Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παρέα. Θέλω λίγο τα φωτα σας. Καθώς τα έκανα μαντάρα... Έχω ένα tablet στα χερια μου, το οποιο ήθελε αλλαγή στο digitizer (πάει αυτό το φτιάξαμε). Είχε ένα θέμα όμως και στο κουμπί του. Στο power button. Είπα να γίνω καλο παιδί και τα να φτιάξω και αυτό. Με αποτέλεσμα να το ξεντερίσω... Θέλω λίγο τα φώτα σας αν γίνετε να το γεφυρώσω από κάπου αλλου η έστω τι άλλο μπορώ να κάνω.

Όπως καταλαβαίνετε στο "καφέ" σημείο είναι εκεί που έγινε η δολοφονία !

46450807_263448907705015_676925479080427520_n.jpg

46486045_360601714693430_5360909218872295424_n.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με προχοση ξησε σιγα σιγα γυρω απο το κυκλακι να φανει χαλκος

μετα το πολυμετρο με το μπιπερ δες που ενωνει η γραμμη να κανει μπιπ

123.jpg

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ.
1 ώρα πριν, EmmanouilT είπε

Προτείνεις με κάποιο ξυραφάκι ? Ίσιο μικρό κατσαβίδι η κάτι σαν γυαλοχαρτο ?!

και με ισιο καυσαβιδακι σιγα σιγα με μεγευνθιντικο φακο παντα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, postfire είπε

και με ισιο καυσαβιδακι σιγα σιγα με μεγευνθιντικο φακο παντα

Θα χρησιμοποιώσι το μικροσκόπιο και σιγά σιγά θα κάνω προσπάθεια. Υπάρχει κάποια "λογική" κατεύθυνση που θα πρέπει να ακολουθήσω ? Η ξεκινάω περιμετρικά και υπομονετικά 😛

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, EmmanouilT είπε

Θα χρησιμοποιώσι το μικροσκόπιο και σιγά σιγά θα κάνω προσπάθεια. Υπάρχει κάποια "λογική" κατεύθυνση που θα πρέπει να ακολουθήσω ? Η ξεκινάω περιμετρικά και υπομονετικά 😛

διπλα εκει θα ψαξεις πρωτα 

οταν βρεις την γραμμη ενωσε εκει

μετα αφου εχεις ξυσει καλα το κυκλακι απο την μεσα μερια της ασπρης στρογγυλης γραμμης γεμισε με κολληση το κυκλακι

να χρησιμοποιησεις πριν τισ κολλησεις σου ισοπροπυλικη αλκοολη για καλο καθαρισμο και μετα για κολλησεις flux παστα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 21/11/2018 στις 1:07 ΠΜ, postfire είπε

διπλα εκει θα ψαξεις πρωτα 

οταν βρεις την γραμμη ενωσε εκει

μετα αφου εχεις ξυσει καλα το κυκλακι απο την μεσα μερια της ασπρης στρογγυλης γραμμης γεμισε με κολληση το κυκλακι

να χρησιμοποιησεις πριν τισ κολλησεις σου ισοπροπυλικη αλκοολη για καλο καθαρισμο και μετα για κολλησεις flux παστα

Λόγο του ότι το μικροσκόπιο μου δεν είναι και από τα πολύ καλά και δεν είχα την οθόνη προστά μου. το έξυσα σιγά σιγά και είδα που ένωνε. έκανα γεφύρωμα από εκεί με ένα ψιλό συρματάκι έβαλα κ ταινία θερμοκρασίας από κάτω για να μην κάνει γεφύρωμα και τώρα είναι με ένα εξωτερικό κουμπάκι. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για την καθοδήγηση !!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...