Προς το περιεχόμενο

LENOVO Laptop Ideapad 330 15.6'' Full HD/ AMD A6-9225/ 4GB/ 128GB SSD 249euro ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

LENOVO Laptop Ideapad 330 15.6'' Full HD/ AMD A6-9225/ 4GB/ 128GB SSD

• Οθόνη Full HD 15.6''
  • Επεξεργαστής AMD A6-9225
  • Μνήμη RAM 4GB
  • Σκληρός δίσκος 128GB SSD

https://www.germanos.gr/product/lenovo-laptop-ideapad-330-15-6-full-hd-amd-a6-9225-4gb-128gb-ssd/20378679/

+ Επιστροφη 20% με καρτα eurobank!

Kαλη επιλογη για καποιον που ψαχνει λαπτοπ για βασικες αναγκες με μολις 200 ευρω

Επεξ/σία από katz
  • Like 1
Δημοσ.

Πέρα από την οθόνη είναι ίδια φάση ακριβώς με ένα acer 15ετιας που έχω. Σάπιος cpu , σάπια gpu. Νομίζω δεν αξίζει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οριακά καλό για τα βασικα. Πατάει την γραμμή του οριακού και δεν ξέρω τι αντοχή στον χρόνο θα έχει λόγω απόδοσης και όχι ποιότητας κατασκευής

Επεξ/σία από hant
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hant είπε

Οριακά καλό για τα βασικα. Πατάει την γραμμή του οριακού και δεν ξέρω τι αντοχή στον χρόνο θα έχει λόγω απόδοσης και όχι ποιότητας κατασκευής

όταν λες οριακά καλό; παίζει να λαγκαρει το Facebook πχ? 

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι ειναι τοσο κακο οσο λετε

Εχει windows 10. Eχει ssd, πολυ βασικο. Εχω παρομοιο laptop με λιγο καλυτερο επεξεργαστη και ειναι σφαιρα

Για ενα σπιτι οπου κατα 99% χρησιμοποιειται για skype, internet, facebook, κτλ θεωρω οτι θα πηγαινει τελεια και χωρις κανενα κολλημα

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, katz είπε

Δε νομιζω οτι ειναι τοσο κακο οσο λετε

Εχει windows 10. Eχει ssd, πολυ βασικο. Εχω παρομοιο laptop με λιγο καλυτερο επεξεργαστη και ειναι σφαιρα

Για ενα σπιτι οπου κατα 99% χρησιμοποιειται για skype, internet, facebook, κτλ θεωρω οτι θα πηγαινει τελεια και χωρις κανενα κολλημα

Ακριβώς αυτό. Για βίντεο και σερφάρισμα και word, excel κτλ είναι μια χαρά. Για 200 ευρώ είναι σούπερ προσφορά το λάπτοπ πιστεύω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοώ ότι με facebook,youtube και skype ανοιχτά το χτυπάει το 100% η cpu και τα γραφικά είναι ότι χειρότερο κυκλοφορεί στην αγορα. Σας τα λέω αυτά γιατί το ίδιο score με την cpu βγάζει και ένας t9500 core2 15ετιας που εχω. Κατά τα άλλα ναι έχει καλή οθόνη και ssd και είναι ομορφο

Επεξ/σία από hant
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, notist είπε

Και αυτό χάλια είναι? Το έχω στο καλάθι μου και θέλω να το πάρω για την κόρη μου μαθήτρια Γυμνασίου. Ευχαριστώ. 

https://www.germanos.gr/product/laptop-lenovo-g50-45amd-a86gbhp-2130/20329742/

Πάρτο φίλε μου. Για την κόρη σου μια χαρα θα είναι. Άποψη μου, πολύ πιθανό να βρεις κάτι καλύτερο αν δεν το προλαβες

Επεξ/σία από hant
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...