Dedopoulos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Ξερετε τι μπορεί να φταίει ανρβοκατευενουν τα πινγκ συνέχεια πχ οταν μπαίνω στο fortnite η στο lol δωστε μου μια εξήγηση νομιζω το θεμα εμφανιστηκε οταν ο φιλος μου εκανε format πηρα τηλέφωνο στην forthnet και μου είπανε πως η γραμμη μου είναι καλη 24 νομιζω εχω επισης το εχω συνδέσει με ethernet καλωδιο που είναι αποσταση 10 μετρα απο το ρουτερ Pc:Specs Amd ryzen 2200g 3.500ghz G.skill ripJaws ddr4 3.2000mhz Msi b450m pro-vdh 500 gb toahiba(μεταχειρισμενος απο φιλο) 500W psu force (μεταχειρισμενο απο φίλο)
xristoss1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μηπως τρεχει κανενα προγραμμα στο παρασκηνιο που τρωει ταχυτητα?Τορρεντ η οτιδηποτε αλλο? Δοκιμασες ρεσταρτ το ρουτερ? Χρησιμοποιεις μονο εσυ το ιντερνετ την ωρα που παιζεις?
Dedopoulos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, xristoss1 είπε Μηπως τρεχει κανενα προγραμμα στο παρασκηνιο που τρωει ταχυτητα?Τορρεντ η οτιδηποτε αλλο? Δοκιμασες ρεσταρτ το ρουτερ? Χρησιμοποιεις μονο εσυ το ιντερνετ την ωρα που παιζεις? οχι δε δουκευει αλλο πρόγραμμα στο παρασκήνιο ναι δοκιμασα ρεσταρτ τιποτα οχι αλλα δεν νονιζω να παιζει πολυ ρολο
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 όχι μονο τορρεντ αλλα και utube η καποιος στο σπιτι να βλεπει σειρα/ταινια η βιντεο/φωτο σε κανα Instagram κτλπ, εππηρεαζει το ping στην 24αρα. Δεν μπορεις να κανεις κατι ουτε φταιει καποιος. Η σιγουρη λυση είναι το VDSL.Όλα τα αλλα κακα τα ψεμματα είναι ημιμετρα... 1
M@dB0x Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 σκαν με malwarebytes εκανες να δεις αν εχεις κανα malware που στελνει συνεχεια στοιχεια?
xristoss1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Και επίσης δήλωσε το σαν βλάβη μήπως φταίνε αυτοί από εκεί.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 50 λεπτά πριν, xristoss1 είπε Και επίσης δήλωσε το σαν βλάβη μήπως φταίνε αυτοί από εκεί. Δυσκολο...αντε να του κανουν κανα fast path
timos71 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 On 21/11/2018 at 10:11, Αλεξανδρος A.92 said: όχι μονο τορρεντ αλλα και utube η καποιος στο σπιτι να βλεπει σειρα/ταινια η βιντεο/φωτο σε κανα Instagram κτλπ, εππηρεαζει το ping στην 24αρα. Δεν μπορεις να κανεις κατι ουτε φταιει καποιος. Η σιγουρη λυση είναι το VDSL.Όλα τα αλλα κακα τα ψεμματα είναι ημιμετρα... Δηλαδή το qos είναι ημίμετρο και είναι καλύτερη λύση το vdsl; Δηλαδή στο vdsl δεν θα γεμίζουν οι buffers ή νομίζεις θα τη γλυτώνει λόγο μεγαλύτερου bandwidth; 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, timos71 είπε Δηλαδή στο vdsl δεν θα γεμίζουν οι buffers ή νομίζεις θα τη γλυτώνει λόγο μεγαλύτερου bandwidth; Δεν το νομιζω...Το ξερω...εδω και 3 χρονια που εχω VDSL...Χωρις να αλλαξω εταιρια...απλα συνδεθηκα στο καφαο και ως δια μαγειας λυθηκαν ολα μου τα προβληματα...Τυχαιο θεωρεις?
timos71 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 20 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said: Δεν το νομιζω...Το ξερω...εδω και 3 χρονια που εχω VDSL...Χωρις να αλλαξω εταιρια...απλα συνδεθηκα στο καφαο και ως δια μαγειας λυθηκαν ολα μου τα προβληματα...Τυχαιο θεωρεις? Ναι έτυχε. Δοκιμασε να βαλεις ενα καλλο τορρεντ να τρεχει και ταυτοχρονα να παιζεις και δες το ping σου in-game ή κανε και το τεστ εδώ και ανεβασε αποτελεσματα. Απο εκει και περα προφανως και δεν χρειαζεται να βαλει vdsl για να παιζει games απλα χρειαζεται qos για να δινει προτεραιοτητα στα πακετα του gaming. Προσωπικη μου επιλογη fq_codel/ cake.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κατι που γινεται συστηματικα δεν ειναι τυχαιο...Το ping μου δεν ανεβαινει ποτε εδω και 3 χρονια...με ADSL απλα ειχα τρελα spikes καθημερινα οσο ηταν και αλλοι μεσα στο σπιτι με τις συσκευες τους...Περα τα πλεονεκτηματα του μεγαλυτερου download/upload αν υπαρχει και αλλος τροπος να το φτιαξεις δεν τον γνωριζω...ακουω ομως εμπειριες Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από Αλεξανδρος A.92
M@dB0x Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Και ομως ειναι. Για παιξε κανα παιχνιδι και κανε αυτο που σου ειπε ο φιλος με τα τορρεντς..........................
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, M@dB0x είπε Και ομως ειναι. Για παιξε κανα παιχνιδι και κανε αυτο που σου ειπε ο φιλος με τα τορρεντς.......................... να εχω torrents και να παιζω online? Το εκανα καθημερινα αρκετες ωρες...CS,LOL, BF , ESO ποτε πανω απο 54 ping εκτος αν ειχα αλλο θεμα...ταχυτητα download στα 3-4 MPbs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα