james01gr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, το λάπτοπ του τίτλου https://www.germanos.gr/category/black-friday-laptop/cat2210015/?q_facetTrail=49281%3AMicrosoft 749 ευρώ στο Γερμανό skroutz από 900 https://www.skroutz.gr/s/11820882/Microsoft-Surface-Laptop-i5-7200U-4GB-128GB-W10S.html#reviews λογικά θα πρέπει να συνδυάζεται με το 20% επιστροφή της eurobank του Γερμανού καθώς αναφέρει επιστροφή για όλα τα προϊόντα πάνω από 199 ευρώ οπότε πάμε στα 599,20.
giorginho Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το χαλβαδιαζω ολη μερα και δε μπορω να αποφασισω. Αρχικα νομιζα οτι ηταν το Surface Book και πηγα να το παρω, αλλά τελικα εκανα λαθος, αφου το surface laptop δεν ειναι "υβριδικο", δεν αποσπαται η οθονη του, ενα απλο λαπτοπακι με σουπερ αναλυση (και ασυνηθιστο σχημα) οθονης ειναι. Με την επιστροφη βεβαια η τιμη ξαναγινεται δελεαστικη (στα 749 το συγκεκριμενο δεν θα το επαιρνα), αλλά παραμενω αναποφασιστος...🙄 (επισης για "κανονικο λαπτοπ" με ενοχλει παρα πολυ η ελλειψη σχεδον οποιασδηποτε συνδεσιμοτητας, αν βλεπω καλα εχει μονο ενα usb ολο κι ολο!) Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από giorginho
thodoris20s Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλή ευκαιρία είναι και ωραίο το surface laptop αλλά αυτό το surface dock δεν χωνεύεται και δεν παλευεται με τίποτα. Επισης έχει windows S όποτε να υπολογίζετε ότι πρέπει να πληρώσετε για full windows version (100€ Νομίζω) αλλιώς σπασμένα Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από thodoris20s
mxa055 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Αν ήταν με τα 8GB θα το είχα τσιμπίσει ήδη. Με 4, παρόλο που είναι ωραίο ultrabook δεν με ψήνει.
andreasece Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Θεωρώ ότι είναι η μοναδική έκδοση του surface που δεν αξίζει. 2
gtferrari Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Ξέρει κανένας πως λειτουργεί η συγκεκριμένη επιστροφή? Διάβασα μέσα ότι πρέπει η παραγγελία και η πληρωμή να γίνει από το ίντερνετ και ότι το 20% αφορά μόνο αντικείμενα που είναι σε black friday και κοστίζουν πάνω από 199 ευρώ. Πήγα όμως σε κατάστημα και μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να κάνεις ηλεκτρονικά την παραγγελία και ότι όλα τα προϊόντα συμμετέχουν στην έκπτωση του 20% αρκεί να είναι πάνω από 199 Ευρώ. Ξέρει κανένας τι ισχύει?
james01gr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gtferrari είπε Ξέρει κανένας πως λειτουργεί η συγκεκριμένη επιστροφή? Διάβασα μέσα ότι πρέπει η παραγγελία και η πληρωμή να γίνει από το ίντερνετ και ότι το 20% αφορά μόνο αντικείμενα που είναι σε black friday και κοστίζουν πάνω από 199 ευρώ. Πήγα όμως σε κατάστημα και μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να κάνεις ηλεκτρονικά την παραγγελία και ότι όλα τα προϊόντα συμμετέχουν στην έκπτωση του 20% αρκεί να είναι πάνω από 199 Ευρώ. Ξέρει κανένας τι ισχύει? στο email από γερμανό λέει για αγορές πάνω από 199 ευρώ. δεν λέει μόνο αντικείμενα black friday. εφόσον στο κατάστημα σου είπαν αυτό, κάνεις παραγγελία και το παραλαμβάνεις από το κατάστημα και παίρνεις την επιστροφή. την επιστροφή την εξαργυρώνεις σε επόμενες αγορές. ο ευκολότερος και μάλλον ο αμεσότερος τρόπος είναι στο σούπερ μάρκετ. κάποιες φορές κάνουν κάποιες προωθητικές ενέργειες. μου φαίνεται τρέχει μια στα ΙΚΕΑ που σου δίνει έξτρα εξαργύρωση 20%. δηλαδή εάν έχεις 100 ευρώ για εξαργύρωση σου δίνει άλλα 20 ευρώ Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από james01gr
dimoskoutr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, thodoris20s είπε Καλή ευκαιρία είναι και ωραίο το surface laptop αλλά αυτό το surface dock δεν χωνεύεται και δεν παλευεται με τίποτα. Επισης έχει windows S όποτε να υπολογίζετε ότι πρέπει να πληρώσετε για full windows version (100€ Νομίζω) αλλιώς σπασμένα Αυτό με τα windows S δεν ισχύει, μπορείς κανονικά από το microsoft store να ενεργοποιήσεις σε windows home ή windows pro (ανάλογα την συσκευή, σε άλλες πάει σε pro σε άλλες σε home) χωρίς να πληρώσεις τίποτα. 1
