saruman123 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, lazlos είπε To εχετε στα χερια σας? αυτο ή το Poco ή το G6? Πως βγαζετε συμπερασματα? Ααα τώρα το ρίξαμε εκεί.... Ναι πέρασαν από τα χέρια μας κάποια κινητά τώρα τελευταία.....
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Παρακαλω προσωπικα θα ηθελα να μας βαλεις φωτο απο το A7 2018 σε low light καταστασεις φωτο σε πληρη αναλυση γιατι ειμαι πολυ περιεργος πως ενας μικροσκοπικος αισθητηρας 24mp με pixel size ~0,9μm μπορει να βγαλει τις φανταστικες φωτογραφιες που αναφερεις. Λογικα και η ιδια η Samsung βλακεια κανει που βαζει τους μετριους 12mp αισθητηρες της στις ναυαρχιδες της και οχι αυτον!!! Φυσικα υπαρχει ηδη ενα σχετικο νημα που θα μπορουσες να συνεισφερεις. Ευχαριστουμε εκ των προτερων. Φιλε μου εγω δεν ξερω κανενα κινητο να βγαζει φωτο σε χαμηλο φωτισμο σαν τις πραγματικες φωτογραφικες μηχανες ΟΣΟ και ακριβο και εαν ειναι!! Πως μπορεις αλωστε να συγκρινεις ενα μικροσκοπικο αισθητηρα φωτος με μια μηχανη compact οπως και μια compact με μια DSLR! Οι φωτογραφιες ειναι φαναταστικες απο αποψη κινητου! Εκτος εαν απλα θες να μου την πεις! Δεν θα ακολουθησω! Κανενα κινητο στον κοσμο ΔΕΝ προκειται ΠΟΤΕ (εκτος εαν βγαλουν καμια παντοφλα σε μεγεθος ωστε να χωρεσει ο αισθητηρας) να βγαλει φωτο σαν μια μηχανη ακομη και την ημερα!!! Εχω κατσει και περασει τις φωτο στον υπολογιστη απο μια πολυ παλια μου μηχανη 7mp και ενα κινητο (ακριβο) και το αποτελεσμα ειναι οτι η μηχανη ΔΕΝ παιζεται! απο χρωμα?, φωτισμο?, λεπτομερεια? 8 λεπτά πριν, saruman123 είπε Ααα τώρα το ρίξαμε εκεί.... Ναι πέρασαν από τα χέρια μας κάποια κινητά τώρα τελευταία..... Δεν το επιασα αυτο? δηλαδης εχεις και τα 3 κινητα στα χερια σου? αλλιως προς τι η ειρωνια? Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
saruman123 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, lazlos είπε Φιλε μου εγω δεν ξερω κανενα κινητο να βγαζει φωτο σε χαμηλο φωτισμο σαν τις πραγματικες φωτογραφικες μηχανες ΟΣΟ και ακριβο και εαν ειναι!! Πως μπορεις αλωστε να συγκρινεις ενα μικροσκοπικο αισθητηρα φωτος με μια μηχανη compact οπως και μια compact με μια DSLR! Οι φωτογραφιες ειναι φαναταστικες απο αποψη κινητου! Εκτος εαν απλα θες να μου την πεις! Δεν θα ακολουθησω! Κανενα κινητο στον κοσμο ΔΕΝ προκειται ΠΟΤΕ (εκτος εαν βγαλουν καμια παντοφλα σε μεγεθος ωστε να χωρεσει ο αισθητηρας) να βγαλει φωτο σαν μια μηχανη ακομη και την ημερα!!! Εχω κατσει και περασει τις φωτο στον υπολογιστη απο μια πολυ παλια μου μηχανη 7mp και ενα κινητο (ακριβο) και το αποτελεσμα ειναι οτι η μηχανη ΔΕΝ παιζεται! απο χρωμα?, φωτισμο?, λεπτομερεια? Δεν συγκρίνεται η μηχανή με το κινητό αυτό είναι σίγουρο. 23 λεπτά πριν, lazlos είπε Δεν το επιασα αυτο? δηλαδης εχεις και τα 3 κινητα στα χερια σου? αλλιως προς τι η ειρωνια? Νομίζω ότι είμαι ξεκάθαρος. Δεν βλέπω κάποια ειρωνεία. Τώρα εσύ αν την βλέπεις καλό είναι να σταματήσουμε να μιλάμε και να αποφασίσει ο ts τη θέλει. 1
SeNNinhA Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, lazlos είπε Φιλε μου εγω δεν ξερω κανενα κινητο να βγαζει φωτο σε χαμηλο φωτισμο σαν τις πραγματικες φωτογραφικες μηχανες ΟΣΟ και ακριβο και εαν ειναι!! Πως μπορεις αλωστε να συγκρινεις ενα μικροσκοπικο αισθητηρα φωτος με μια μηχανη compact οπως και μια compact με μια DSLR! Οι φωτογραφιες ειναι φαναταστικες απο αποψη κινητου! Εκτος εαν απλα θες να μου την πεις! Δεν θα ακολουθησω! Κανενα κινητο στον κοσμο ΔΕΝ προκειται ΠΟΤΕ (εκτος εαν βγαλουν καμια παντοφλα σε μεγεθος ωστε να χωρεσει ο αισθητηρας) να βγαλει φωτο σαν μια μηχανη ακομη και την ημερα!!! Εχω κατσει και περασει τις φωτο στον υπολογιστη απο μια πολυ παλια μου μηχανη 7mp και ενα κινητο (ακριβο) και το αποτελεσμα ειναι οτι η μηχανη ΔΕΝ παιζεται! απο χρωμα?, φωτισμο?, λεπτομερεια? Δεν το επιασα αυτο? δηλαδης εχεις και τα 3 κινητα στα χερια σου? αλλιως προς τι η ειρωνια? Ποιος μιλησε για συγκριση με φωτογραφικες; Κινητα μεταξυ τους συγκρινουμε. Και τα κινητα ειναι αρκετα διαφορετικα μεταξυ τους. Οπως η φωτογραφικη του Α7 2018 με τον 24mp αισθητηρα του με μεγεθος pixel ~0,9μm δεν μπορει σαφεστατα να συγκριθει με κινητά με σαφως καλυτερους αιθητήρες καμερας. Το Poco F1 πχ φοραει τον Sony IMX363 με μεγεθος pixel 1.4μm (55% μεγαλυτερα). Επειδη το συστατικο της φωτο ειναι το φως αυτο απλα σημαινει οτι δεχεται 55% περισσοτερα φωτονια αρα 55% περισσοτερη πληροφορια για τις ιδιες συνθηκες φωτισμου. Στο δικο σου ματι λοιπον μπορει μια φωτο να φαινεται τελεια. Αυτο ομως ειναι αφενως σχετικο, αφετερου εξαρταται απο την δικη σου κριση και ικανοτητα να αναγνωρισεις τα πιθανα προβληματα της φωτο. Σε καλες συνθηκες φωτισμου ΟΛΕΣ οι φωτογραφικες θα βγαλουν καλες φωτο. Δεν λεει κατι αυτο. Την ικανοτητα τους και τις διαφορες τους θα τις αναδειξουν στα δυσκολα. Γι αυτο και αναφερουμε παντα τις low light συνθηκες. Μπορει να φαινεται ανουσιο αλλα ειναι ενα πολυ μεγαλο ποσοστο των συνολικων φωτογραφιων στο οποιο θα πρεπει να προσθεσει καποιος και τις φωτογραφιες που εμπεριεχουν κινηση μιας και εκει η ταχυτητα κλειστρου ειναι μεγαλη οποτε η ποσοτητα του εισερχομενου φωτός μικρη. Και επειδη πραγματικα μου κανει εντυπωση πως, οπως εσυ λες η ποιοτητα των φωτο σου ειναι εξαιρετικη απο ενα αισθητηρα με μολις ~0,9μm pixel size θα ηθελα παρα πολυ να μας παραθεσεις μερικες (σε πληρη αναλυση ωστε να μπορουμε να την κρινουμε σωστα) για να δουμε σε τι επιπεδο στεκονται σε σχεση με τα υπολοιπα κινητα με καλυτερους αισθητηρες. Δειγματα συγκριτικα εχουν βαλει τα παιδια στο σχετικο θεμα και θα ηταν καλο να εχουμε και την δικη σου συνεισφορα. Θα μου επιτρεψεις ομως να αμφιβαλω αρκετα για το ποσο πραγματικα καλες ειναι (σε συγκριση παντα με τα κινητα). Μακαρι να διαψευσθω. Μπορουμε λοιπον να εχουμε καποιο δειγμα; Εσυ αλλωστε το προτεινες. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από SeNNinhA
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Ποιος μιλησε για συγκριση με φωτογραφικες; Κινητα μεταξυ τους συγκρινουμε. Και τα κινητα ειναι αρκετα διαφορετικα μεταξυ τους. Οπως η φωτογραφικη του Α7 2018 με τον 24mp αισθητηρα του με μεγεθος pixel ~0,9μm δεν μπορει σαφεστατα να συγκριθει με κινητά με σαφως καλυτερους αιθητήρες καμερας. Το Poco F1 πχ φοραει τον Sony IMX363 με μεγεθος pixel 1.4μm (55% μεγαλυτερα). Επειδη το συστατικο της φωτο ειναι το φως αυτο απλα σημαινει οτι δεχεται 55% περισσοτερα φωτονια αρα 55% περισσοτερη πληροφορια για τις ιδιες συνθηκες φωτισμου. Στο δικο σου ματι λοιπον μπορει μια φωτο να φαινεται τελεια. Αυτο ομως ειναι αφενως σχετικο, αφετερου εξαρταται απο την δικη σου κριση και ικανοτητα να αναγνωρισεις τα πιθανα προβληματα της φωτο. Σε καλες συνθηκες φωτισμου ΟΛΕΣ οι φωτογραφικες θα βγαλουν καλες φωτο. Δεν λεει κατι αυτο. Την ικανοτητα τους και τις διαφορες τους θα τις αναδειξουν στα δυσκολα. Γι αυτο και αναφερουμε παντα τις low light συνθηκες. Μπορει να φαινεται ανουσιο αλλα ειναι ενα πολυ μεγαλο ποσοστο των συνολικων φωτογραφιων στο οποιο θα πρεπει να προσθεσει καποιος και τις φωτογραφιες που εμπεριεχουν κινηση μιας και εκει η ταχυτητα κλειστρου ειναι μεγαλη οποτε η ποσοτητα του εισερχομενου φωτός μικρη. Και επειδη πραγματικα μου κανει εντυπωση πως, οπως εσυ λες η ποιοτητα των φωτο σου ειναι εξαιρετικη απο ενα αισθητηρα με μολις ~0,9μm pixel size θα ηθελα παρα πολυ να μας παραθεσεις μερικες (σε πληρη αναλυση ωστε να μπορουμε να την κρινουμε σωστα) για να δουμε σε τι επιπεδο στεκονται σε σχεση με τα υπολοιπα κινητα με καλυτερους αισθητηρες. Δειγματα συγκριτικα εχουν βαλει τα παιδια στο σχετικο θεμα και θα ηταν καλο να εχουμε και την δικη σου συνεισφορα. Θα μου επιτρεψεις ομως να αμφιβαλω αρκετα για το ποσο πραγματικα καλες ειναι (σε συγκριση παντα με τα κινητα). Μακαρι να διαψευσθω. Μπορουμε λοιπον να εχουμε καποιο δειγμα; Εσυ αλλωστε το προτεινες. To λεω καθως το καταστημα που το πηρα ειναι φιλου... και μπορεσα να κανω συγκριση πολυ ανετα σχεδον ΟΛΑ τα κινητα που ειχε στη βιτρινα μεχρι το ποσο των 369€. Δεν ειμαι ασχετος με την φωτογραφια και σαφος παιζει μεγαλο ρολο ο αισθητηρας για την φωτεινοτητα. Απλα εγω το αναφερα στο θεμα καθως ο ανθρωπος ζητησε την γνωμη ή πληροφοριες για τα συγκεκριμενα κινητα....οποτε μιας και εγω ειχα στα χερια μου πολλα καινουργια κινητα για δοκιμη εγραψα τι βρηκα καλυτερο.....εαν τωρα αυτος θελει πιο ακριβο ...υπαρχουν ναυαρχιδες που κανουν παπαδες. Οσο για το "Ποιος μιλησε για συγκριση με φωτογραφικες; Κινητα μεταξυ τους συγκρινουμε. Και τα κινητα ειναι αρκετα διαφορετικα μεταξυ τους."¨ εσυ ο ιδιος εγραψες : "Απο που ακριβως προκυπτει οτι το A7 εχει καλυτερη καμερα? Τρεις μετριες καμερες δεν κανουν μια καλη. Δεν θα το ελεγα οτι ειναι καλυτερη η καμερα του Α7 απο του Poco" οποτε επειδη το poco δεν το εχει κανεις μας στα χερια του δεν μπορουμε να μιλησουμε περι αυτου! Φυσικα ΠΟΤΕ μου δεν πιστυεω επισης τα διαφορα βιντεο στο youtube περι συγκρισεων και προτιμω ΠΑΝΤΑ να το δω με τα ματια μου. Τις διαφορες ΕΠΙΣΗΣ συγκρισεις που κανουν καποια (πληρωμενα Site Dx0) αυτα ειναι που ποτε μου δεν τα πιστεψα οπως και βγηκα αληθινοτατος σε καποιον που επεμενε σε καποιο κινητο οτι η φωτογραφικη του ειναι αψογη καθως το συγκεκριμενο Site του εδινε βαθμολογια στα υψη! για καλη μου τυχη βρηκα το κινητο και το συγκριναμε με καποιο που του ειχε 6 θεσεις πιο κατω...... μαντεψε!......καμια σχεση!!! ΟΥΤΕ στην ιδια του την οθονη αλλα ΟΥΤΕ και σε υπολογιστη που τις περασα καθως ΜΟΝΟ στον υπολογιστη μπορεις να κανεις πραγματικη συγκριση και ΟΧΙ με την ιδια του την οθονη η οποια μπορει απο τον κατασκευαστη να ειναι υπερτονισμενη!! αυτα απο εμενα....ας αποφασισει λοιπον ο ιδιος του τι θα αγορασει. Σας ευχαριστω ...... Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
saruman123 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο vargas που το έχει μπορεί να μας πει . Επίσης έχει δώσει και δείγματα στο ανάλογο ποστ Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από saruman123 1
SeNNinhA Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, lazlos είπε To λεω καθως το καταστημα που το πηρα ειναι φιλου... και μπορεσα να κανω συγκριση πολυ ανετα σχεδον ΟΛΑ τα κινητα που ειχε στη βιτρινα μεχρι το ποσο των 369€. Δεν ειμαι ασχετος με την φωτογραφια και σαφος παιζει μεγαλο ρολο ο αισθητηρας για την φωτεινοτητα. Απλα εγω το αναφερα στο θεμα καθως ο ανθρωπος ζητησε την γνωμη ή πληροφοριες για τα συγκεκριμενα κινητα....οποτε μιας και εγω ειχα στα χερια μου πολλα καινουργια κινητα για δοκιμη εγραψα τι βρηκα καλυτερο.....εαν τωρα αυτος θελει πιο ακριβο ...υπαρχουν ναυαρχιδες που κανουν παπαδες. Οσο για το "Ποιος μιλησε για συγκριση με φωτογραφικες; Κινητα μεταξυ τους συγκρινουμε. Και τα κινητα ειναι αρκετα διαφορετικα μεταξυ τους."¨ εσυ ο ιδιος εγραψες : "Απο που ακριβως προκυπτει οτι το A7 εχει καλυτερη καμερα? Τρεις μετριες καμερες δεν κανουν μια καλη. Δεν θα το ελεγα οτι ειναι καλυτερη η καμερα του Α7 απο του Poco" οποτε επειδη το poco δεν το εχει κανεις μας στα χερια του δεν μπορουμε να μιλησουμε περι αυτου! Φυσικα ΠΟΤΕ μου δεν πιστυεω επισης τα διαφορα βιντεο στο youtube περι συγκρισεων και προτιμω ΠΑΝΤΑ να το δω με τα ματια μου. Τις διαφορες ΕΠΙΣΗΣ συγκρισεις που κανουν καποια (πληρωμενα Site Dx0) αυτα ειναι που ποτε μου δεν τα πιστεψα οπως και βγηκα αληθινοτατος σε καποιον που επεμενε σε καποιο κινητο οτι η φωτογραφικη του ειναι αψογη καθως το συγκεκριμενο Site του εδινε βαθμολογια στα υψη! για καλη μου τυχη βρηκα το κινητο και το συγκριναμε με καποιο που του ειχε 6 θεσεις πιο κατω...... μαντεψε!......καμια σχεση!!! ΟΥΤΕ στην ιδια του την οθονη αλλα ΟΥΤΕ και σε υπολογιστη που τις περασα καθως ΜΟΝΟ στον υπολογιστη μπορεις να κανεις πραγματικη συγκριση και ΟΧΙ με την ιδια του την οθονη η οποια μπορει απο τον κατασκευαστη να ειναι υπερτονισμενη!! αυτα απο εμενα....ας αποφασισει λοιπον ο ιδιος του τι θα αγορασει. Σας ευχαριστω ...... Δεν θα διαφωνησω αλλα επειδη ακριβως η real life εμπειρια ειναι διαφορετικη θα ηταν καλο να ανεβασεις μερικες φωτο απο το Α7 στο σχετικο θεμα ωστε να βοηθησεις και αλλους να συγκρινουν. Μην ξεχασεις να ειναι σε πληρη αναλυση. Προσωπικα εχω μεγαλο ενδιαφερον να δω ποσο καλα τα καταφερνει με ενα μικρων δυνατοτητων αισθητηρα (για τα δεδομενα των κινητων παντα) οπως αυτος που φοραει.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Δεν θα διαφωνησω αλλα επειδη ακριβως η real life εμπειρια ειναι διαφορετικη θα ηταν καλο να ανεβασεις μερικες φωτο απο το Α7 στο σχετικο θεμα ωστε να βοηθησεις και αλλους να συγκρινουν. Μην ξεχασεις να ειναι σε πληρη αναλυση. Προσωπικα εχω μεγαλο ενδιαφερον να δω ποσο καλα τα καταφερνει με ενα μικρων δυνατοτητων αισθητηρα (για τα δεδομενα των κινητων παντα) οπως αυτος που φοραει. Για βοηθησε μου σε αυτο! Πως να το ανεβασω και που!?
SeNNinhA Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, lazlos είπε Για βοηθησε μου σε αυτο! Πως να το ανεβασω και που!? Κανε ενα λογαριασμο στο flickr.com, ανεβασε τις φωτο σου και βαλε τα link στο σχετικο θεμα εδω μεσα. Το flickr αλλωστε ειναι εξαιρετικο ουτως ή αλλως. Καλο ειναι να εχεις λογαριασμο
saruman123 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Κανε ενα λογαριασμο στο flickr.com, ανεβασε τις φωτο σου και βαλε τα link στο σχετικο θεμα εδω μεσα. Το flickr αλλωστε ειναι εξαιρετικο ουτως ή αλλως. Καλο ειναι να εχεις λογαριασμο Στο imgbb.com καλύτερα γιατί flickr είναι με τις λόξες του. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
vargas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, saruman123 είπε Ο vargas που το έχει μπορεί να μας πει . Επίσης έχει δώσει και δείγματα στο ανάλογο ποστ Δεν ξέρω τι κάνει η κάμερα του Α7 , αλλά σε σχέση με το Α9 που η samsung τόσο πολύ διαφημίσε , έχει καλύτερη κάμερα το poco . Καλά συνολικά σαν τηλεφωνο δεν έχει καμία σχέση . Να θυμίσω τι έγινε με το Α 9 .. Όπου η samsung το γύρισε στις κωλοτουμπες κλπ. Κ όλα αυτά με κοντρα στην στοκ κάμερα του poco χωρίς την gcam όπου εκεί κανένα midrange samsung δεν ακουμπάει το poco. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από vargas
saruman123 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, vargas είπε Δεν ξέρω τι κάνει η κάμερα του Α7 , αλλά σε σχέση με το Α9 που η samsung τόσο πολύ διαφημίσε , έχει καλύτερη κάμερα το poco . Καλά συνολικά σαν τηλεφωνο δεν έχει καμία σχέση . Να θυμίσω τι έγινε με το Α 9 .. Όπου η samsung το γύρισε στις κωλοτουμπες κλπ. Κ όλα αυτά με κοντρα στην στοκ κάμερα του poco χωρίς την gcam όπου εκεί κανένα midrange samsung δεν ακουμπάει το poco. Που είσαι εσύ να μας δώσεις τα φώτα σου 😁
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://ibb.co/SBRrDNg η ασπριλα που φενεται πισω απο το φυτο ειναι απο το ναυλον και την φωτεινοτητα. https://ibb.co/gPqb15F https://ibb.co/SvvZj7s https://ibb.co/cxs7y5y https://ibb.co/4SrBGyX Βραδινες μεχρι τωρα δεν εχω βγαλει με αυτο το κινητο. Τι λετε ειμαι καλος φωτογραφος?😂😂 Βασικα μου αρεσει να βγαζω τετοια θεματα και οχι τοπια ή ανθρωπους. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
saruman123 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, lazlos είπε https://ibb.co/SBRrDNg η ασπριλα που φενεται πισω απο το φυτο ειναι απο το ναυλον και την φωτεινοτητα. https://ibb.co/gPqb15F https://ibb.co/SvvZj7s https://ibb.co/cxs7y5y https://ibb.co/4SrBGyX Βραδινες μεχρι τωρα δεν εχω βγαλει με αυτο το κινητο. Τι λετε ειμαι καλος φωτογραφος?😂😂 Βασικα μου αρεσει να βγαζω τετοια θεματα και οχι τοπια ή ανθρωπους. Stock είναι η κάμερα η πειραγμένη? Ανέβασε τες και στο ανάλογο ποστ Θέλω να δω τι θα πουν τα παιδιά που είναι ιδική στην φωτογραφία.
SeNNinhA Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ακυρο. Θελω να τις ξαναδω Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από SeNNinhA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα