Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά... Έχω ένα razer phone με android 8.1

Το πρόβλημα μου είναι δεν μπορώ όταν συνδέω στην θύρα του που είναι usb c ,μια συσκευή να μπορώ να μεταφέρω αρχεια

Είναι μόνιμα στην επιλογή φόρτιση της συσκευή,κ όχι file transfer,μου βγαίνει σαν παράθυρο αλλά είναι σαν να είναι κλειδωμένο ,πατάω την τρίτη επιλογή κ δεν κάνει τίποτα

Με ενδιαφέρει να μπορώ να επιλέξω το transfer files

Φαντάζομαι είναι θεμα ίσως ρυθμίσεων;

Screenshot_20181120-121745.png

Δημοσ.

Όχι πως το βρίσκω αυτό;

2 λεπτά πριν, xlemp21 είπε

Όχι πως το βρίσκω αυτό;

Ναι μπήκα ρυθμίσεις και είναι ενεργοποιημένο

Δημοσ.

Εννοεις να συνδεεις ενα φλασακι πανω στο κινητο  για αντιγραφη; το κανει κ οταν το συνδεεις στον υπολογιστη;

Δημοσ.

Βασικά θέλω να συνδέσω ενα Nintendo switch για να περάσω ένα αρχειακι

Όταν το συνδέω στο laptop μου βγάζει ένα παράθυρο στο υπολογιστή,με το τι θέλω να κάνω ,πχ συχρονισμο, άνοιγμα συσκευης για προβολή αρχείων κλπ

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, xlemp21 είπε

Βασικά θέλω να συνδέσω ενα Nintendo switch για να περάσω ένα αρχειακι

Μηπως δεν υποστηριζεται η συνδεση με το switch,δηλαδη δεν το βλεπει σαν usb συσκευη;Γιατι οταν συνδεω κατι στο κινητο με otg καλωδιο, δεν χρειαζεται να ρυθμισω τον τυπο συνδεσης, το βλεπει και το αναγνωριζει κατευθειαν.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι με αλλα κινητα αντροιντ γινεται που εχω ,χωριςνα εχω κανει καποια ρυθμιση...στο razer δεν μπορω...

Δημοσ.

Τι να πω....ψαξε καπου στις επιλογες προγραμματιστων την ρυθμιση του προκαθορισμενου τροπου συνδεσης  οταν συνδεεται usb, μηπως γινει απο κει κατι.Αλλιως ισως να ειναι και θεμα του λογισμικου του razer.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...