Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελω τις γνωμες σας, απο προσωπικη σας χρηση τετοιον ηχειων σε οσο γινεται χαμηλοτερη τιμη, κατι δηλ. σε Value for money

Αν εχει ραδιο και Κάρτες Μνήμης καρτα μνημης καλο θα ηταν...

Περιμενω τις προτασεις σας

Επεξ/σία από bsp
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαρταται μεγεθος, τι ενταση και τι ποιοτητα ηχου που επιθυμει ο καθενας.

Σε τι budget? Γιατι vfm εχει και στα 10€ και στα 200€ πχ. Αλλα στα 10€ θα ακους σε ενα κατα βαση ησυχο δωματιο ενω στα 200€ σε βεραντα!

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναφερω σε οσο το δυνατον χαμηλοτερη τιμη.

20€ με 30€ το πολυ

Επεξ/σία από bsp
Δημοσ.
5 ώρες πριν, bsp είπε

Αναφερω σε οσο το δυνατον χαμηλοτερη τιμη.

20€ με 30€ το πολυ

Εχει τα παντα, δυνατο για την τιμη του, στην τιμη που θελεις και με αξιοπρεπή ήχο.

AKAI ABTS-11B

Σαφως καλυτερο, δυνατοτερο αλλα και με διπλασια χρηματα

JBL Flip-3

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, aruku είπε

Εγώ έχω πάρει αυτό:

https://www.skroutz.gr/s/9384800/Xiaomi-Mi-Portable-Bluetooth-Speaker.html

και είμαι ευχαριστημένος.

Φθηνό και πολύ καλό για την τιμή του αλλά δεν έχει ράδιο ή κάρτα μνήμης.

Εχω δυο τετοια. Ο ηχος τους ειναι πολυ καλα ισορροπημένος. Ομως δεν ειναι δυνατα (2W αντι για 10W του ΑΚΑΙ). Ειναι φυσικα ομως πολυ μικρα (χωρανε σε κλειστη παλαμη σχεδον) και καλη κατασκευη. Δυστυχως δεν γινονται pair ωστε να παιζουν περισσοτερα απο ενα ταυτοχρονα (εστω και μονοφωνικα) αλλα πολλα ζηταω απο ενα μικροσκοπικο ηχειακι. Ειναι απο τα αγαπημενα μου οταν ακουω μουσικη μεσα σε σχετικα ησυχο δωματιο. Εαν οι απαιτησεις σε ενταση ηχου ειναι μικρες τοτε το προτείνω ανεπιφύλακτα!!

Δημοσ.

Το εχω ακουσει και απο κοντα, ειναι πραγματι καλο, αλλα δεν ειναι αυτο που ζητουσα δηλ. ραδιο και καρτα μνημης.

Το ΑΚΑΙ το εκανα δωρο, εγω επειδη ηθελα κατι μικρο, επελεξα το Tracer Speakers Kross TRAG44589, ειναι 3w.

Και απο τι ακουσα στο youtube εχει σχετικα καλο ηχο, οταν το παραλαβω, θα σας πω εντυπωσεις...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ηχειακι (Tracer Speakers Kross TRAG44589) το ακουσα, ειναι αρκετα καλο για τα λεφτα του και το μεγεθος του. Το Bluetooth συνδεεται αμεσως.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προσωπικά δοκίμασα πρόσφατα το Crystal Audio Splash BS 08 Κ το οποίο κοστίζει περίπου 30 ευρώ.

Το βρήκα τίμιο για τα λεφτά του και τη χρήση με κινητό (βασικά άψογο)  αλλά με το laptop είχα θέματα.

Το έκανα και review εδώ αν ενδιαφέρει κάποιον : 

Δημοσ.

εχω το soundcore 1 κανα χρονο. το ειχα ακουσει πριν το παρω και ειναι πολύ καλό πραγματικα. δεν μπορω να σου πω σε συγκριση με καποιο άλλο βεβαια. δεν ειναι πολύ δυνατο παντως, εχω ακουσει δυνατοτερα αλλα ειναι καθαρο, μεγαλη μπαταρια και ωραιο μπασο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει μήπως κάποιο φορητό ηχείο που να παίρνει usb και micro sd,να έχει Fm γύρω στα 10-15 δοκιμασμένο?Το μόνο που με νοιάζει είναι να έχει αποδεκτό ήχο,η μπαταρία δεν με πολύ-ενδιαφέρει αφού θα έχω μαζί και powerbank.

Επεξ/σία από MaNePi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...