Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

την ειχα αλλα σε μερικα παιχνδια εχεις 8εμα και στο youtube...

Όλα φτιάχνονται μάλλον δεν ασχολήθηκες.

Στην τιμή των 160 είναι άψογη επιλογή για all around χρήση.

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, APPLEGEEK είπε

την ειχα αλλα σε μερικα παιχνδια εχεις 8εμα και στο youtube...

Τι θεμα υπαρχει? Εχω την um69 εδω και 7 μηνες και εχω βαλει add on στον chrome και ολα τα βιντεο παιζουν σε ολη την οθονη. Στα παιχνιδια επισης παιζουν full screen καποια θελουν τροποιημενο exe 2 λεπτα υποθεση ειναι. Εννοειται στα 159 μην το σκεφτεστε την χαριζουν πρακτικα.

Δημοσ.

Γνωρίζουμε μήπως αν θα ξαναστοκαρουν και αν θα είναι στην ίδια τιμή; Είπα να το καθυστερήσω μπας και βγει κάτι καλύτερο αλλά δεν τη πρόλαβα!

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Rango96 είπε

Γνωρίζουμε μήπως αν θα ξαναστοκαρουν και αν θα είναι στην ίδια τιμή; Είπα να το καθυστερήσω μπας και βγει κάτι καλύτερο αλλά δεν τη πρόλαβα!

https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/LG-Monitor-29-29um59-29UM59.htm

Δημοσ.
15 ώρες πριν, radiohead είπε

Ευχαριστώ, την είδα που την πρότεινε και ο φίλος πιο πάνω. Την παρήγγειλα, την περιμένω και δεν θα την ανοίξω μέχρι να τελειώσουν οι μέρες των προσφορών σε περίπτωση που βρω κάτι άλλο και θα την επιστρέψω να πάρω τα λεφτά πίσω.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Rango96 είπε

Ευχαριστώ, την είδα που την πρότεινε και ο φίλος πιο πάνω. Την παρήγγειλα, την περιμένω και δεν θα την ανοίξω μέχρι να τελειώσουν οι μέρες των προσφορών σε περίπτωση που βρω κάτι άλλο και θα την επιστρέψω να πάρω τα λεφτά πίσω.

Καλή σκέψη αυτή

Σου δίνουν τα χρήματα πίσω άμεσα;

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Rango96 είπε

Ορθή η σκέψη σου και έξυπνη, πάντως η οθόνη είναι πολύ καλή και είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτήν. Με την RX580 8gb που έχω έχει ταιριάξει τέλεια σχεδόν σε ότι παιχνίδι έχω παίξει. 

Δεν σου κρύβω ότι σκέφτηκα να την ξαναπάρω σε αυτή την τιμή για να την βάλω δίπλα στην άλλη και να κάνω dual uw monitor setup (στην παρούσα φάση έχω αυτή και μια 24" FHD IPS δίπλα της σε dual monitor stand) αλλά σκέφτομαι ότι είναι υπερβολή και κάθομαι στα αυγά μου.

Άλλωστε σε περίπτωση που βρεθεί ευκαιρία σε 27-32" QHD CURVED με υψηλότερο refresh rate, που είναι ο διακαής μου πόθος, θα το μετανιώσω μετά.

Πάντως είμαι και εγώ σε αναμονή αν δεν εξαντληθεί και δεν βγει κάτι καλό σε QHD ίσως χτυπήσω και δεύτερη, τόσο καλό Monitor είναι και ειδικά σε αυτή την τιμή είναι εξαιρετικό VFM. 

• Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Καλή σκέψη αυτή

Σου δίνουν τα χρήματα πίσω άμεσα;

μιας και εγώ σκεφτόμουνα την wk500 29" αλλά δεν την πρόλαβα λόγο αναμονής προσφοράς για 34" ,έβαλα μία 29UM59 αντικαταβολή να υπάρχει ,μέχρι να την επεξεργαστούνε και να έρθει θα έχω καταλήξει αλλά δεν θέλω να μείνω χωρίς οθόνη :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Ορθή η σκέψη σου και έξυπνη, πάντως η οθόνη είναι πολύ καλή και είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτήν. Με την RX580 8gb που έχω έχει ταιριάξει τέλεια σχεδόν σε ότι παιχνίδι έχω παίξει. 

Δεν σου κρύβω ότι σκέφτηκα να την ξαναπάρω σε αυτή την τιμή για να την βάλω δίπλα στην άλλη και να κάνω dual uw monitor setup (στην παρούσα φάση έχω αυτή και μια 24" FHD IPS δίπλα της σε dual monitor stand) αλλά σκέφτομαι ότι είναι υπερβολή και κάθομαι στα αυγά μου.

Άλλωστε σε περίπτωση που βρεθεί ευκαιρία σε 27-32" QHD CURVED με υψηλότερο refresh rate, που είναι ο διακαής μου πόθος, θα το μετανιώσω μετά.

Πάντως είμαι και εγώ σε αναμονή αν δεν εξαντληθεί και δεν βγει κάτι καλό σε QHD ίσως χτυπήσω και δεύτερη, τόσο καλό Monitor είναι και ειδικά σε αυτή την τιμή είναι εξαιρετικό VFM. 

Οπότε εν ολίγοις αξίζει λες στα χρήματα που την δίνουν έτσι;

Για να κάνω σχέδιο και λοιπές εφαρμογές την θέλω όχι gaming 

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Kαραξίζει Στέλιο. Απλά στην αρχή μπορεί να σε ξενίσει. 

• Thanks 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Για όλα κάνει και για gaming  εννοείται.. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, lionheart75 είπε

Kαραξίζει Στέλιο. Απλά στην αρχή μπορεί να σε ξενίσει. 

Γιατι; Λόγω μεγέθους; 

Έχω ήδη 2 24" απλά έλεγα να τις βγάλω και να βάλω αυτήν μια και καλή πάνω στο γραφείο.

Μόλις τώρα, kostiger είπε

Για όλα κάνει και για gaming  εννοείται.. 

Ε εντάξει πιο πολύ για την δουλειά μου την θέλω.

Όταν τελειωνω τότε μπορεί να παίζω κανένα παιχνιδάκι. 😁😎

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Γιατι; Λόγω μεγέθους; 

Έχω ήδη 2 24" απλά έλεγα να τις βγάλω και να βάλω αυτήν μια και καλή πάνω στο γραφείο.

Ε εντάξει πιο πολύ για την δουλειά μου την θέλω.

Όταν τελειωνω τότε μπορεί να παίζω κανένα παιχνιδάκι. 😁😎

Θα σε βολεψει τότε, κάπως έτσι ήμουν και εγώ πριν πάρω ultrawide

2 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

σε μερικα παιχνιδια δεν ειναι συμβατα ολα ρε παιδια και στο  youtube 

Παλιότερα παιχνίδια συνήθως, ακόμα δεν έχω συναντήσει κάποιο που να έχει θέμα. Για το youtube  βάζεις κάτι τέτοιο https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/ultrawidify/ υπάρχει και για chrome

• Like 1
  • Thanks 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...