Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Κατι που γινεται συστηματικα δεν ειναι τυχαιο...Το ping μου δεν ανεβαινει ποτε εδω και 3 χρονια...με ADSL απλα ειχα τρελα spikes καθημερινα οσο ηταν και αλλοι μεσα στο σπιτι με τις συσκευες τους...Περα τα πλεονεκτηματα του μεγαλυτερου download/upload

αν υπαρχει και αλλος τροπος να το φτιαξεις δεν τον γνωριζω...ακουω ομως εμπειριες

φιλε τα παιδια εχουν δικιο. αν εχει load το δικτυο και κατοσταρα να εχεις το ping ανεβαινει και δεν εχει να κανει με την ταχυτητα αλλα με το ποιο πακετο φευγει πρωτο.

και το qos ειναι καλο αν ξερεις να το σεταρεις.

εγω εχω ενα netduma και κανει τελεια δουλεια με μια απλη ρυθμιση.

βεβαια ειναι ακριβο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, M@dB0x είπε

Φιλε με το συμπαθειο αλλα γραφεις οτιναναι.

εχεις καποια αποδειξη η απλα λες οτι γραφω οτι να ναι ετσι για να πεις κατι...σου εξηγω με απλες λεξουλες...Ειχα ADSL και ακομα και βιντεο στο utube να εβλεπε καποιος το ping απο ~54 πηγαινε για πλακα 100....αν κατεβαζε καποιος κατι...δεν το συζηταω 250-300 κτλπ...Εβαλα VDSL δεν το ειδα ΠΟΤΕ να ανεβαινει ειτε κατεβαζοντας αρχεια ειτε βλεποντας netflix ειτε utube ειτε εν μεσω ενημερωσεων...Εγω τεχνικα πραγματα δεν γνωριζω. Γνωριζω ομως τι βλεπουν τα ματια μου και την εμπειρια μετα απο πολλα χρονια που παιζω online games και μετα απο 3 χρονια VDSL...πανω σε αυτο τι εχεις να πεις?

@tyf δεν τι απαντησα στον m@d απο πανω και προσθεσε και εσυ οτι θελεις...εγω ουτε qos ξερω ουτε τιποτα...ενας απλος χρηστης ειμαι και σας περιγραφω την εμπειρια μου...ουτε εχω λογο να πω ψεμματα φυσικα

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...