Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το προιον NZXT Aer RGB120 Single Pack, ο μονός ανεμιστήρας με λίγα λόγια, 120αρης, από 30 στα 15!! 
 https://www.websupplies.gr/case-fan-nzxt-aer-rgb-120mm-rf-ar120-b1
Πιστεύω καλή τιμή! Τουλαχιστον για μενα που ενδιαφέρομαι! :P

Επεξ/σία από Levs
  • Like 2
Δημοσ.

Λεω να τσιμπησω γιατι εχω κατι noname Και κανουν θορυβο. Πως ελεγχεις ομως το rgb? Βλεπω υπαρχει και μια μαυρη συσκευη ξεχωριστα.

Χωρις αυτην, τι χρωμα υπαρχει προκαθορισμενο?

Δημοσ.

Γράψε στον τίτλο αν θες τι είναι γιατί διαβάζοντας το νόμιζα ότι είναι West Coast rapper.

Επίσης δε βάζουμε link skroutz, βάζουμε καταστήματος. Το σκρουτζ μπαίνει μόνο για σύγκριση.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, saxos55 είπε

Γράψε στον τίτλο αν θες τι είναι γιατί διαβάζοντας το νόμιζα ότι είναι West Coast rapper.

Επίσης δε βάζουμε link skroutz, βάζουμε καταστήματος. Το σκρουτζ μπαίνει μόνο για σύγκριση.

Καλύτερα τώρα; 

@overpower δεν γνωριζω να σου απαντησω! αλλα νομίζω κατα 70% πως θες και το ονομαζομενο Hue+ για να καθορίσεις το χρώμα του! Επίσης είναι και σε έκπτωση το Hue+ μαζι με δύο 120αριδες rgb ανεμιστήρες στα 50 από 75. https://www.websupplies.gr/case-fan-nzxt-aer-rgb-double-pack-hue-rf-ar120-c1

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, overpower είπε

Λεω να τσιμπησω γιατι εχω κατι noname Και κανουν θορυβο. Πως ελεγχεις ομως το rgb? Βλεπω υπαρχει και μια μαυρη συσκευη ξεχωριστα.

Χωρις αυτην, τι χρωμα υπαρχει προκαθορισμενο?

Χρειάζεσαι το HUE+. Χωρίς αυτό χρώμα απλά δεν.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vasilis 07 είπε

Χρειάζεσαι το HUE+. Χωρίς αυτό χρώμα απλά δεν.

Ε τοτε δεν εχει νοημα ο συγκεκριμενος του θεματος, αν ειναι χωρις led, υπαρχουν και καλυτερες λυσεις οπως ο enermax που εβαλα εδω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...