Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους και ολες.Οκτωβριο του 2017 αγορασα το Lenovo K6 με εκδοση Android 7.0 .Ευχαριστημενη απο θεμα επεξεργαστη,αναλυση και μεγεθος οθονης και καμερων ΑΛΛΑ οσο κι αν εψαξα τις ρυθμισεις, σε ολες τις κλησεις μου γραφει μονο ημερομηνια που πραγματοποιηθηκαν,δεν γραφει ωρα, ουτε διαρκεια κλησης, (χαρακτηριστικο που υπηρχε σε παλιοτερες συσκευες που ειχα) και με την παροδο 2 μηνων διαγραφονται οι παλιες κλησεις(επισης χαρακτηριστικο που δεν υπηρχε στις παλιοτερες συσκευες) και τελος δεν εχω τη δυνατοτητα να αποθηκευσω καμια εφαρμογη σε εξωτερικη μνημη με αποτελεσμα τα 16GB εσωτερικης μνημης που εχω να μην φτανουν.Γι αυτες τις λεπτομερειες,οσο κι αν εψαξα σε αλλες συζητησεις και sites δεν καταφερα να βρω πληροφοριες.Οποιος ή οποια εχει καποια γνωση στο ποιες συσκευες κινητων καλυπτουν αυτα τα χαρακτηριστικα που για μενα εχουν σημασια, θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως.Ευχαριστω πολυ!

Επεξ/σία από Xara Agelakou
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xara Agelakou είπε

Καλησπερα σε ολους και ολες.Οκτωβριο του 2017 αγορασα το Lenovo K6 με εκδοση Android 7.0 .Ευχαριστημενη απο θεμα επεξεργαστη,αναλυση και μεγεθος οθονης και καμερων ΑΛΛΑ οσο κι αν εψαξα τις ρυθμισεις, σε ολες τις κλησεις μου γραφει μονο ημερομηνια που πραγματοποιηθηκαν,δεν γραφει ωρα, ουτε διαρκεια κλησης, (χαρακτηριστικο που υπηρχε σε παλιοτερες συσκευες που ειχα) και με την παροδο 2 μηνων διαγραφονται οι παλιες κλησεις(επισης χαρακτηριστικο που δεν υπηρχε στις παλιοτερες συσκευες) και τελος δεν εχω τη δυνατοτητα να αποθηκευσω καμια εφαρμογη σε εξωτερικη μνημη με αποτελεσμα τα 16GB εσωτερικης μνημης που εχω να μην φτανουν.Γι αυτες τις λεπτομερειες,οσο κι αν εψαξα σε αλλες συζητησεις και sites δεν καταφερα να βρω πληροφοριες.Οποιος ή οποια εχει καποια γνωση στο ποιες συσκευες κινητων καλυπτουν αυτα τα χαρακτηριστικα που για μενα εχουν σημασια, θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως.Ευχαριστω πολυ!

Στα 150-170 ευρώ υπάρχει το redmi note 5 που σε σχέση με το k6 είναι τρομακτικά μεγάλη αναβάθμιση σε όλα του . Ram rom κάμερες μπαταρία . Γενικά είναι το κορυφαίο vfm.σε αυτήν την κατηγορία τιμής 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, vargas είπε

Στα 150-170 ευρώ υπάρχει το redmi note 5 που σε σχέση με το k6 είναι τρομακτικά μεγάλη αναβάθμιση σε όλα του . Ram rom κάμερες μπαταρία . Γενικά είναι το κορυφαίο vfm.σε αυτήν την κατηγορία τιμής 

Δεν νομίζω να θέλει άλλο τηλέφωνο.

1 ώρα πριν, Xara Agelakou είπε

Στο πρώτο με τις κλήσης πήγαινε στο play store και κατέβασε την εφαρμογή Dialer+

Αυτή ίσως σε βοηθήσει.

Στο δεύτερο με την μνήμη διάβασε εδώ καλύτερά 

https://www.doctorandroid.gr/2016/12/move-apps-to-sd-android-7.html?m=1

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Δεν νομίζω να θέλει άλλο τηλέφωνο.

Στο πρώτο με τις κλήσης πήγαινε στο play store και κατέβασε την εφαρμογή Dialer+Οποιος ή οποια εχει καποια γνωση στο ποιες συσκευες κινητων καλυπτουν αυτα τα χαρακτηριστικα που για μενα εχουν σημασια, θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως.Ευχαριστω πολυ!

Αυτή ίσως σε βοηθήσει.

Στο δεύτερο με την μνήμη διάβασε εδώ καλύτερά 

https://www.doctorandroid.gr/2016/12/move-apps-to-sd-android-7.html?m=1

Οποιος ή οποια εχει καποια γνωση στο ποιες συσκευες κινητων καλυπτουν αυτα τα χαρακτηριστικα που για μενα εχουν σημασια, θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως.Ευχαριστω πολυ!     Στην παραπανω φραση που εγραψε εγω καταλαβα ότι ψαχνει για κινητο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, vargas είπε

Οποιος ή οποια εχει καποια γνωση στο ποιες συσκευες κινητων καλυπτουν αυτα τα χαρακτηριστικα που για μενα εχουν σημασια, θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως.Ευχαριστω πολυ!     Στην παραπανω φραση που εγραψε εγω καταλαβα ότι ψαχνει για κινητο.

Ναι αν είναι όμως να βοηθηθεί από αυτά που έγραψα και εφόσον δεν έχει κάποιο άλλο παράπονο τότε κρατάει αυτό που έχει.

Ειδικά με την μεταφορά εφαρμογών υπάρχει και η λύση του Link2sd,αλλά εκεί πάμε σε δύσκολα μονοπάτια και δεν νομίζω να το "έχει"....

Τώρα αν ψάχνει αφορμή για αλλαγή κινητού ,αυτό είναι άλλο καπέλο.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ ολους που ενδιαφερθηκατε να μου απαντησετε.Δεν ειναι κυριο μελημα μου να αλλαξω κινητο αλλα να βρω λυση γι αυτο που ηδη εχω.Η εφαρμογη για τις κλησεις ειναι αυτο που εψαχνα,για το θεμα της μνημης δεν εχω προλαβει να ασχοληθω ακομα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...