Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερετε τι μπορεί να φταίει ανρβοκατευενουν τα πινγκ συνέχεια πχ οταν μπαίνω στο fortnite η στο lol δωστε μου μια εξήγηση νομιζω το θεμα εμφανιστηκε οταν ο φιλος μου εκανε format πηρα τηλέφωνο στην forthnet και μου είπανε πως η γραμμη μου είναι καλη 24 νομιζω εχω επισης το εχω συνδέσει με ethernet καλωδιο που είναι αποσταση 10 μετρα απο το ρουτερ

Pc:Specs

Amd ryzen 2200g 3.500ghz

G.skill ripJaws ddr4 3.2000mhz

Msi b450m pro-vdh

500 gb toahiba(μεταχειρισμενος απο φιλο)

500W psu force (μεταχειρισμενο απο φίλο)

Δημοσ.

Μηπως τρεχει κανενα προγραμμα στο παρασκηνιο που τρωει ταχυτητα?Τορρεντ η οτιδηποτε αλλο?

Δοκιμασες ρεσταρτ το ρουτερ?

Χρησιμοποιεις μονο εσυ το ιντερνετ την ωρα που παιζεις?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, xristoss1 είπε

Μηπως τρεχει κανενα προγραμμα στο παρασκηνιο που τρωει ταχυτητα?Τορρεντ η οτιδηποτε αλλο?

Δοκιμασες ρεσταρτ το ρουτερ?

Χρησιμοποιεις μονο εσυ το ιντερνετ την ωρα που παιζεις?

οχι δε δουκευει αλλο πρόγραμμα στο παρασκήνιο 

ναι δοκιμασα ρεσταρτ τιποτα

οχι αλλα δεν νονιζω να παιζει πολυ ρολο

Δημοσ.

όχι μονο τορρεντ αλλα και utube η καποιος στο σπιτι να βλεπει σειρα/ταινια η βιντεο/φωτο σε κανα Instagram κτλπ, εππηρεαζει το ping στην 24αρα. Δεν μπορεις να κανεις κατι ουτε φταιει καποιος. Η σιγουρη λυση είναι το VDSL.Όλα τα αλλα κακα τα ψεμματα είναι ημιμετρα...

• Sad 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 21/11/2018 at 10:11, Αλεξανδρος A.92 said:

όχι μονο τορρεντ αλλα και utube η καποιος στο σπιτι να βλεπει σειρα/ταινια η βιντεο/φωτο σε κανα Instagram κτλπ, εππηρεαζει το ping στην 24αρα. Δεν μπορεις να κανεις κατι ουτε φταιει καποιος. Η σιγουρη λυση είναι το VDSL.Όλα τα αλλα κακα τα ψεμματα είναι ημιμετρα...

Δηλαδή το qos είναι ημίμετρο και είναι καλύτερη λύση το vdsl; Δηλαδή στο vdsl δεν θα γεμίζουν οι buffers ή νομίζεις θα τη γλυτώνει λόγο μεγαλύτερου bandwidth;

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, timos71 είπε

Δηλαδή στο vdsl δεν θα γεμίζουν οι buffers ή νομίζεις θα τη γλυτώνει λόγο μεγαλύτερου bandwidth;

Δεν το νομιζω...Το ξερω...εδω και 3 χρονια που εχω VDSL...Χωρις να αλλαξω εταιρια...απλα συνδεθηκα στο καφαο και ως δια μαγειας λυθηκαν ολα μου τα προβληματα...Τυχαιο θεωρεις?

Δημοσ.
20 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said:

Δεν το νομιζω...Το ξερω...εδω και 3 χρονια που εχω VDSL...Χωρις να αλλαξω εταιρια...απλα συνδεθηκα στο καφαο και ως δια μαγειας λυθηκαν ολα μου τα προβληματα...Τυχαιο θεωρεις?

Ναι έτυχε. Δοκιμασε να βαλεις ενα καλλο τορρεντ να τρεχει και ταυτοχρονα να παιζεις και δες το ping σου in-game ή κανε και το τεστ εδώ και ανεβασε αποτελεσματα. Απο εκει και περα προφανως και δεν χρειαζεται να βαλει vdsl για να παιζει games απλα χρειαζεται qos για να δινει προτεραιοτητα στα πακετα του gaming. Προσωπικη μου επιλογη fq_codel/ cake.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατι που γινεται συστηματικα δεν ειναι τυχαιο...Το ping μου δεν ανεβαινει ποτε εδω και 3 χρονια...με ADSL απλα ειχα τρελα spikes καθημερινα οσο ηταν και αλλοι μεσα στο σπιτι με τις συσκευες τους...Περα τα πλεονεκτηματα του μεγαλυτερου download/upload

αν υπαρχει και αλλος τροπος να το φτιαξεις δεν τον γνωριζω...ακουω ομως εμπειριες

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ.
4 ώρες πριν, M@dB0x είπε

Και ομως ειναι. Για παιξε κανα παιχνιδι και κανε αυτο που σου ειπε ο φιλος με τα τορρεντς..........................

να εχω torrents και να παιζω online? Το εκανα καθημερινα αρκετες ωρες...CS,LOL, BF , ESO ποτε πανω απο 54 ping εκτος αν ειχα αλλο θεμα...ταχυτητα download στα 3-4 MPbs 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...