Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Arkin είπε

Στα 230 καλυτερα να πας εδω

https://www.skroutz.gr/s/11885419/LG-29UM69G-B.html

Το σκεφτομαι σοβαρα. Πιστευω ειναι μια καλη λυση απο την ωρα που δεν ψαχνω να αναβαθμισω hardware + monitor για 144hz, και αφου πιανω 80+ στα περισσοτερα παιχνιδια, πιστευω θα δω μεγαλη διαφορα απο 60->75hz (25%+)🤔

Μπονους το ultrawide για καμια εργασια κτλ (σκοπευω να κρατησω και την dell για 2η)

@Arkin γνωμη στο παραπανω? Παντως βλεπω οτι αρκετοι ειδαν μεγαλη βελτιωση απο 60 στα 75....

Επεξ/σία από overpower
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, overpower είπε

Το σκεφτομαι σοβαρα. Πιστευω ειναι μια καλη λυση απο την ωρα που δεν ψαχνω να αναβαθμισω hardware + monitor για 144hz, και αφου πιανω 80+ στα περισσοτερα παιχνιδια, πιστευω θα δω μεγαλη διαφορα απο 60->75hz (25%+)

Μπονους το ultrawide για καμια εργασια κτλ (σκοπευω να κρατησω και την dell για 2η)

@Arkin γνωμη στο παραπανω?

Για το um69 εχω γνωμη που εχω πανω απο 700 ωρες σε παιχνιδια και στα 75fps και στα 60. Παιζει κανονικα 75fps με nvidia καρτα χωρις freesync και ειναι πολυ ξεκουραστο σε πολυωρη χρηση. Ωραια χρωματα κορυφαιες γωνιες θεασης τα ηχεια του υπεροχα και γενικα αν πας σε 21:9 δεν επιστρεφεις πισω. Αν πιανεις 80 fps στα παιχνιδια σε full hd λογικα εδω θα εισαι 33% πιο κατω λογω μεγαλυτερης αναλυσης. Το panel δινει 96ppi που δεν ειναι καθολου ασχημα και τα 75fps για single player ειναι μια χαρα. Αν παιζεις counter overwatch pubg ενα 144αρι πανελ θα ηταν προτιμοτερο. 

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Arkin είπε

Για το um69 εχω γνωμη που εχω πανω απο 700 ωρες σε παιχνιδια και στα 75fps και στα 60. Παιζει κανονικα 75fps με nvidia καρτα χωρις freesync και ειναι πολυ ξεκουραστο σε πολυωρη χρηση. Ωραια χρωματα κορυφαιες γωνιες θεασης τα ηχεια του υπεροχα και γενικα αν πας σε 21:9 δεν επιστρεφεις πισω. Αν πιανεις 80 fps στα παιχνιδια σε full hd λογικα εδω θα εισαι 33% πιο κατω λογω μεγαλυτερης αναλυσης. Το panel δινει 96ppi που δεν ειναι καθολου ασχημα και τα 75fps για single player ειναι μια χαρα. Αν παιζεις counter overwatch pubg ενα 144αρι πανελ θα ηταν προτιμοτερο. 

Συμφωνω απολυτα σε ολα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, overpower είπε

Κριμα που δεν την προλαβα. Στα 230 αξιζει ή να περιμενω?

Όχι. Την είχα πάρει το καλοκαίρι στα 199 ευρώ απο Public σε κανονική τιμή.

Μέχρι τα 210€ οk αλλά παραπάνω για μένα όχι. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τώρα παίζει στα 185... δεν ειναι καθολου ασχημη η τιμή , αλλά αν βρει κάποιος άλλος αλλου ας το πει.

Εμπειριες απο τους 'καινούργιους χρήστες' ?

Δημοσ.

Αγόρασα την LG 29WK500 του θέματος και είναι άψογη σε γενική χρήση, και απίθανη σε gaming (battlefield 1 & 4).

Αξίζει τα χρήματα της.

Δημοσ.

Η 29UM59 είναι τόσο καλή που το μετάνιωσα τελικά που δεν πήρα και δεύτερη στα 159 που την είχε το Πλαίσιο... 

Τα 75Hz στα 2560x1440 είναι τέλεια για μένα που στο pc παίζω κυρίως World Of Tanks. Για τα υπόλοιπα games υπάρχουν οι κονσόλες.

Το μόνο αρνητικό που βρίσκω γενικά στις 29άρες UW της LG είναι οι βάσεις τους που έχουν τα monitor τοποθετημένα χαμηλά για τα γούστα μου και δεν έχουν απολύτως καμία ρύθμιση σε ύψος, tilt και swivel.

