Lucrat$kill Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Χαίρεται, Πρόσφατα παρακολούθησα κάποια tutorials ώστε να περάσω τα MacOS Sierra στο Lenovo Thinkpad t420 σε HDD Caddy. Έπειτα από πολύωρη προσπάθεια, κατάφερα να τα εγκαταστήσω και μπορώ να πω πως λειτουργούσαν όλα άψογα! Αλλά... Δυσκολεύτηκα πολύ στο να δημιουργήσω Bootloader Clover διότι δεν είμαι γνώστης των Mac και δεν καταλάβαινα από tutorials πως γίνεται. Από απειρία μου, χάλασα το bootloader των windows και δεν μπορούσα να μπω στα Windows. Το μόνο που μπορούσα να κάνω, ήταν να μπω στα Mac μέσω τον Bootloader του Usb Flash της εγκατάστασης. Μήπως γνωρίζει κάποιος μια διαδικασία κατανοητή ώστε να δημιουργήσω Bootloader και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Στις 20/11/2018 στις 3:04 ΜΜ, Lucrat$kill είπε Χαίρεται, Πρόσφατα παρακολούθησα κάποια tutorials ώστε να περάσω τα MacOS Sierra στο Lenovo Thinkpad t420 σε HDD Caddy. Έπειτα από πολύωρη προσπάθεια, κατάφερα να τα εγκαταστήσω και μπορώ να πω πως λειτουργούσαν όλα άψογα! Αλλά... Δυσκολεύτηκα πολύ στο να δημιουργήσω Bootloader Clover διότι δεν είμαι γνώστης των Mac και δεν καταλάβαινα από tutorials πως γίνεται. Από απειρία μου, χάλασα το bootloader των windows και δεν μπορούσα να μπω στα Windows. Το μόνο που μπορούσα να κάνω, ήταν να μπω στα Mac μέσω τον Bootloader του Usb Flash της εγκατάστασης. Μήπως γνωρίζει κάποιος μια διαδικασία κατανοητή ώστε να δημιουργήσω Bootloader και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Μην περιμενεις απαντηση γιατι δεν μιλαμε προφανως για ενα original apple προιοντο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα