cabdik Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, Xiaomi Mi 8 είπε Δεν ψάχνουμε αξιοπιστία. Δεν ψάχνουμε ποιος φτιάχνει καλύτερα αυτοκίνητα, ομορφότερα... Ψάχνουμε μία ιαπωνική (ούτε καινοτομία) εφεύρεση στο χώρο του αυτοκινήτου. Και είναι όντως καλό το αστείο προ των πυλών του 2019 να ψάχνουμε ακόμη... γιατι ενδιαφερεσαι...? θες να αγορασεις τιποτα...? προς τι, η ερευνα..?
teddy71 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι το σκοπό και το νόημα αυτού του θρεντ!!! Πιο ανούσιο δεν γίνεται!!!
Xiaomi Mi 8 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 30 λεπτά πριν, plasTOST είπε Οδηγώ Ιαπωνικό made in Japan 100%. Για πες... 25 λεπτά πριν, cabdik είπε γιατι ενδιαφερεσαι...? θες να αγορασεις τιποτα...? προς τι, η ερευνα..? Ψάχνω ιαπωνική εφεύρεση... ξέρεις καμιά;.
plasTOST Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Xiaomi Mi 8 είπε Για πες... Daihatsu terios
Xiaomi Mi 8 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, teddy71 είπε Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι το σκοπό και το νόημα αυτού του θρεντ!!! Πιο ανούσιο δεν γίνεται!!! Το ότι δεν αντιλαμβάνεσαι κάτι, δεν σημαίνει ότι είναι και ανούσιο. 8 ώρες πριν, NickTG είπε Άντε και δεν έχουν καμία. Και? Νιώθεις καλύτερα? Θα κοιμηθείς πιο ήσυχος το βράδυ? Τι κέρδισες? Ποιο το νόημα όλου του topic? Κοιμάμαι ήσυχα και χωρίς το θρεντ. Δεν έχω να κερδίσω τίποτα...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, teddy71 είπε Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι το σκοπό και το νόημα αυτού του θρεντ!!! Πιο ανούσιο δεν γίνεται!!! Η πλειοψηφία των θεμάτων στο μπλα μπλα είναι ετσι,απλα για χαβαλε είναι,όχι για σοβαρή συζήτηση.Για θέματα αυτοκινήτου πας σε αντίστοιχα forum,όχι στο insomnia. Γελαω όταν πολλοί για να επιβεβαιωθούν κανουν αναλύσεις επί αναλύσεων και μαλώνουν με άγνωστους μέσα από το διαδυκτιο.
Xiaomi Mi 8 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 51 λεπτά πριν, mp123 είπε Το xiaomi όμως το πηρες. 😂 Αρα σου αρεσουν οι αντιγραφές. Το πιο άσχετο θέμα που έχω διαβάσει όσο είμαι στο forum αυτό. Ποιον αντιγράφει η Xiaomi;.
cabdik Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Xiaomi Mi 8 είπε Για πες... Ψάχνω ιαπωνική εφεύρεση... ξέρεις καμιά;. για φιλοσοφικη συζητηση, καλο θεμα ειναι, αλλα απαντηση δεν θα παρεις. καθως ο περισσοτερος κοσμος, δεν ασχολειται με το ποιος το εφυηρε, αλλα ποιος το φτιαχνει καλυτερα και φθηνοτερα........!! Οσο για την ΧΙΑΟΜΙ, αστο....., ολος ο πλανητης ξερει.........!! κι εγω εχω 2 XIAOMI καi ξερω πολυ καλα..!! ΠΡΟΣΟΧΗ ομως: δεν θεωρω οτι ειναι κακο, οταν κατι ειναι πραγματι καλο, να μην παρεις ιδεες και να μην ακολουθησεις την ιδεα του εστω. δεν χρειαζεται να κανεις copy-paste...! ισα ισα, μακαρι να παραδειγματιζομαστε και να ακολουθουσαμε ο,τιδηποτε ειναι πραγματικα καλο...! Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από cabdik
Mansora Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Ο φίλος ο γουγλης έβγαλε αυτό https://www.google.gr/amp/s/www.torquenews.com/1080/two-japanese-innovations-changed-autos-forever/amp
mp123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, Xiaomi Mi 8 είπε Ποιον αντιγράφει η Xiaomi;. Ποιος αντιγράφει Mercedes bmw; Αρα άτοπο το ερώτημα σου. Το να βελτιώνεις κάτι δεν είναι κακό και να το προσφέρεις σε χαμηλή τιμή. Π.χ xiaomi ( honor 7x εχω και θα πάρω το 8x). Δεν καταλαβενω το νοημα του θέματος.
