Iord Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους έχω ένα macbook Pro 2009 και για κάποιον άγνωστο λόγο μου χάλασε ο σκληρός, με την ευκαιρία του έχω βάλει έναν ssd sandisk 120gb, ο οποιος από το κατάστημα που το αγόρασα μου είπαν ότι είναι συμβατός με το συγκεκριμένο μοντέλο , το πρόβλημα είναι ότι προσπάθησα να του βάλω τα mac osx 10.6 που τα έχω σε dvd αλλα μου βγάζει συνεχεια Fail κατά την εγκατάσταση πράγμα που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνετε , υπάρχει μήπως άλλος τρόπος να κάνω εγκατάσταση, προσπάθησα και με internet recovery αλλα μάλλον δεν υποστηρίζεται , δεκτη οποιαδήποτε βοήθεια. Τα χαρακτηριστικά του είναι Intel core 2duo 2,4 GHz CPU, 8 gb ram, nvidia 960 GPU ευχαριστω πολύ Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από Iord
sil_unique Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 μπορεί να μην διαβάζει σωστά το dvd drive μετά από τόσα χρόνια μπορείς να βρεις εξωτερικο usb να δοκιμάσεις για αρχή
Iord Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Ως προς το πρώτο μάλλον έχεις δίκιο, δοκίμασα ένα dvd με windows 10 και σταμάτησε και αυτό λίγο μετά την αρχή, αν χρησιμοποιήσω εξωτερικό dvd drive λες να λειτουργήσει?
kormos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, Iord είπε Ως προς το πρώτο μάλλον έχεις δίκιο, δοκίμασα ένα dvd με windows 10 και σταμάτησε και αυτό λίγο μετά την αρχή, αν χρησιμοποιήσω εξωτερικό dvd drive λες να λειτουργήσει? Φυσικά και θα λειτουργήσει
Iord Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 τίποτα δοκίμασα και με εξωτερικό drive αλλα ξανά τα ίδια, θα ανεβάσω φωτογραφία με αυτό ροή μου βγάζει.
iCyd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Εχεις κατεβασει το σωστο OS και εχεις κανει bootable το USB ?
Iord Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 δεν έχω δοκιμάσει με usb δεν έχω και ιδέα να πω την αλήθεια πως μπορώ να φτιάξω ένα τέτοιο, έχω δοκιμάσει μονο με ένα dvd με mac osx 10.6 που ήταν στο πακέτο του υπολογιστή και ένα με windows 10, και στις δυο περιπτώσεις είχα το ίδιο πρόβλημα
kormos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Iord είπε τίποτα δοκίμασα και με εξωτερικό drive αλλα ξανά τα ίδια, θα ανεβάσω φωτογραφία με αυτό ροή μου βγάζει. Έχεις ξανακάνει εγκατάσταση MacOS? Τον δίσκο τον έχεις διαμορφώσει? Να υποθέω πως το dvd είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχει κάποιο πρόβλημα ε?
Iord Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Έχω ξανακάνει, αλλα Μονο με Internet Recovery, στην αρχή με είχαν βοηθήσει παιδιά από το Forum. Τα DVD και τα 2 Που δοκίμασα είναι σε πολύ Καλή κατάσταση, το DVD Τον Mac OSX πρέπει να είναι πρώτη Φορα ίσος Που βγαίνει από το κουτί του. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει, υπάρχει καμια περίπτωση να φταίνε Οι RAM?
kormos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, Iord είπε Έχω ξανακάνει, αλλα Μονο με Internet Recovery, στην αρχή με είχαν βοηθήσει παιδιά από το Forum. Τα DVD και τα 2 Που δοκίμασα είναι σε πολύ Καλή κατάσταση, το DVD Τον Mac OSX πρέπει να είναι πρώτη Φορα ίσος Που βγαίνει από το κουτί του. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει, υπάρχει καμια περίπτωση να φταίνε Οι RAM? Τον δίσκο τον διαμορφωσες;
jrepair Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Iord είπε Ναι Smc reset και pram reset και ξαναδοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση. Στο smc reset πρόσεχε το λαμπάκι του φορτιστή να γίνει πράσινο και πάλι πορτοκαλί για να είσαι σίγουρος ότι έγινε σωστά. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από jrepair
Iord Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό.
kormos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, Iord είπε Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό. Με τον παλιό δίσκο είπες δεν γίνεται να ξεκινήσει καθόλου; Ακούγονται λίγο μπερδεμένα πάντως... Μήπως το πρόβλημα ήταν άλλο και όχι στο δίσκο που είπες να αντικαταστήσεις; Θα πρότεινα να παραπέμψεις το «μηχάνημα σου» σε κάποιον τεχνικό να το δει αν με τα βασικά δεν μπορείς να δώσεις λύση. . *συνιστώ τον JR αν δεν έχεις κάποιον άλλο (ίσως με πμ με τον ίδιο βρεις λύση στο πρόβλημα μετά τον έλεγχο) ΜΦΧ
sil_unique Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 πιθανό θέμα μπορεί και με το καλώδιο του δίσκου ακόμα μπορείς να δοκιμάσεις εγκατάσταση νεώτερης έκδοσης και από usb flash drive - χρειάζεσαι άλλο λειτουργικό μηχάνημα για να φτιάξεις ένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα