Xiaomi Mi 8 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πείτε μου μια ιαπωνική εφεύρεση στο χώρο του αυτοκινήτου. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από Xiaomi Mi 8 3 5
ManFromEarth Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 εγω με username xiaomi δεν θα μιλαγα για αντιγραφες. 6 3
bromiaris Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε εγω με username xiaomi δεν θα μιλαγα για αντιγραφες. Ε καλά και εσυ τώρα... Για Ιαπωνία μίλησε ο άνθρωπος και όχι για Κίνα!!!! 1
Whargoul Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Xiaomi Mi 8 είπε Πείτε μου μια ιαπωνική εφεύρεση στο χώρο του αυτοκινήτου. Εφεύρεση η πρωτοπορία στη μαζική χρήση? Για το δεύτερο, έχουμε Hybrids, Hydrogen fuel cells, Atkinson cycle engines, SPCCI engines, CVT gearboxes. 2 1
Xiaomi Mi 8 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, nik0laus είπε Vtec Αμερικανική εφεύρεση του 1920... Πρώτη ανεπιτυχής απόπειρα από την Φίατ το 70' σε αυτοκίνητο και μία επιτυχημένη από την άλφα Ρομέο...το 89' εξαγόρασε την εφεύρεση η Χόντα και έκτοτε κονιορδοι οι σχιστοματηδες... Μόλις τώρα, Whargoul είπε Εφεύρεση η πρωτοπορία στη μαζική χρήση? Για το δεύτερο, έχουμε Hybrids, Hydrogen fuel cells, Atkinson cycle engines, SPCCI engines, CVT gearboxes. Εφεύρεση... και στα δεύτερα που αναφέρεις πάλι δεύτεροι οι Ιάπωνες. 1
john_shadow Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Θέλεις να αποδείξεις κάτι συγκεκριμένο TS; Αν και πολλοί νομίζουν ότι οι Ιάπωνες είναι μάστερ στο να φτιάχνουν καινούργιες εφευρέσεις, στην πραγματικότητα είναι μάστερ στο να παίρνουν κάτι που υπάρχει ήδη και να το κάνουν καλύτερο. 6
Whargoul Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Xiaomi Mi 8 είπε Εφεύρεση... και στα δεύτερα που αναφέρεις πάλι δεύτεροι οι Ιάπωνες. Κατ αρχήν η εφεύρεση τίποτα δεν σημαίνει. Το σημαντικό είναι ποιος κατάφερε να το βγάλει σε μαζική παραγωγή. Η εφεύρεση όλων αυτών έγινε στις αρχές του προηγούμενου αιώνα από διάφορους σε συγκεκριμένες χώρες λόγω συγκεκριμένων λόγων. Όσο για το έρχονται δεύτεροι, τα hybrids η Toyota τα έφερε στην μαζική αγορά, Hydrogen fuel cells και αυτά η Toyota με το Mirai τα έφερε στην παραγωγή. Atkinson engines, πάλι η Toyota χρησιμοποιεί στα υβριδικά της. Η SPCCI είναι κατασκευή της Mazda, και CVT gearboxes δεν γνωρίζω άλλη εταιρεία εκτός από Ιαπωνικές που να τα χρησιμοποιούν μαζικά. 2
nik0laus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Xiaomi Mi 8 είπε Αμερικανική εφεύρεση του 1920... Πρώτη ανεπιτυχής απόπειρα από την Φίατ το 70' σε αυτοκίνητο και μία επιτυχημένη από την άλφα Ρομέο...το 89' εξαγόρασε την εφεύρεση η Χόντα και έκτοτε κονιορδοι οι σχιστοματηδες... Εφεύρεση... και στα δεύτερα που αναφέρεις πάλι δεύτεροι οι Ιάπωνες. To vvt είναι εφευρεση αμερικανική του 1920 και αφορα το μεταβλητό χρονισμό των βαλβίδων Το Vtec αφορά το μεταβλητό χρονισμό των βαλβίδων αλλά επιπροσθέτως και το μεταβλητό βύθισμα αυτών και είναι γιαπωνέζικο. 1
NT1G Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Xiaomi Mi 8 είπε Πείτε μου μια ιαπωνική εφεύρεση στο χώρο του αυτοκινήτου. HCCI Θα έλεγα και το σύγχρονο GDI αλλά δ.γ. 1 ώρα πριν, Xiaomi Mi 8 είπε Αμερικανική εφεύρεση του 1920... Πρώτη ανεπιτυχής απόπειρα από την Φίατ το 70' σε αυτοκίνητο και μία επιτυχημένη από την άλφα Ρομέο...το 89' εξαγόρασε την εφεύρεση η Χόντα και έκτοτε κονιορδοι οι σχιστοματηδες... Εφεύρεση... και στα δεύτερα που αναφέρεις πάλι δεύτεροι οι Ιάπωνες. Κανένας λίγκας για όλα αυτά θα ήταν χρήσιμος. 🙄 Αν το 89 αγόρασαν την εφεύρεση του VTEC τότε μάλλον το 89 δουλεύαν 24/7/365 μιας και τότε κυκλοφόρησε στην αγορά. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από NT1G
opcorsa Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Xiaomi Mi 8 είπε Πείτε μου μια ιαπωνική εφεύρεση στο χώρο του αυτοκινήτου. αξιοπιστια μυστη μου 2 3
De@th L0rd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, opcorsa είπε αξιοπιστια μυστη μου Owned. KKTHXBAI man
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, opcorsa είπε αξιοπιστια μυστη μου @@ εκτός εάν είσαι σε χρονοκαψουλα του 1995
opcorsa Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, amagawd είπε @@ εκτός εάν είσαι σε χρονοκαψουλα του 1995 τυπε σου χαλασε το μοτερ ρενο στο μερσεντες σου? 22 λεπτά πριν, De@th L0rd είπε Owned. KKTHXBAI man ακουω
Προτεινόμενες αναρτήσεις