Shinta Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2004 Exω μια ερωτηση.Αν σε ενα LAN o Server kanei share μια DSL αναμεσα σε 2 PCs θα μπορουν να συνδεθουν και τα 2 στον ιδιο Server στο NET για Online gamιing???Γινεται ελενχος ΙΡs απο τον Server η κατι τετοιο??Eνα IP θα υπαρχει και για τα δυο PC?? :?: :?: :?: Γενικα θα υπαρχει κανα αλλο προβλημα???
akpe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Θα έχουν και οι 2 υπολογιστές την ίδια IP. Το αν θα γίνετε και οι δύο δεκτοί στον server εξαρτάται απο το ίδιο το παιχνίδι ή/και τον server. Νομίζω οτι δεν γίνεται να μπορείτε να παίξετε και οι δύο σε παιχνίδια που υποστηρίζουν PunkBuster (όπως ArmyOps, Battlefield1942, SoF2 κλπ) whoops, τώρα είδα οτι επρόκετο για post 9 Μηνών :roll: Το ξέθαψα μετά απο αναζήτηση Δε βαριέσαι, carry on :arrow:
zlimvos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Οχι δεν εχει προβλημα. Με τον παυλο ακπε τους σαπιζουμε μαζι σε διαφορους COD servers, και με PB
akpe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 wtf? εμένα στο armyops και στο SoF2 που το έχω δοκιμάσει ο punkbusterας με πετάει για duplicate login attempt :s ps: Παύλοοοο θέλωωω το CooooD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.