Theon1k Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Επειδή εχω το συγκεκριμενο ultrabook, εχω να πω ότι το Ram management ειναι πολυ καλο, και δεν καταλαβαίνω σχεδόν καμια διαφορα με το gaming Dell που εχω με 16 GB μνημη. Το πολυ να κανει reload καμια καρτελα στο chrome οταν εχω πολλες ανοιχτες και καποια προγράμματα. Αν εισαι τυπος που εχεις 23413 καρτελες στο chrome ανοιχτες και ένα σωρο προγράμματα πηγαινε καλυτερα σε 8 GB μνημη. Για τους περισσοτερους χρηστες ομως ειναι οκ
thodoris20s Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε Αυτό με τα windows S δεν ισχύει, μπορείς κανονικά από το microsoft store να ενεργοποιήσεις σε windows home ή windows pro (ανάλογα την συσκευή, σε άλλες πάει σε pro σε άλλες σε home) χωρίς να πληρώσεις τίποτα. Έχεις δίκιο, άλλαξε το deadline που είχαν βάλει και δεν το πήρα χαμπάρι https://www.laptopmag.com/articles/windows-10-s-upgrade-deadline-removed
dimoskoutr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, Theon1k είπε Επειδή εχω το συγκεκριμενο ultrabook, εχω να πω ότι το Ram management ειναι πολυ καλο, και δεν καταλαβαίνω σχεδόν καμια διαφορα με το gaming Dell που εχω με 16 GB μνημη. Το πολυ να κανει reload καμια καρτελα στο chrome οταν εχω πολλες ανοιχτες και καποια προγράμματα. Αν εισαι τυπος που εχεις 23413 καρτελες στο chrome ανοιχτες και ένα σωρο προγράμματα πηγαινε καλυτερα σε 8 GB μνημη. Για τους περισσοτερους χρηστες ομως ειναι οκ Μιας και ενδιαφέρομαι θα μπορούσες να μας πεις 5 κουβέντες παραπάνω, σαν εμπειρία χρήσης πως είναι; Από μπαταρία, κλπ; Δεν έχω τρελές απαιτήσεις, office, internet, καμιά ταινία on the go κλπ. Το Σάββατο χειρίστηκα πρώτη μου φορά ένα surface go στο Πλαίσιο Καλαμαριάς και μου άρεσε πάρα πολύ σαν εμπειρία χρήσης, το touchpad, το πληκτρολόγιο, η touch οθόνη κλπ...έχεις να μας πεις λίγα πράγματα αν σου είναι εύκολο; Έχει φαντάζομαι ανάλογη εμπειρία χρήσης και αυτό ε;
Theon1k Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Θα σου πω μιας κι ενδιαφέρεσαι Καταρχήν ειναι παναλαφρο και πολυ βολικο στην μεταφορα. Εμφανισιακά μου αρεσε παρα πολυ, και η οθονη του ειναι εξαιρετικη τοσο σε αναλυση οσο και σε φωτεινοτητα και πιστοτητα χρωματων. Φυσικα ειναι και αφης με ενσωματωμενο digitizer οποτε αν θελεις μπορεις να αγορασεις και το πενακι και να γραφεις η να ζωγραφιζεις ότι γουσταρεις. Δεν ειναι ομως και πολυ βολικο για αυτή την χρηση. Αν σκοπευεις να δουλευεις με πενακι συνεχεια σου προτείνω το surface pro γιατι μπορεις να αφαιρέσεις το πληκτρολογιο. Η μπαταρια του με βγαζει γυρω στις 7 ωρες με νορμαλ χρηση και προτεινόμενες ρυθμισεις, χωρις να ενεργοποιησω την εξοικονομηση μπαταριας . Φανταζομαι αν θελεις μπορεις να βγαλεις και παραπανω με συγχρονισμο απενεργοποιημενο και χαμηλοτερη φωτεινοτητα. Το πληκτρολογιο ειναι το καλυτερο που εχω δοκιμασει ποτε σε λαπτοπ απλα. Το ιδιο και το touchpad. Σε windows laptop πολυ δυσκολα θα βρεις καλυτερο. Η επενδυση απο alcantara που εχει ειναι πολυ ωραια στην υφη και προσδιδει πολυτελεια κακα τα ψεματα, αλλα θελει και λιγο προσοχή. Δεν ξερω ποσο ευκολα θα καθαρισει αν χυσεις καφε επανω π.χ Τωρα για τις θυρες….ποσες να εχει ένα τοσο λεπτο κι ελαφρυ λαπτοπ .Εχει μια USB A, μια mini display για να συνδέσεις εξωτερικη οθονη , θυρα για τα ακουστικα και το surface connect στην αντιθετη μερια. Εγω το χρησιμοποιώ στο γραφειο με το dock της Microsoft που χρησιμοποιει την surface connect, συνδεδεμενο με μια εξωτερικη οθονη, ένα σκληρο, ηχεια και ethernet. Όλα αυτά μεσω του μαγνητικου καλωδίου που σου φορτιζει και το λαπτοπ. Οταν τελειώσεις με την δουλεια απλα βγαζεις το καλωδιο και εφυγες. Μεγαλη ευκολια το dock …. Για την δουλεια που το θελεις πιστευω πως σε καλυπτουν τα 4 GB μνημης ανετα. Αν ειχες να τρεξεις βαρια προγράμματα τοτε θα σου προτεινα τα 8 ισως και τα 16 GB. Αλλα για internet, Netflix, office κλπ εισαι αρχοντας. Σου επισυναπτω και μια φωτο με το τι ειχα ανοιχτο ταυτοχρονα για να δεις ότι εχει ακομα μνημη (3,3/4) και δεν κολλαει καθολου ( Singular enterprise,Skype,To-do και chrome με 7 tabs) Οσο για παιχνίδια ..αστο καλυτερα, δεν ειναι για Witcher Εκει θελεις λαπτοπ κουρσουμι με καρτα γραφικων ξεχωριστη. Πιστευω να σε καλυψα Για ελαφρυ portable λαπτοπ πιστευω ότι ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν και σιγουρα αξιζει τα λεφτα του . 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα