Προς το περιεχόμενο

Overclock RX 580 8gb Pulse

JTRGamer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα φίλοι μου.

Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να κάνω overclock την RX 580 8gb Pulse, χωρίς να την κάψω.Και να μην μου κρασάρει

και με ποιο πρόγραμμα

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, JTRGamer είπε

Καλησπέρα φίλοι μου.

Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να κάνω overclock την RX 580 8gb Pulse, χωρίς να την κάψω.Και να μην μου κρασάρει

και με ποιο πρόγραμμα

Ευχαριστώ.

• Thanks 1

@JTRGamer don't get your hopes up.

Επειδη εχω βρει και εγω το συγκεκριμενο βιντεο, καλο oc πετυχαινεις στις εκδοσεις με 8+6pin για ρευμα. Με μονο 8αρι, δεν θα πας πολυ πανω. Στην δικια μου εχω φτασει 1430/2085 (δεν θελω να τραβαει και τα κερατα της απο ρευμα)

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, overpower είπε

@JTRGamer don't get your hopes up.

Επειδη εχω βρει και εγω το συγκεκριμενο βιντεο, καλο oc πετυχαινεις στις εκδοσεις με 8+6pin για ρευμα. Με μονο 8αρι, δεν θα πας πολυ πανω. Στην δικια μου εχω φτασει 1430/2085 (δεν θελω να τραβαει και τα κερατα της απο ρευμα)

πως βάζω +6 pin? Έχω 700watt τροφοδοτικό

α οκ ,καταλαβα μονο η nitro έχει 8+6 pin

Eσυ την rx 480 8 gb εχεις?

αρα εγω που έχω την rx 580 8 gb θα μπορώ να την βάλω παραπάνω?

την έβαλα με αυτα που μου είπες τώρα.Μπορώ να την ανεβασω κιαλλο?

DB1iXcP.jpg

Επεξ/σία από JTRGamer

Την εχω κανει modded, θεωρητικα 580 εχω και εγω. Ξεκλειδωσε τα ρευματα απο τις ρυθμισεις και βαλε +25 και +20 τα πρωτα 2. Μετα τρεξε και κανα heaven. Αν δεις artifacts ή δωσε ρευμα ή κατεβασε ρολογια. Το βιντεο δεν ειναι κακο να το δεις, απλα δεν θα πας στα 1500+ και 2250+ (χ4=9000)

949934683_Screenshot(119).png.a7c7642631b5f68ad9216999b7e2bb7c.png

• Like 1

έχω την rx580 red dragon της Powercolor έχει 1 8πινο μόνο η κάρτα,αν βάλω power limit +50% η κάρτα πηγαίνει 1480mhz αν πειράξω και τα volt από την πρώτη μπάρα φτάνει τα 1500mhz.γενικά να κάψεις κάτι λίγο δύσκολο μιας και ότι δεν είναι ασφαλές για την κάρτα είναι κλειδωμένο από τα bios της κάρτας,απλώς βλέπε τις θερμοκρασίες ώστε να μην βράζει η κάρτα.

με ενοχλούν βέβαια οι ανεμιστήρες της και ήδη αγόρασα waterblock για να την βάλω και αυτήν στην υδροψυξη

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, JTRGamer είπε

Ωραίος.Κέρδισα 4-5 fps(ταυτόχρονα με το overclock του cpu και την ram)

Δοκίμασε και αυτά:

image.png.27a99721ba8535037b62c4b5eefc0c46.png

Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα, ίδιες κάρτες έχουμε... 

Ps: Γιατί είσαι με παλιούς drivers? 

Επεξ/σία από leros2004
  • Thanks 1

11 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Δοκίμασε και αυτά:

image.png.27a99721ba8535037b62c4b5eefc0c46.png

Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα, ίδιες κάρτες έχουμε... 

Ps: Γιατί είσαι με παλιούς drivers? 

τους αναβαθμισα σήμερα,εβαλα τους 18.11.2.είναι χθεσινη η φώτο

• Like 1

Στις 21/11/2018 στις 8:43 ΠΜ, christos12 είπε

έχω την rx580 red dragon της Powercolor έχει 1 8πινο μόνο η κάρτα,αν βάλω power limit +50% η κάρτα πηγαίνει 1480mhz αν πειράξω και τα volt από την πρώτη μπάρα φτάνει τα 1500mhz.γενικά να κάψεις κάτι λίγο δύσκολο μιας και ότι δεν είναι ασφαλές για την κάρτα είναι κλειδωμένο από τα bios της κάρτας,απλώς βλέπε τις θερμοκρασίες ώστε να μην βράζει η κάρτα.

με ενοχλούν βέβαια οι ανεμιστήρες της και ήδη αγόρασα waterblock για να την βάλω και αυτήν στην υδροψυξη

Δεν ξέρω πόσα fps διαφορά έχεις, αλλά σίγουρα έχει ανεβάσει την κατανάλωση αρκετά. Δεν φοβάμαι να κάψω κάτι, απλά δεν βλέπω λόγο να καίω παραπάνω watts

αν το gpu-z τα μετράει καλά γύρο στα 170-180w(μάλλον από το 8πινο μόνο )+ ότι τραβάει από την pci θύρα.Στο παραπάνω ρεύμα δεν θα κοιτάξω τα 30-40w που θα κάψει παραπάνω σε κατάσταση full load που συνήθως δε πάει καν μιας και παίζω με vsync στα 60fps και 1080p οπότε η κάρτα δουλεύει χαλαρά στους περισσότερους τίτλους αλλά αν σε κάποια σκηνή αν χρειαστεί η extra ισχύ καλό είναι να υπάρχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...