Xiaomi Mi 8 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, cabdik είπε για φιλοσοφικη συζητηση, καλο θεμα ειναι, αλλα απαντηση δεν θα παρεις. καθως ο περισσοτερος κοσμος, δεν ασχολειται με το ποιος το εφυηρε, αλλα ποιος το φτιαχνει καλυτερα και φθηνοτερα........!! Οσο για την ΧΙΑΟΜΙ, αστο....., ολος ο πλανητης ξερει.........!! κι εγω εχω 2 XIAOMI καi ξερω πολυ καλα..!! ΠΡΟΣΟΧΗ ομως: δεν θεωρω οτι ειναι κακο, οταν κατι ειναι πραγματι καλο, να μην παρεις ιδεες και να μην ακολουθησεις την ιδεα του εστω. δεν χρειαζεται να κανεις copy-paste...! ισα ισα, μακαρι να παραδειγματιζομαστε και να ακολουθουσαμε ο,τιδηποτε ειναι πραγματικα καλο...! Εγώ δεν είμαι ο πλανήτης. Ποιόν αντιγράφει η Σιαόμι;. Που έκανα copy paste;. Ιαπωνική εφεύρεση ψάχνω και δεν βρίσκω. Με αυτό ασχολούμαι πολλά χρόνια...το τι κάνουν οι υπόλοιποι, τομπολα... 4 λεπτά πριν, mp123 είπε Ποιος αντιγράφει Mercedes bmw; Αρα άτοπο το ερώτημα σου. Το να βελτιώνεις κάτι δεν είναι κακό και να το προσφέρεις σε χαμηλή τιμή. Π.χ xiaomi ( honor 7x εχω και θα πάρω το 8x). Δεν καταλαβενω το νοημα του θέματος. Με αυτή την λογική θα πρέπει να περιμένουμε κάποιον συνεχώς που θα επενδύει δις για εφεύρει και να αναπτύξει κάτι από το μηδέν. Και οι υπόλοιποι απλώς να βελτιώνουν με το 1/8 του αρχικού κόστους και να σου το πουλάει μετά στην μισή τιμή... Δεν είναι δα και πολύπλοκο το νόημα.
Ntinaras Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, lary7 είπε Οι Ιάπωνες πάντα ήταν 5-10 χρόνια πίσω σε τεχνολογία σε σχέση με Δυτικους, είναι ένας από τους λόγους που έχασαν τον πόλεμο. Από την άλλη οι Γερμανοί ήταν μπροστά τεχνολογικά αλλά εν μέρη για αυτό έχασαν και αυτοί τον πολεμο. Το ότι οι Ιάπωνες υιοθετούν μια τεχνολογία αφού ωριμάσει δεν είναι απαραίτητα κακό, κάτι που κρίνεται και από τις πωλήσεις τους. Άλλες δυνατότητες έχει η βιομηχανία τους και πατάει πάνω σε αυτές. Λογικο δεν ειναι οταν η Ιαπωνια ηταν ισοπεδωμενη απο τις βομβες, και οι ΗΠΑ εσπρωχνε ο,τι σαβουρα ειχε στη δυση?
Joshua21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, rapid_fast είπε Παλιά μια απλή 518ι του 1984 κόστιζε 3.800.000 δραχμές. 40.000 μάρκα τότε.. (5 ιαπωνικά αγόραζες στη γερμανια..) Με αυτά τα χρήματα αγόραζες στην Ελλάδα ένα σπίτι 80 τετραγωνικών μέτρων. Ενα σπίτι 80 τετραγωνικών σήμερα κοστίζει περίπου 100.000 ευρώ. Μια αντίστοιχη BMW πλέον κοστίζει 50.000 ευρω. Διαφορετικά λέγοντας οταν το μπε εμ βε κόστιζε 3.800.000 ένα ιαπωνικό κόστιζε 700-900.000 βαριά να ακουμπούσε εκατομμύριο. Η τη δεκαετία του 70, ένα BMW κόστιζε 400.000 ενώ ένα ιαπωνικό ας πούμε κορόλα κόστιζε 90.000 Οταν πλέον αγοράζεις ένα BMW με 30.000, ένα κορόλα έπρεπε να κάνει 8 με 9000 ευρώ... Που δεν κάνει.. Αρα, ή ο Ιάπωνας πουλάει πανάκριβα, ή ο Γερμανός έχει ρίξει ποιότητα και τιμή για να πουλάει... Κάπου χάθηκες, η 518 σήμερα δεν κάνει 30.000, η τιμή της ξεκινάει από 60.000, συνεπώς η αναλογία τιμής 518 και κορόλα παραμένει σχεδόν η ίδια μια και η κορόλα ξεκινάει με 15.800€. 1
nik0laus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οι μοτοσυκλέτες μετράνε; Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από nik0laus 1
cabdik Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Xiaomi Mi 8 είπε Εγώ δεν είμαι ο πλανήτης. Ποιόν αντιγράφει η Σιαόμι;. https://en.miui.com/thread-1107013-1-1.html Που έκανα copy paste;. Το Copy-paste δεν πηγαινε σε σενα, αλλα στις εταιριες που το κανουν Ιαπωνική εφεύρεση ψάχνω και δεν βρίσκω. Με αυτό ασχολούμαι πολλά χρόνια...το τι κάνουν οι υπόλοιποι, τομπολα... με τι ακριβως ασχολεισαι δλδ.? κανεις ερευνα για τις εφευρεσεις..? επισης... , ψαχνεις γενικοτερα ιαπωνικες εφευρεσεις? η μονο σε αυτοκινητα? και γιατι εχεις βαλει BMW- Mercedes στον τιτλο? εχουν καμια σχεση με αυτο που ψαχνεις? Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από cabdik
Προτεινόμενες αναρτήσεις