panosveto12 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Γεια σας. θελω να αγορασω οθονες για 3 monitor set up με Low profile bezels και εχω βρει αυτην Dell P2418D . Ειναι 60 Hz IPS και 1440p . Αυτο που με προβληματίζει ειναι οτι εχει 8ms input lag . Τα παιχνιδια που παιζω ειναι MMO-RPG WOW δηλαδη και Diablo 3 . Δεν παιζω FPS εκτος που και που κανενα Tomb Raider . Λετε να εχω προβλημα με τα 8ms ? Θα φαινονται στο gameplay η δεν θα το καταλαβενω καθολου στα παιχνιδια που παιζω ?
handsomegamer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, panosveto12 είπε Γεια σας. θελω να αγορασω οθονες για 3 monitor set up με Low profile bezels και εχω βρει αυτην Dell P2418D . Ειναι 60 Hz IPS και 1440p . Αυτο που με προβληματίζει ειναι οτι εχει 8ms input lag . Τα παιχνιδια που παιζω ειναι MMO-RPG WOW δηλαδη και Diablo 3 . Δεν παιζω FPS εκτος που και που κανενα Tomb Raider . Λετε να εχω προβλημα με τα 8ms ? Θα φαινονται στο gameplay η δεν θα το καταλαβενω καθολου στα παιχνιδια που παιζω ? τσεκαρε αυτη https://www.skroutz.gr/s/14052414/AOC-G2590VXQ.html ειναι αρκετα bezel-less. επισης τα 60hz ειναι λιγο ξεπερασμενα πιστευω. Το καλο με αυτη τη dell που ειδες ειναι το IPS Panel, τα 8ms μπορει να τα καταλαβαινεις μονο σε competitive επιπεδο, τυπου pubg, cs:go, αλλιως δε βλεπω κατι φοβερο. Γενικα Asus, acer, aoc ειναι πιο mainstream επιλογες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα