Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια με τρωει κατι. εγω πηγα και πληρωσα απο το μαγαζι και θα μου την φερουν σπιτι . με αυτον τον τροπο εχασα το δικαιωμα υπαναχωρησης 

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, dimitrisp13 είπε

παιδια με τρωει κατι. εγω πηγα και πληρωσα απο το μαγαζι και θα μου την φερουν σπιτι . με αυτον τον τροπο εχασα το δικαιωμα υπαναχωρησης 

Δεν το έχασες φίλε μου. Το δικαίωμα στην υπαναχωρηση είναι αναφαίρετο Κ δεν έχει να κάνει με τον τρόπο παραγγελίας. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stelios18120 είπε

Γιατι; Λόγω μεγέθους; 

Έχω ήδη 2 24" απλά έλεγα να τις βγάλω και να βάλω αυτήν μια και καλή πάνω στο γραφείο.

Ε εντάξει πιο πολύ για την δουλειά μου την θέλω.

Όταν τελειωνω τότε μπορεί να παίζω κανένα παιχνιδάκι. 😁😎

Σε πλάτος είναι όσο η 24αρα σου και σε μήκος 1,5 φορά η 24αρα σου. Το να σε ξενισει πήγαινε στην αναλογία της οθόνης, συνηθισμένος τόσο καιρό σε 16:9 στην αρχή θα σε ξενισει. Όμως θα την συνηθίσεις άμεσα και θα σου αρέσει πολύ περισσότερο μετά. :) 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lionheart75 είπε

Σε πλάτος είναι όσο η 24αρα σου και σε μήκος 1,5 φορά η 24αρα σου. Το να σε ξενισει πήγαινε στην αναλογία της οθόνης, συνηθισμένος τόσο καιρό σε 16:9 στην αρχή θα σε ξενισει. Όμως θα την συνηθίσεις άμεσα και θα σου αρέσει πολύ περισσότερο μετά. :) 

once you go wide you wont go narrow again :P

Δημοσ.

πωπω παιδιά έχετε δίκιο. sorry. έκανα αυτά που κοροϊδεύω. ήμουν από κινητό και κάπου μπλέχτηκα με τις σελίδες.

thanks

• Like 3
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα για να πω ότι παρέλαβα σήμερα στις 16:00

Ευχαριστώ πολυ ts 

Πραγματικό θηρίο στο μεγεθος. Την άνοιξα,την έβαλα στην βάση,αλλά δεν την δούλεψα ακόμα,λόγω έλλειψης χρόνου.

IMG_20181126_191903.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες πραγματικά δεν θα πάτε ποτέ πίσω σε 16:9 μετά.

Είναι απλά αναβάθμιση στην όλη εμπειρία και σε παιχνίδια και σε ταινίες και σε δουλειά . 

Μελλοντικά πάτε μετά από 2-3 χρόνια και σε περισσότερα Hz και άλλα features όταν πέσουν οι τιμές .  

• Like 2
Δημοσ.

Αγορά από το black friday το 34αρι alienware στα 160 hz με το gsync. Την πρώτη φορά μόνο που δεν έκλαψαν τα μάτια μου.δεν πιστεύω ότι θα ξανά γυρίσω σε 16:9 οθόνη 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Επαναφέρω το θέμα για να πω ότι παρέλαβα σήμερα στις 16:00

Ευχαριστώ πολυ ts 

Πραγματικό θηρίο στο μεγεθος. Την άνοιξα,την έβαλα στην βάση,αλλά δεν την δούλεψα ακόμα,λόγω έλλειψης χρόνου.

IMG_20181126_191903.jpg

Καλορίζικη Στέλιο!

• Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Καλορίζικη Στέλιο!

Ευχαριστώ πολύ

Αντε να βρω χρόνο το Σαββατοκύριακο να την δουλέψω να την δω και στην πράξη 😁✌️

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/11/2018 στις 10:11 ΜΜ, alexiron είπε

καλησπέρα παιδιά. δεν πρόλαβα την προσφορα από τον κωτσο και σκέφτομαι να τσιμπήσω του πλαισίου. τι λέτε? αξίζει?

https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/LG-Monitor-29-29um59-29UM59.htm

Απο τα 230 του πλαισιου, παιζει πιο φθηνα στο σκρουτζ. 10 ευρω κατω ειναι στο καταστημα που την εχει αμεσα διαθεσιμη

Παντως η συγκεκριμενη του πλαισιου ειναι που φτανει τα 75 hz? Δεν το βλεπω στα τεχνικα χαρ. και το μοντελο που ψαχνω το βρισκω ως 29UM59-P

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, overpower είπε

Απο τα 230 του πλαισιου, παιζει πιο φθηνα στο σκρουτζ. 10 ευρω κατω ειναι στο καταστημα που την εχει αμεσα διαθεσιμη

Παντως η συγκεκριμενη του πλαισιου ειναι που φτανει τα 75 hz? Δεν το βλεπω στα τεχνικα χαρ. και το μοντελο που ψαχνω το βρισκω ως 29UM59-P

Αυτήν έχω απο το καλοκαίρι, αγορά απο Public και αυτή έχει και το Πλαίσιο. Την 29UM59-P, στο κουτί όμως αναγράφεται 29UM59. Δεν υπάρχει κάποια άλλη μη μπερδεύεσαι. 

Και φυσικά είναι freesync 75hz.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...