vade23 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Θαρρώ πως είναι πολύ καλή προσφορά για ασύρματο gaming mouse στα 59.99 https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/gaming-mice/173773-razer-lancehead Επόμενη τιμή skroutz στα 102 ευρώ https://www.skroutz.gr/s/11795096/Razer-Lancehead.html 1
Dinos_12345 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 ΠΡΟΣΟΧΗ. Το συσκεκριμένο ποντίκι, έχει laser sensor και δεν προτείνεται για competitive παιχνίδια. Υπάρχει acceleration το οποίο δεν βγαίνει, είναι του sensor. 1
carolosjk Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε ΠΡΟΣΟΧΗ. Το συσκεκριμένο ποντίκι, έχει laser sensor και δεν προτείνεται για competitive παιχνίδια. Υπάρχει acceleration το οποίο δεν βγαίνει, είναι του sensor. Χωρίς να έχω το συγκεκριμένο ποντίκι, άλλα έχουν περάσει 3 ποντίκια Razer από τα χέρια μου, και σε όλα μπορείς να βάλεις μέσω του Razer Synapse το accelaration στο 0. Από οτι βλέπω το ίδιο ισχύει και στο lancehead. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από carolosjk
Dinos_12345 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, carolosjk είπε Χωρίς να έχω το συγκεκριμένο ποντίκι, άλλα έχουν περάσει 3 ποντίκια Razer από τα χέρια μου, και σε όλα μπορείς να βάλεις μέσω του Razer Synapse το accelaration στο 0. Από οτι βλέπω το ίδιο ισχύει και στο lancehead. Υπάρχει acceleration το οποίο δεν βγαίνει, είναι του sensor. Άλλο τι κάνεις στο software, αλλο το hardware.
Dimitrisha Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 8 minutes ago, carolosjk said: Χωρίς να έχω το συγκεκριμένο ποντίκι, άλλα έχουν περάσει 3 ποντίκια Razer από τα χέρια μου, και σε όλα μπορείς να βάλεις μέσω του Razer Synapse το accelaration στο 0. Από οτι βλέπω το ίδιο ισχύει και στο lancehead. Δυστυχως δεν βγαινει στο συγκεκριμενο και την εχω πατησει κγω.Οπως λεει και ο φιλος απο πανω για competitive games δεν κανει.
jerry banana Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 βασικα για να μην το τραβαμε πολυ οτιδηποτε wireless δεν κανει για competitive αντικειμενικα.Δεν ειναι τυχαιο που ολοι οι pros σε ολα τα παιχνιδα ειναι παντα wired γιατι και το παραμικρο που μπορει να χαθει εχει μειονεκτημα. 1
carolosjk Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Για να το λέτε μάλλον κάτι παραπάνω θα ξέρετε. Έχω χρόνια να παίξω παιχνίδια στο pc, κι έχω το sensitivity στα 4000 dpi κι ισως δεν το είχα προσέξει ποτέ.
desperados Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, jerry banana είπε βασικα για να μην το τραβαμε πολυ οτιδηποτε wireless δεν κανει για competitive αντικειμενικα.Δεν ειναι τυχαιο που ολοι οι pros σε ολα τα παιχνιδα ειναι παντα wired γιατι και το παραμικρο που μπορει να χαθει εχει μειονεκτημα. G900 και G903 μια χαρά κάνουν για competitive και έχω δει cs go pro players να τα χρησιμοποιούν.
rofl Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) thanks ts σκεφτομουν το tournament εδω και λιγο καιρο, αλλα σ αυτη τη τιμη τσιμπησα το ασυρματο θελω αμφιδεξιο με 2+2 πλαινα στις πλευρες οπως και δηπωτε, και το taipan με εχει καραβολεψει καποια χρονια τωρα, οντας αριστεροχειρας. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από rofl
Dinos_12345 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, jerry banana είπε βασικα για να μην το τραβαμε πολυ οτιδηποτε wireless δεν κανει για competitive αντικειμενικα.Δεν ειναι τυχαιο που ολοι οι pros σε ολα τα παιχνιδα ειναι παντα wired γιατι και το παραμικρο που μπορει να χαθει εχει μειονεκτημα. G703, G Pro wireless OP 23 λεπτά πριν, rofl είπε thanks ts σκεφτομουν το tournament εδω και λιγο καιρο, αλλα σ αυτη τη τιμη τσιμπησα το ασυρματο θελω αμφιδεξιο με 2+2 πλαινα στις πλευρες οπως και δηπωτε, και το taipan με εχει καραβολεψει καποια χρονια τωρα, οντας αριστεροχειρας. Bro, πάρε το tournament. 1
shadowgear Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Το τσίμπησα πριν λίγο πιστεύω για την τιμή του αξίζει τα λεφτά του, δεν κάνω competive για να έχω τόσες μεγάλες απαιτήσεις στο gaming. Θέλω να το δοκιμάσω την wireless μεριά του από το κρεβάτι να δω τι ακρίβεια έχει.
rofl Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Dinos_12345 είπε Bro, πάρε το tournament. μ εκανες και το ακυρωσα η αληθεια ειναι οτι περα απο το sensor που δεν με πολυκαιει καθως και taipan που εχω laser ειναι και δεν ειμαι hardcore pvper, το οτι βλεπω μαλλον proprietary μπαταρια που δεν βρηκα video αλλαγης και ανταλλακτικα, σε συνδυασμο με το οτι δεν χρειαζομαι πραγματικα wireless, με εκαναν να το ξανασκεφτω
Astrapotzanos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά ξέρετε αν το lancehead λειτουργεί σε mac το δοκίμασα και είδα οτι είναι πολύ βολικό στο χέρι μ
cineaste Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Περιμένετε καλύτερα να γίνει διαθέσιμο το Corsair Harpoon Wireless.
rofl Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, cineaste είπε Περιμένετε καλύτερα να γίνει διαθέσιμο το Corsair Harpoon Wireless. δεν το βλεπω για αμφιδεξιο και δεν ειμαστε ολοι δεξιοχειρες αν καποιος κοιταει lancehead και avior, ειναι γιατι πρωτιστως θελει αμφιδεξιο με 4 πλαινα. -------- Astrapotzanos Θα παιζει με mac αλλα αν δεν χρειαζεσαι απαραιτητως ασυρματο προτιμησε το ενσυρματο που εχει καλυτερο αισθητηρα, ειναι και αρκετα φθηνοτερο. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από rofl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα