Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Σωστά όλα αυτά αλλά εγώ ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο που ήμουν αναποφάσιστος και δεν πρόλαβα στα 399 ευρώ που ζήταγε ο Κώτσος πριν κάποιους μήνες για το UW 34UC79G-B.

https://www.amazon.com/LG-WFHD-34UC79G-B-Accessories-Transformer/dp/B06XGJCTWW/ref=sr_1_10

Είναι η μοναδική περίπτωση που μου στοίχισε και ακόμα απορώ πώς γκένεν αυτό... 

Θα είχα κλείσει από monitor για πολλά χρόνια.

Καλές και χρυσές οι UW 29" αλλά μικρές για εμένα προσωπικά.

Μόλις παίξει σοβαρή προσφορά σε 34 UW θα την αλλάξω. 

Την εξετασα κι εγω τη συγκεκριμενη αλλά αποφασισα οτι στο browsing θα βγαζουν ματι τα πιξελ. Καλυτερα τα 3440*1440 στις 34'' και κλεινω το off-topic.

• Like 1
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο lionheart75 μιλά για άλλη κατηγορία (διπλά λεφτά) και αν έδινε τόσα λεφτά χωρίς 4Κ = τότε θα σπαγε το κεφάλι του.

Επεξ/σία από Vasilius
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Vasilius είπε

Ο lionheart75 μιλά για άλλη κατηγορία (διπλά λεφτά) και αν έδινε τόσα λεφτά χωρίς 4Κ = τότε θα σπαγε το κεφάλι του.

Για να πας σε 4κ θέλεις τρελά χρήματα για gpu οπότε... 

Δημοσ.

Ω ναι. Ξεφευγουν τα χρηματικα μεγεθη εκει. Σε ενα χρονο απο τωρα το combo gpu-monitor θα ειναι σε πολυ πιο ελκυστικα επιπεδα στα 1440p..

Δημοσ.
8 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Σωστά όλα αυτά αλλά εγώ ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο που ήμουν αναποφάσιστος και δεν πρόλαβα στα 399 ευρώ που ζήταγε ο Κώτσος πριν κάποιους μήνες για το UW 34UC79G-B.

https://www.amazon.com/LG-WFHD-34UC79G-B-Accessories-Transformer/dp/B06XGJCTWW/ref=sr_1_10

Είναι η μοναδική περίπτωση που μου στοίχισε και ακόμα απορώ πώς γκένεν αυτό... 

Θα είχα κλείσει από monitor για πολλά χρόνια.

Καλές και χρυσές οι UW 29" αλλά μικρές για εμένα προσωπικά.

Μόλις παίξει σοβαρή προσφορά σε 34 UW θα την αλλάξω. 

Την συγκεκριμένη είχα σκεφτεί να την πάρω στα 399 ήταν πολύ καλή τιμή αλλά το μικρό ppi με απέτρεψε. 82 με 97 της 29αρας. 34αρα με 3440χ1440 θέλει αλλά πάμε στα 700 ευρω και ανεβαίνουμε κατακόρυφα και σε gpu απαιτήσεις. 

Δημοσ.
Στις 22/11/2018 στις 7:27 ΜΜ, kostiger είπε

Δεν το έχασες φίλε μου. Το δικαίωμα στην υπαναχωρηση είναι αναφαίρετο Κ δεν έχει να κάνει με τον τρόπο παραγγελίας. 

Δεν ισχύει αυτό που λες, το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει μόνο για αγορές από απόσταση, απλά συνήθως ακολουθούν κ μέσω φυσικών αγορών οι μεγάλες αλυσίδες 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Tamtiriri είπε

Δεν ισχύει αυτό που λες, το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει μόνο για αγορές από απόσταση, απλά συνήθως ακολουθούν κ μέσω φυσικών αγορών οι μεγάλες αλυσίδες 

Θεωρω οτι δεν κανω λαθος. Με αυτο τον τροπο εχω επιστρέψει ακομα και προιον με ανοιγμενη συσκευασία εντος 14 ημερων.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, kostiger είπε

Θεωρω οτι δεν κανω λαθος. Με αυτο τον τροπο εχω επιστρέψει ακομα και προιον με ανοιγμενη συσκευασία εντος 14 ημερων.

Δεν διαφωνώ, το κάνουν, απλά δεν είναι αναφαιρετο δικαίωμα για αγορές από φυσικό κατάστημα! 

Δημοσ.

Καμια αντιρρηση, χριζει διευρευνησης αυτο, που δυστυχως εγω δεν εχω το χρονο να την κανω. Αν καποιος φιλος εχει κατι να προσθεσει επι του θεματος θα ειναι παρα πολυ χρησιμο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostiger είπε

Καμια αντιρρηση, χριζει διευρευνησης αυτο, που δυστυχως εγω δεν εχω το χρονο να την κανω. Αν καποιος φιλος εχει κατι να προσθεσει επι του θεματος θα ειναι παρα πολυ χρησιμο.

Έχει δίκιο ο @Tamtiriri. Νόμιμο δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών έχεις στις συναλλαγές από απόσταση (άσχετα με το αν παρέλαβες στο σπίτι ή σε κατάστημα, η παραγγελία πρέπει να έχει γίνει από απόσταση). Το αν μερικά καταστήματα στο παραχωρούν παρότι δεν είναι υποχρεωμένες από το νόμο είναι άλλη ιστορία.

Υπάρχουν όλα έτοιμα και «μασημένα», pinned εδώ και χρόνια, εδώ:

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...