο και εχω αγορασει και πιο ακριβα. Αυτα τα σχολια τα διαβαζω απο το 2014 κα παντα προερχονται απο ασχετους ή απο ανθρωπους που μονο εχουν ακουσει και δεν εχουν ασχοληθει λιγο παραπανω. Συνολικα εχω πολλαπλασιασει πολλες φορες τα αρχικα μου χρηματα, οποτε πες τα καπου αλλου αυτα 8
telas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, ChownTuen είπε Έχεις διατελέσει πωλητής ή πολιτικός; Που θέλεις να καταλήξεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, telas είπε Που θέλεις να καταλήξεις; Σου πιάνω κουβεντούλα επί αυτών που λες! Σε αγορά (forum) δεν είμαστε; Πολύ άγχος για πωλήσεις σε είδα και ρώτησα!
telas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, ChownTuen είπε Σου πιάνω κουβεντούλα επί αυτών που λες! Σε αγορά (forum) δεν είμαστε; Πολύ άγχος για πωλήσεις σε είδα και ρώτησα! Τι νομίζεις ότι πουλάω ακριβώς και πως προκύπτει αυτό;
chek2fire Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) γενικά έχουμε γενικό crash σε όλα τα χρηματιστήρια του κόσμου κυρίως σε τράπεζες και στον χώρο της τεχνολογίας. Ο δε Dow Jones και Nasdaq τις τελευταίες μέρες σφυροκοπείτε μαζί με τις μετοχές της Amazon, Facebook και Apple #Amazon (AMZN) lost $60 billion #Apple (AAPL) lost $39 billion #Facebook (FB) lost $28 billion #Nvidia (NVDA) lost $27 billion #Bitcoin (BTC) lost $25 billion #Google (GOOGL) lost $14 billion % Below 52-week High... $FB: -40% $AAPL: -20% $AMZN: -26% $NFLX: -36% $NVDA: -49% $GOOGL: -20% Δείχνει ότι το Bitcoin πλέον είναι απόλυτο δεμένο στις διακυμάνσεις της παγκόσμιας οικονομίας κάτι που για μένα δείχνει ότι η διαπραγμάτευση του έχει περάσει πλέον στα μεγάλα πορτοφόλια. Τώρα αυτό το crash έχει ακόμα πολύ δρόμο στο να φτάσει τα ιστορικά crash του Bitcoin. Μην ξεχνάμε ότι όλη η ιστορία του Bitcoin χαρακτηρίζεται από epic bubble που ακολουθούνται από epic crash. Τα bubble δημιουργούνται πάντα ένα χρόνο μετά το shock supply των halving στην μείωση της παραγωγής του Bitcoin που συμβαίνει κάθε 4 χρόνια Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από chek2fire 8 1
randomcat Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Ακόμα και τώρα είναι τέσσερις φορές πιο πάνω απ' ό,τι ήταν στις αρχές του 2017. Αλλά όλοι οι άσχετοι, ο Μήτσος και το Μαράκι, ασχολούνται μόνο όταν υπάρχει hype χωρίς να ξέρουν καλά-καλά την τεχνολογία και ρωτάνε ξαφνικά τους γνωστούς, συγγενείς και φίλους τους για το που να επενδύσουν. Έγινε manipulation της αγοράς στα τέλη του 2017, είχαμε bull market, έφτασε τις $20.000, όλα καλά. Μετά έπεφτε κατακόρυφα - ας το κράξουμε λοιπόν. 4
tigergreg Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Διαχρονικα, ιστορικα και στατιστικα μονο η χρυση λιρα κρατησε αξια ψηλα η χαμηλα.... Ολα τα αλλα εχουν την δυνατοτητα να γινουν χαρτοπολεμος.... 1
afantos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 ....και των καρτών γραφικών κάτω από τα 1000 ευρώ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα