mitsakos13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 ειμαι σε laptop hp, windows 10 έχω κάνει όλα τα updates. για κάποιο λόγω ενεργοποιούνται τα ασυγχρονα πλήκτρα. πχ ανοίγω το laptop δε μπορώ να γράψω το κωδικό γιατί είναι ενεργοποιημενό το αριστερο ctrl και είναι σα να το πατάς συνέχεια πατημένο. δλδ μαρκάρεις μια λέξη κ πατήσεις το γράμμα v κάνει αντιγραφή αν με το ποντίκη κάνεις πανω κάτω scroll κάνει μεγένθυση. είμαι στα windows και γράφω στο word χωρις να κάνω κάτι γίνεται το ίδιο. παταω ctrl alt del και για να φύγει και ουσιαστικά μου απενεργοποιεί το ctrl και πάλι τα ίδια. μπορώ κάπως να το απενεργοποιήσω μόμινα? δεν έχω βρει καμία λύση.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Πάτα το shift 5 φορές συνεχόμενα και θα εμφανιστεί ένα παραθυράκι που θα σου δίνει την επιλογή να τα απενεργοποιήσεις.
jim_p Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μηπως εχει κολλησει το ctrl στο πληκτρολογιο σου, απο κατι που επεσε πανω του πχ?
mitsakos13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) οχι δεν έχει κολλήσει, όταν είναι εργοποιημένα λειτουργεί κανονικά τα παταώ 5 shift φορές δε κάνει κάτι εχω κάνει update στο πληκτρολόγιο στα windows, κ σε αυτό της αφής. και απο τις ρυθμίσεις των windows ειναι off τα ασυχρονα πλήκτρα. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από mitsakos13
micos000 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Τότε το ποιο πιθανό είναι να έχει μπλοκάρει το ctrl πλήκτρο. Αν θέλεις κατέβασε ένα live linux iso, πέρασε το σε dvd ή σε usb με το unetbootin και μπούταρε από αυτό. Αν στο κάνει και εκεί τότε σίγουρα έχει μπλοκάρει το ctrl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα