xlemp21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά... Έχω ένα razer phone με android 8.1 Το πρόβλημα μου είναι δεν μπορώ όταν συνδέω στην θύρα του που είναι usb c ,μια συσκευή να μπορώ να μεταφέρω αρχεια Είναι μόνιμα στην επιλογή φόρτιση της συσκευή,κ όχι file transfer,μου βγαίνει σαν παράθυρο αλλά είναι σαν να είναι κλειδωμένο ,πατάω την τρίτη επιλογή κ δεν κάνει τίποτα Με ενδιαφέρει να μπορώ να επιλέξω το transfer files Φαντάζομαι είναι θεμα ίσως ρυθμίσεων;
saruman123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Έχεις ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων usb!
xlemp21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Όχι πως το βρίσκω αυτό; 2 λεπτά πριν, xlemp21 είπε Όχι πως το βρίσκω αυτό; Ναι μπήκα ρυθμίσεις και είναι ενεργοποιημένο
chsam Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Εννοεις να συνδεεις ενα φλασακι πανω στο κινητο για αντιγραφη; το κανει κ οταν το συνδεεις στον υπολογιστη;
xlemp21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Βασικά θέλω να συνδέσω ενα Nintendo switch για να περάσω ένα αρχειακι Όταν το συνδέω στο laptop μου βγάζει ένα παράθυρο στο υπολογιστή,με το τι θέλω να κάνω ,πχ συχρονισμο, άνοιγμα συσκευης για προβολή αρχείων κλπ
chsam Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, xlemp21 είπε Βασικά θέλω να συνδέσω ενα Nintendo switch για να περάσω ένα αρχειακι Μηπως δεν υποστηριζεται η συνδεση με το switch,δηλαδη δεν το βλεπει σαν usb συσκευη;Γιατι οταν συνδεω κατι στο κινητο με otg καλωδιο, δεν χρειαζεται να ρυθμισω τον τυπο συνδεσης, το βλεπει και το αναγνωριζει κατευθειαν.
xlemp21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Το θεμα ειναι με αλλα κινητα αντροιντ γινεται που εχω ,χωριςνα εχω κανει καποια ρυθμιση...στο razer δεν μπορω...
chsam Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Τι να πω....ψαξε καπου στις επιλογες προγραμματιστων την ρυθμιση του προκαθορισμενου τροπου συνδεσης οταν συνδεεται usb, μηπως γινει απο κει κατι.Αλλιως ισως να ειναι και θεμα του λογισμικου του razer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα