Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά,

εσείς που έχετε περισσοτερη εμπειρία ενημερώστε σας πακαλώ αν παίζει καμία καλή προσφορά για smartphone γύρω στα 300 ευρώ.

Ειδικά τώρα με το black friday, οσοι γνωρίζετε πείτε καμία καλή προσφορά.

Επίσης που μπορώ να βρώ την καλύτερη τιμή για το XIAOMI Pocophone F1?

Ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ.

Στα 229 το σονυ αξίζει πολύ. Επίσης δεν ξέρω αν παίζει ακόμα στα 350 το oneplus 6. Δεν μου έρχεται κάποιο άλλο τώρα με μια πρόχειρη σκέψη. Περίμενε μήπως σου προτείνει κάποιος κάτι πιο καλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στο skroutz έχει πολλά κινητά που έχουν στο τέλος της περιγραφής EU. ποια η διαφορά τους???

Επεξ/σία από mike_rho
λάθος
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, vargas είπε

Honor play 269 euro,..

Αυτό ακριβώς θέλω να πάρω αλλά δεν ξέρω αν αξίζει η κάμερα του. Έχετε να προτείνετε κάποιο καλύτερο στα λεφτά αυτά; 

Δημοσ.

Με τις προσφορες που βγαλανε Black Friday, στα 150-170 τι κινητο προτεινετε ?Βασικη χρηση θα γινεται.Λιγο σερφαρισμα και μερικες εφαρμογες οπως skype/whatsapp/email/web banking.καθολου παιχνιδια.Για το samsung galaxy J6 που ειναι σε προσφορα πως το βλεπετε?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Με τις προσφορες που βγαλανε Black Friday, στα 150-170 τι κινητο προτεινετε ?Βασικη χρηση θα γινεται.Λιγο σερφαρισμα και μερικες εφαρμογες οπως skype/whatsapp/email/web banking.καθολου παιχνιδια.Για το samsung galaxy J6 που ειναι σε προσφορα πως το βλεπετε?

Redmi note 6 pro

https://www.skroutz.gr/products/show/38198190

• Thanks 1
Δημοσ.

Μην πάρεις σειρά J ούτε A.Η απο σειρά S που είναι ακριβή η κάτι σε Xiaomi όπως το RN 6 Pro.Η Mi A2  η Mi A2 lite.

Η δώσε μερικά  € παραπάνω και πάρε το S7 που βγήκε σε προσφορά στα 199€.

• Thanks 1
Δημοσ.

Μολις βγηκε s7 σε προσφορα στα 199 ευρω...πολυ καλη ευκαιρεια...Αλλα εγω ψαχνω με μαγαλυτερη οθονη...Οποιος δει κατι σε huawei mate 10 pro ας πει...!Ξερει κανεις παρασκευη θα βγαλουν και αλλες προσφορες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

Το καταστημα αξιοπιστο?

Όσο δεν πάει...με εγγύηση 2 χρόνια και με δικό του service

Επεξ/σία από saruman123
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ σκέφτομαι το S7... Καλη τιμή στα 200 αλλά ρε παιδιά είναι αρκετά προηγούμενο μοντέλο, και δεν ξέρω μήπως έχει θέμα με τις αναβαθμίσεις της Samsung... 

Το XZ1 πάλι είναι όντως καλο; 

(έχω το X compact και η κάμερα του ώρες ώρες δεν τη παλευει ούτε είναι κάτι τρομερό) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...