Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα μια έρευνα ανάμεσα σε 2 κάρτες γραφικών ...

Radeon Saphire RX580 8GB pulse  ή

Nvidia 

Asus Geforce GTX1060 6gb Strix oc Gaming

Γιατί βλέπω μεγάλη διαφορά στην τιμή και μικρή διαφορά στις αποδόσεις 

Τα game που θα παίζω θα είναι

DOTA 2

ARTIFACT

CS GO

PUBG

Και αν βγει κάτι άλλο θα μπορώ να το παίξω ultra??

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας 

Δημοσ.

Κοίτα κατά την άποψη μου καλύτερα να έψαχνες μια 1070 μεταχειρισμένη επίσης τη οθόνη θα έχεις γιατί βλέπω λες ι7 8700κ αν έχεις σκοπό για 2κ 144hz οθόνη πιστεύω πας nvidia με κλειστά μάτια αλλά 1070 μοντέλο+

Δημοσ.

8700k και θα βάλεις 1060? Καλύτερα πάρε πιο παλιό επεξεργαστή πχ. προηγούμενη γενιά και πιο φθηνό ή πάρε σειρά Ryzen επίσης πιο φθηνή και πάρε μια GTX 1070 ή μεταγενέστερη. Αν δε ξέρω πως και τι βρήκες τον 8700 σε καλή τιμή πάλι GTX 1070 ή μεταγενέστερη όπως λέει ο φίλος απο πάνω. Η 1060 6GB OC οριακά σηκώνει όλα τα games στα Ultra στα 1080P στο λέω γιατί την είχα παράδειγμα το Tom Clancy's ghost recon wildlands δε το σηκώνει ultra αλλά very high επίσης με max 56-60 fps. Πλέον τα games θα έχουν minimum απαιτήσεις την 1070 αυριο μεθαυριο θα πρέπει να αναβαθμίσεις πάλι αν βγει κάποιο game που θα σου αρέσει. Αν πάλι πάρεις οθόνη πάνω απο 1080ρ δε το συζητώ καν. GTX 1070 τουλάχιστον. :P 

Δημοσ.
Στις 20/11/2018 στις 4:55 ΜΜ, billakossss είπε

Έκανα μια έρευνα ανάμεσα σε 2 κάρτες γραφικών ...

Radeon Saphire RX580 8GB pulse  ή

Nvidia 

Asus Geforce GTX1060 6gb Strix oc Gaming

Γιατί βλέπω μεγάλη διαφορά στην τιμή και μικρή διαφορά στις αποδόσεις 

Τα game που θα παίζω θα είναι

DOTA 2

ARTIFACT

CS GO

PUBG

Και αν βγει κάτι άλλο θα μπορώ να το παίξω ultra??

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας 

Από τις 2 την RX 580 8GB DDR5 .

Αν φτιάχνεις τώρα σύστημα, πάρει FREE SYNC οθόνη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα 144hz δεν χρειάζονται εκτός αν παίζεις FPS και θέλεις να έχεις όσο μεγαλύτερο πλεονέκτημα μπορείς ενάντια του αντιπάλου. Για να μη σχολιάσω πως 140+ fps ζορίζονται και οι ακριβότερες κάρτες για να πιάσουν... Έχω φίλους με οθόνες fHD και 1440p (Δυστυχώς σε TN Panel) και ρίχνουν ακόμη και τα γραφικά για να έχουν το μέγιστο frame rate. Τους νοιάζει αποκλειστικά το gameplay και όχι τα γραφικά. Αν είσαι κι εσύ σαν αυτούς τότε πάρε 144hz. Αν όχι όμως και θέλεις υψηλά γραφικά, να βλέπεις ζωντανά χρώματα, καλές γωνίες θέασης, καμιά ταινία ή να κάνεις που και που λίγο επεξεργασία εικόνας-βίντεο, τα 100-120hz είναι υπέραρκετα και μάλιστα ips panel, αν δε το συνδυάσεις με gsync ή freesync θα έχεις ομαλή εικόνα-gameplay ακόμη και στα 45 fps σχεδόν... Γνώμη μου μη πάρεις κάτι λιγότερο απο 1440P εν έτη 2019 σχεδόν.

Επεξ/σία από Rapido

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...