Όμως εγώ την έχω τοποθετημένη σε monitor stand και έτσι έχω όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις που χρειάζομαι. 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Η 29UM59 είναι τόσο καλή που το μετάνιωσα τελικά που δεν πήρα και δεύτερη στα 159 που την είχε το Πλαίσιο... 

Τα 75Hz στα 2560x1440 είναι τέλεια για μένα που στο pc παίζω κυρίως World Of Tanks. Για τα υπόλοιπα games υπάρχουν οι κονσόλες.

Το μόνο αρνητικό που βρίσκω γενικά στις 29άρες UW της LG είναι οι βάσεις τους που έχουν τα monitor τοποθετημένα χαμηλά για τα γούστα μου και δεν έχουν απολύτως καμία ρύθμιση σε ύψος, tilt και swivel.

Όμως εγώ την έχω τοποθετημένη σε monitor stand και έτσι έχω όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις που χρειάζομαι. 

2560x1080 ειναι η αναλυση οχι 2560x1440. Ειναι 33% πιο βαρια απο 1920x1080 και 33 πιο ελαφρια απο 2560x1080.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Arkin είπε

2560x1080 ειναι η αναλυση οχι 2560x1440. Ειναι 33% πιο βαρια απο 1920x1080 και 33 πιο ελαφρια απο 2560x1080.

Ναι σωστά μπερδεύτηκα 2560x1080 είναι. Eίναι επειδή έψαχνα 2560x1440p οθόνη αυτή την περίοδο και μου έμεινε. :D 

Δεξιά η 29um59

LG.jpg

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες τα 75hz είναι μια χαρά , ακόμα και τα 60hz (παλιότερα Ultra wide models) γίνονται 75 forced άνετα. 
Τα 144 με τί κόστος μείωσης γραφικών θα τα κρατήσετε ; ή με τι κάρτα θα τα πιάσετε ; 

Με το που πήρα το Monitor πριν 2 χρόνια περίπου, άλλαξα και VGA πήγα σε (1070) διότι η παραπάνω ανάλυση ρουφά αρκετή δύναμη σε σχέση με το Full HD resolution. 

Παίζω εδώ και 2 χρόνια όλα τα games,  World of tanks /  ships, Overwatch, Rainbow Six, BF, NBA live, World war 3, Insurgency, PUBG, LOL, Xcom , Quake Champs, ακόμα και παλιότερους τίτλους με edit cfg παίζουν κομπλέ . Ειδική απόλαυση η δουλειά σε excel , Movies και άνετο net browsing .

Κάτω από 200$ τα θεωρώ τα πιο VFM εδώ και 1 χρόνο. 
Once you taste it, you won't ever want not to taste it :)

Επεξ/σία από Vasilius
  • Like 4
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Vasilius είπε

Παίδες τα 75hz είναι μια χαρά , ακόμα και τα 60hz (παλιότερα Ultra wide models) γίνονται 75 forced άνετα. 
Τα 144 με τί κόστος μείωσης γραφικών θα τα κρατήσετε ; ή με τι κάρτα θα τα πιάσετε ; 

Με το που πήρα το Monitor πριν 2 χρόνια περίπου, άλλαξα και VGA πήγα σε (1070) διότι η παραπάνω ανάλυση ρουφά αρκετή δύναμη σε σχέση με το Full HD resolution. 

Παίζω εδώ και 2 χρόνια όλα τα games,  World of tanks /  ships, Overwatch, Rainbow Six, BF, NBA live, World war 3, Insurgency, PUBG, LOL, Xcom , Quake Champs, ακόμα και παλιότερους τίτλους με edit cfg παίζουν κομπλέ . Ειδική απόλαυση η δουλειά σε excel , Movies και άνετο net browsing .

Κάτω από 200$ τα θεωρώ τα πιο VFM εδώ και 1 χρόνο. 
Once you taste it, you won't ever want not to taste it :)

Σωστά όλα αυτά αλλά εγώ ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο που ήμουν αναποφάσιστος και δεν πρόλαβα στα 399 ευρώ που ζήταγε ο Κώτσος πριν κάποιους μήνες για το UW 34UC79G-B.

https://www.amazon.com/LG-WFHD-34UC79G-B-Accessories-Transformer/dp/B06XGJCTWW/ref=sr_1_10

Είναι η μοναδική περίπτωση που μου στοίχισε και ακόμα απορώ πώς γκένεν αυτό... 

Θα είχα κλείσει από monitor για πολλά χρόνια.

Καλές και χρυσές οι UW 29" αλλά μικρές για εμένα προσωπικά.

Μόλις παίξει σοβαρή προσφορά σε 34 UW θα την αλλάξω. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...