Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, cabdik είπε
13 λεπτά πριν, Xiaomi Mi 8 είπε

Εγώ δεν είμαι ο πλανήτης. Ποιόν αντιγράφει η Σιαόμι;.  https://en.miui.com/thread-1107013-1-1.html

Που έκανα copy paste;.  Το Copy-paste δεν πηγαινε σε σενα, αλλα στις εταιριες που το κανουν

Ιαπωνική εφεύρεση ψάχνω και δεν βρίσκω. Με αυτό ασχολούμαι πολλά χρόνια...το τι κάνουν οι υπόλοιποι, τομπολα...   με τι ακριβως ασχολεισαι δλδ.?   κανεις ερευνα για τις εφευρεσεις..?  

Ότι αφορά καθαρά την κινητή τηλεφωνία:

Μάρτιν Κούπερ: Dynatac 8000 1972.

Πάμε παρακάτω.

Έξυπνο τηλέφωνο:

Danger Hiptop Sidekick: 2002

Treo 600: 2003

Το καταπληκτικό ερώτημα είναι το ποιός αντέγραψε ποιόν πρώτος;.

20 λεπτά πριν, cabdik είπε

επισης... , ψαχνεις γενικοτερα ιαπωνικες εφευρεσεις?  η μονο σε αυτοκινητα?   και γιατι εχεις βαλει BMW- Mercedes στον τιτλο? εχουν καμια σχεση με αυτο που ψαχνεις? 

Αυτοκίνητα μόνο.

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι Ιαπωνες εφευραν το "ξεμπαζομα" του δρομου.Γιατι οταν παιζαν με 150-160+ αλογα στα 1600cc, civic vti, οταν βγαζαν ατμοσφαιρικα 1600αρια διαμαντια Toyota(4a-ge 20v)με τετραπεταλουδα-20βαλβιδα καπακια και μεταβλητους, εσεις παιζαται με  μονο ψεκασμο-8 βαλβιδες και τον εκκεντροφορο στο καρτερ  και 75 αλογα.

Δημοσ.
Στις 20/11/2018 στις 3:25 ΜΜ, Xiaomi Mi 8 είπε

Πείτε μου μια ιαπωνική εφεύρεση στο χώρο του αυτοκινήτου.

Στις 20/11/2018 στις 3:58 ΜΜ, ManFromEarth είπε

εγω με username xiaomi δεν θα μιλαγα για αντιγραφες.

:lol:

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Οι Ιαπωνες εφευραν το "ξεμπαζομα" του δρομου.Γιατι οταν παιζαν με 150-160+ αλογα στα 1600cc, civic vti, οταν βγαζαν ατμοσφαιρικα 1600αρια διαμαντια Toyota(4a-ge 20v)με τετραπεταλουδα-20βαλβιδα καπακια και μεταβλητους, εσεις παιζαται με  μονο ψεκασμο-8 βαλβιδες και τον εκκεντροφορο στο καρτερ  και 75 αλογα.

Απο την Ιαπωνία είσαι;Επειδή αποκαλείς τους άλλους "εσείς".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...