Xara Agelakou Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους και ολες.Οκτωβριο του 2017 αγορασα το Lenovo K6 με εκδοση Android 7.0 .Ευχαριστημενη απο θεμα επεξεργαστη,αναλυση και μεγεθος οθονης και καμερων ΑΛΛΑ οσο κι αν εψαξα τις ρυθμισεις, σε ολες τις κλησεις μου γραφει μονο ημερομηνια που πραγματοποιηθηκαν,δεν γραφει ωρα, ουτε διαρκεια κλησης, (χαρακτηριστικο που υπηρχε σε παλιοτερες συσκευες που ειχα) και με την παροδο 2 μηνων διαγραφονται οι παλιες κλησεις(επισης χαρακτηριστικο που δεν υπηρχε στις παλιοτερες συσκευες) και τελος δεν εχω τη δυνατοτητα να αποθηκευσω καμια εφαρμογη σε εξωτερικη μνημη με αποτελεσμα τα 16GB εσωτερικης μνημης που εχω να μην φτανουν.Γι αυτες τις λεπτομερειες,οσο κι αν εψαξα σε αλλες συζητησεις και sites δεν καταφερα να βρω πληροφοριες.Οποιος ή οποια εχει καποια γνωση στο ποιες συσκευες κινητων καλυπτουν αυτα τα χαρακτηριστικα που για μενα εχουν σημασια, θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως.Ευχαριστω πολυ! Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από Xara Agelakou
vargas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Xara Agelakou είπε Καλησπερα σε ολους και ολες.Οκτωβριο του 2017 αγορασα το Lenovo K6 με εκδοση Android 7.0 .Ευχαριστημενη απο θεμα επεξεργαστη,αναλυση και μεγεθος οθονης και καμερων ΑΛΛΑ οσο κι αν εψαξα τις ρυθμισεις, σε ολες τις κλησεις μου γραφει μονο ημερομηνια που πραγματοποιηθηκαν,δεν γραφει ωρα, ουτε διαρκεια κλησης, (χαρακτηριστικο που υπηρχε σε παλιοτερες συσκευες που ειχα) και με την παροδο 2 μηνων διαγραφονται οι παλιες κλησεις(επισης χαρακτηριστικο που δεν υπηρχε στις παλιοτερες συσκευες) και τελος δεν εχω τη δυνατοτητα να αποθηκευσω καμια εφαρμογη σε εξωτερικη μνημη με αποτελεσμα τα 16GB εσωτερικης μνημης που εχω να μην φτανουν.Γι αυτες τις λεπτομερειες,οσο κι αν εψαξα σε αλλες συζητησεις και sites δεν καταφερα να βρω πληροφοριες.Οποιος ή οποια εχει καποια γνωση στο ποιες συσκευες κινητων καλυπτουν αυτα τα χαρακτηριστικα που για μενα εχουν σημασια, θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως.Ευχαριστω πολυ! Στα 150-170 ευρώ υπάρχει το redmi note 5 που σε σχέση με το k6 είναι τρομακτικά μεγάλη αναβάθμιση σε όλα του . Ram rom κάμερες μπαταρία . Γενικά είναι το κορυφαίο vfm.σε αυτήν την κατηγορία τιμής
saruman123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, vargas είπε Στα 150-170 ευρώ υπάρχει το redmi note 5 που σε σχέση με το k6 είναι τρομακτικά μεγάλη αναβάθμιση σε όλα του . Ram rom κάμερες μπαταρία . Γενικά είναι το κορυφαίο vfm.σε αυτήν την κατηγορία τιμής Δεν νομίζω να θέλει άλλο τηλέφωνο. 1 ώρα πριν, Xara Agelakou είπε Καλησπερα σε ολους και ολες.Οκτωβριο του 2017 αγορασα το Lenovo K6 με εκδοση Android 7.0 .Ευχαριστημενη απο θεμα επεξεργαστη,αναλυση και μεγεθος οθονης και καμερων ΑΛΛΑ οσο κι αν εψαξα τις ρυθμισεις, σε ολες τις κλησεις μου γραφει μονο ημερομηνια που πραγματοποιηθηκαν,δεν γραφει ωρα, ουτε διαρκεια κλησης, (χαρακτηριστικο που υπηρχε σε παλιοτερες συσκευες που ειχα) και με την παροδο 2 μηνων διαγραφονται οι παλιες κλησεις(επισης χαρακτηριστικο που δεν υπηρχε στις παλιοτερες συσκευες) και τελος δεν εχω τη δυνατοτητα να αποθηκευσω καμια εφαρμογη σε εξωτερικη μνημη με αποτελεσμα τα 16GB εσωτερικης μνημης που εχω να μην φτανουν.Γι αυτες τις λεπτομερειες,οσο κι αν εψαξα σε αλλες συζητησεις και sites δεν καταφερα να βρω πληροφοριες.Οποιος ή οποια εχει καποια γνωση στο ποιες συσκευες κινητων καλυπτουν αυτα τα χαρακτηριστικα που για μενα εχουν σημασια, θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως.Ευχαριστω πολυ! Στο πρώτο με τις κλήσης πήγαινε στο play store και κατέβασε την εφαρμογή Dialer+ Spoiler https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.contapps.android.dialer%26hl%3Den_US%26referrer%3Dutm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Ddialer%2B%26pcampaignid%3DAPPU_1_h170W6ujHpL4kwWUnLKgCQ&ved=2ahUKEwjrgpy72OPeAhUS_KQKHRSODJQQ8oQBMAB6BAgEEAM&usg=AOvVaw2B2WgT4SVRc8K_DtL3CD57 Αυτή ίσως σε βοηθήσει. Στο δεύτερο με την μνήμη διάβασε εδώ καλύτερά https://www.doctorandroid.gr/2016/12/move-apps-to-sd-android-7.html?m=1 Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
vargas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Δεν νομίζω να θέλει άλλο τηλέφωνο. Στο πρώτο με τις κλήσης πήγαινε στο play store και κατέβασε την εφαρμογή Dialer+Οποιος ή οποια εχει καποια γνωση στο ποιες συσκευες κινητων καλυπτουν αυτα τα χαρακτηριστικα που για μενα εχουν σημασια, θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως.Ευχαριστω πολυ! Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.contapps.android.dialer%26hl%3Den_US%26referrer%3Dutm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Ddialer%2B%26pcampaignid%3DAPPU_1_h170W6ujHpL4kwWUnLKgCQ&ved=2ahUKEwjrgpy72OPeAhUS_KQKHRSODJQQ8oQBMAB6BAgEEAM&usg=AOvVaw2B2WgT4SVRc8K_DtL3CD57 Αυτή ίσως σε βοηθήσει. Στο δεύτερο με την μνήμη διάβασε εδώ καλύτερά https://www.doctorandroid.gr/2016/12/move-apps-to-sd-android-7.html?m=1 Οποιος ή οποια εχει καποια γνωση στο ποιες συσκευες κινητων καλυπτουν αυτα τα χαρακτηριστικα που για μενα εχουν σημασια, θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως.Ευχαριστω πολυ! Στην παραπανω φραση που εγραψε εγω καταλαβα ότι ψαχνει για κινητο.
saruman123 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, vargas είπε Οποιος ή οποια εχει καποια γνωση στο ποιες συσκευες κινητων καλυπτουν αυτα τα χαρακτηριστικα που για μενα εχουν σημασια, θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως.Ευχαριστω πολυ! Στην παραπανω φραση που εγραψε εγω καταλαβα ότι ψαχνει για κινητο. Ναι αν είναι όμως να βοηθηθεί από αυτά που έγραψα και εφόσον δεν έχει κάποιο άλλο παράπονο τότε κρατάει αυτό που έχει. Ειδικά με την μεταφορά εφαρμογών υπάρχει και η λύση του Link2sd,αλλά εκεί πάμε σε δύσκολα μονοπάτια και δεν νομίζω να το "έχει".... Τώρα αν ψάχνει αφορμή για αλλαγή κινητού ,αυτό είναι άλλο καπέλο. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
Xara Agelakou Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Σας ευχαριστω πολυ ολους που ενδιαφερθηκατε να μου απαντησετε.Δεν ειναι κυριο μελημα μου να αλλαξω κινητο αλλα να βρω λυση γι αυτο που ηδη εχω.Η εφαρμογη για τις κλησεις ειναι αυτο που εψαχνα,για το θεμα της μνημης δεν εχω προλαβει να ασχοληθω ακομα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα