Miraggio Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια ειμαι σε αναζητηση νεου smartphone αυτον τον καιρο και τελευταια ανακαλυψα το pocophone f1 ενα πολυ καλο κινητο λειτουργικα αλλα και σε διαρκεια ζωης της μπαταριας και το Samsung A7 με ενα εξισου καλο λειτουργικα αλλα οχι στα πλαισια του Poco με συν την καπως καλυτερη καμερα του ειμαι σε πολυ μεγαλο διλλημα θελω να ακουσω τις γνωμες σας και να μου προτεινετε πραγματα ωστε να μπορεσω να επιλεξω. Να σημειωσω πως αυτα που ηθελα στην αρχη να αγορασω σαν τρελος ηταν τα Razer Phone,Huawei P20 pro αλλα δεν ηταν για την τσεπη μου Το επομενο smartphone που θελω να επιλεξω με βαση τα κριτηρια ειναι καμερα,διαρκεια μπαταριας,επεξεργαστης κολληματα κλπ Ευχαριστω εκ των προτερων Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από Miraggio
saruman123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Poco και άσε το A7 https://www.kimovil.com/el/sygkrish/samsung-galaxy-a7-2017,xiaomi-pocophone-f1 1 1
SeNNinhA Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Miraggio είπε Παιδια ειμαι σε αναζητηση νεου smartphone αυτον τον καιρο και τελευταια ανακαλυψα το pocophone f1 ενα πολυ καλο κινητο λειτουργικα αλλα και σε διαρκεια ζωης της μπαταριας και το Samsung A7 με ενα εξισου καλο λειτουργικα αλλα οχι στα πλαισια του Poco με συν την καπως καλυτερη καμερα του ειμαι σε πολυ μεγαλο διλλημα θελω να ακουσω τις γνωμες σας και να μου προτεινετε πραγματα ωστε να μπορεσω να επιλεξω. Να σημειωσω πως αυτα που ηθελα στην αρχη να αγορασω σαν τρελος ηταν τα Razer Phone,Huawei P20 pro αλλα δεν ηταν για την τσεπη μου Το επομενο smartphone που θελω να επιλεξω με βαση τα κριτηρια ειναι καμερα,διαρκεια μπαταριας,επεξεργαστης κολληματα κλπ Ευχαριστω εκ των προτερων Απο που ακριβως προκυπτει οτι το A7 εχει καλυτερη καμερα? Τρεις μετριες καμερες δεν κανουν μια καλη. Δεν θα το ελεγα οτι ειναι καλυτερη η καμερα του Α7 απο του Poco 1
maraki19 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Κι εγώ είμαι σε αναζήτηση κινητού και λέω να πάω προς το samsung A7. Φαίνεται προσεγμένο και στο μπλε χρώμα δείχνει πολυ όμορφο. Δεν με ενδιαφέρουν τόσο τα παιχνίδια για να πάω στο poco. Περισσότερο οι φωτογραφίες και η οθόνη να είναι ποιοτική και καθαρή. Εσύ Miraggio που κατέληξες τελικά;
saruman123 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, maraki19 είπε Κι εγώ είμαι σε αναζήτηση κινητού και λέω να πάω προς το samsung A7. Φαίνεται προσεγμένο και στο μπλε χρώμα δείχνει πολυ όμορφο. Δεν με ενδιαφέρουν τόσο τα παιχνίδια για να πάω στο poco. Περισσότερο οι φωτογραφίες και η οθόνη να είναι ποιοτική και καθαρή. Εσύ Miraggio που κατέληξες τελικά; Άμα θες αυτά τότε πήγαινε στο Lg g6 που του ρίχνει στα αυτιά του A7.
maraki19 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Άμα θες αυτά τότε πήγαινε στο Lg g6 που του ρίχνει στα αυτιά του A7. Δεν βλέπω το lg g6 να είναι καλύτερο στις κάμερες που με ενδιαφέρουν..
saruman123 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 24/11/2018 στις 3:00 ΜΜ, maraki19 είπε Δεν βλέπω το lg g6 να είναι καλύτερο στις κάμερες που με ενδιαφέρουν.. Χαχαχα ..... Δες εδώ https://www.kimovil.com/el/sygkrish/lg-g6,samsung-galaxy-a7-2018 Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από saruman123 1
margaritagr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Στις 20/11/2018 στις 2:13 ΜΜ, Miraggio είπε Παιδια ειμαι σε αναζητηση νεου smartphone αυτον τον καιρο και τελευταια ανακαλυψα το pocophone f1 ενα πολυ καλο κινητο λειτουργικα αλλα και σε διαρκεια ζωης της μπαταριας και το Samsung A7 με ενα εξισου καλο λειτουργικα αλλα οχι στα πλαισια του Poco με συν την καπως καλυτερη καμερα του ειμαι σε πολυ μεγαλο διλλημα θελω να ακουσω τις γνωμες σας και να μου προτεινετε πραγματα ωστε να μπορεσω να επιλεξω. Να σημειωσω πως αυτα που ηθελα στην αρχη να αγορασω σαν τρελος ηταν τα Razer Phone,Huawei P20 pro αλλα δεν ηταν για την τσεπη μου Το επομενο smartphone που θελω να επιλεξω με βαση τα κριτηρια ειναι καμερα,διαρκεια μπαταριας,επεξεργαστης κολληματα κλπ Ευχαριστω εκ των προτερων Α8 2018
Μακιαβέλλι Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, maraki19 είπε Δεν βλέπω το lg g6 να είναι καλύτερο στις κάμερες που με ενδιαφέρουν.. Πολλές κλάσεις ανώτερο το G6.
saruman123 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, margaritagr είπε Α8 2018 Από το κακό στο χειρότερο 😂 (πάντα για την κάμερα) Έτσι για τα τοπικά https://www.kimovil.com/el/sygkrish/lg-g6,samsung-galaxy-a7-2018,samsung-galaxy-a8-2018 1
SeNNinhA Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, margaritagr είπε Α8 2018 Πες μας οτι θελεις οπωσδηποτε Samsung για να μην παιδευομαστε τουλαχιστον....
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Συγνωμη αλλα ο ανθρωπος ζητησε το samsung A7 toy 2018!!! για πιο λογο του δειχνετε συγκριση το Α7 του 2017???? Φιλε μου και εγω στο ψαξιμο ημουνα και τελικα μετα απο διαφορες συγκρισεις σε forum, video αλλα και δικη μου συγκριση (τα ειχα στο χερι μου και τα 2) πηρα το Samsung A7 2018 σε μπλε. Η φωτογραφικη του ειναι ΑΨΟΓΗ οσο και εαν το θαβουνε..... αλλο να το εχεις στα χερια σου και ΑΛΛΟ να σου λενε ..να ξερεις το πηρε ο ταδε ή το ειδα σε (πληρωμενα) βιντεο απο unboxer. Και γρηγορο ειναι και superamoled οθονη εχει, βιντεο σουπερ, φωτο αψογη, Slowmotion video που ΔΕΝ κανει σπασιματα, 2 καρτες sim παιρνει αλλα ταυτοχρονα ΚΑΙ SD μνημη χωρις να θυσιασεις την μια SIM! το δαχτυλικο αποτυπωμα ειναι στην πιο σωστη θεση για μενα (στα δεξια στο ιδιο πληκτρο του power) και μαλιστα ειναι πολυ γρηγορο στην αναγνωση, ο ηχος δυνατος και καθαρος!! εαν και μονο φωνικος! Στα αρνητικα: Δεν εχει USB-C, δεν υποστηριζει ταχυφορτιση (αν και δεν ειδα καθυστεριση), δεν ειναι αδιαβροχο, και γλυστραει σαν βδελα! Αν θες ανεβαζω φωτο να δεις ΤΙ ποιοτητα βγαζει! Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
SeNNinhA Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, lazlos είπε Συγνωμη αλλα ο ανθρωπος ζητησε το samsung A7 toy 2018!!! για πιο λογο του δειχνετε συγκριση το Α7 του 2017???? Φιλε μου και εγω στο ψαξιμο ημουνα και τελικα μετα απο διαφορες συγκρισεις σε forum, video αλλα και δικη μου συγκριση (τα ειχα στο χερι μου και τα 2) πηρα το Samsung A7 2018 σε μπλε. Η φωτογραφικη του ειναι ΑΨΟΓΗ οσο και εαν το θαβουνε..... αλλο να το εχεις στα χερια σου και ΑΛΛΟ να σου λενε ..να ξερεις το πηρε ο ταδε ή το ειδα σε (πληρωμενα) βιντεο απο unboxer. Και γρηγορο ειναι και superamoled οθονη εχει, βιντεο σουπερ, φωτο αψογη, Slowmotion video που ΔΕΝ κανει σπασιματα, 2 καρτες sim παιρνει αλλα ταυτοχρονα ΚΑΙ SD μνημη χωρις να θυσιασεις την μια SIM! το δαχτυλικο αποτυπωμα ειναι στην πιο σωστη θεση για μενα (στα δεξια στο ιδιο πληκτρο του power) και μαλιστα ειναι πολυ γρηγορο στην αναγνωση, ο ηχος δυνατος και καθαρος!! εαν και μονο φωνικος! Στα αρνητικα: Δεν εχει USB-C, δεν υποστηριζει ταχυφορτιση (αν και δεν ειδα καθυστεριση), δεν ειναι αδιαβροχο, και γλυστραει σαν βδελα! Αν θες ανεβαζω φωτο να δεις ΤΙ ποιοτητα βγαζει! Παρακαλω προσωπικα θα ηθελα να μας βαλεις φωτο απο το A7 2018 σε low light καταστασεις φωτο σε πληρη αναλυση γιατι ειμαι πολυ περιεργος πως ενας μικροσκοπικος αισθητηρας 24mp με pixel size ~0,9μm μπορει να βγαλει τις φανταστικες φωτογραφιες που αναφερεις. Λογικα και η ιδια η Samsung βλακεια κανει που βαζει τους μετριους 12mp αισθητηρες της στις ναυαρχιδες της και οχι αυτον!!! Φυσικα υπαρχει ηδη ενα σχετικο νημα που θα μπορουσες να συνεισφερεις. Ευχαριστουμε εκ των προτερων.
saruman123 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, lazlos είπε Συγνωμη αλλα ο ανθρωπος ζητησε το samsung A7 toy 2018!!! για πιο λογο του δειχνετε συγκριση το Α7 του 2017???? Φιλε μου και εγω στο ψαξιμο ημουνα και τελικα μετα απο διαφορες συγκρισεις σε forum, video αλλα και δικη μου συγκριση (τα ειχα στο χερι μου και τα 2) πηρα το Samsung A7 2018 σε μπλε. Η φωτογραφικη του ειναι ΑΨΟΓΗ οσο και εαν το θαβουνε..... αλλο να το εχεις στα χερια σου και ΑΛΛΟ να σου λενε ..να ξερεις το πηρε ο ταδε ή το ειδα σε (πληρωμενα) βιντεο απο unboxer. Και γρηγορο ειναι και superamoled οθονη εχει, βιντεο σουπερ, φωτο αψογη, Slowmotion video που ΔΕΝ κανει σπασιματα, 2 καρτες sim παιρνει αλλα ταυτοχρονα ΚΑΙ SD μνημη χωρις να θυσιασεις την μια SIM! το δαχτυλικο αποτυπωμα ειναι στην πιο σωστη θεση για μενα (στα δεξια στο ιδιο πληκτρο του power) και μαλιστα ειναι πολυ γρηγορο στην αναγνωση, ο ηχος δυνατος και καθαρος!! εαν και μονο φωνικος! Στα αρνητικα: Δεν εχει USB-C, δεν υποστηριζει ταχυφορτιση (αν και δεν ειδα καθυστεριση), δεν ειναι αδιαβροχο, και γλυστραει σαν βδελα! Αν θες ανεβαζω φωτο να δεις ΤΙ ποιοτητα βγαζει! Ορίστε έγινε κάτι? https://www.kimovil.com/el/sygkrish/samsung-galaxy-a7-2018-a750f-128gb,xiaomi-pocophone-f1 Στα άλλα link του 2018 έχουμε άλλαξε πάλι κάτι?
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 To εχετε στα χερια σας? αυτο ή το Poco ή το G6? Πως βγαζετε συμπερασματα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα