Προς το περιεχόμενο

Iphone SE 250€ VODAFONE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

το χα παρει 200 πριν 2 χρονια αλλα το 16 αρι..αξιζει να παρω αυτο ή να αλλαξω μπαταρια στο δικο μου με 39 ευρω;;;

Άλλαξε μια μπαταρία.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

το χα παρει 200 πριν 2 χρονια αλλα το 16 αρι..αξιζει να παρω αυτο ή να αλλαξω μπαταρια στο δικο μου με 39 ευρω;;;

Αν σου φτανουν τα 16 Gb τοτε αλλαξε μονο μπαταρια. Αυτο θα εκανα εγω. Αν τωρα δεν σου φτανουν:
1) Αλλαξε μπαταρια και πηγαινε με το υπολοιπο των χρηματων που θα εδινες για το νεο SE και παρε ενα καλουτσικο android και ετσι και το iphone θα εχεις αλλα και ενα ενα νεο κινητο.
2) Αν εισαι μονου του IOS τοτε παρε το - ή και ψαξε και τπτ σε μεταχειρισμενα. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, thanasiskant είπε

Αν σου φτανουν τα 16 Gb τοτε αλλαξε μονο μπαταρια. Αυτο θα εκανα εγω. Αν τωρα δεν σου φτανουν:
1) Αλλαξε μπαταρια και πηγαινε με το υπολοιπο των χρηματων που θα εδινες για το νεο SE και παρε ενα καλουτσικο android και ετσι και το iphone θα εχεις αλλα και ενα ενα νεο κινητο.
2) Αν εισαι μονου του IOS τοτε παρε το - ή και ψαξε και τπτ σε μεταχειρισμενα. 

τα 16 μου φτανουν γιατι οτι θελω το ανεβαζω σε cloud..οποτε μαλλον για μπαταρια με βλεπω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

11 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

τα 16 μου φτανουν γιατι οτι θελω το ανεβαζω σε cloud..οποτε μαλλον για μπαταρια με βλεπω..

Ε ναι. Κρατα το οσο παιρνει update η τσεπη σου θα βγει κερδισμενη ;)

Επεξ/σία από thanasiskant
Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος το 16άρι SE έχει τα σωθηκα το 6 και το 32ρι SE έχει τα σωθηκά του 6s πλην του 3d touch. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όσους το πάρουν ή το έχουν θα προτείνω να του πάρετε αυτή την ποιοτική θήκη:

https://www.amazon.com/gp/product/B01DBGCUWU/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00

Αν και του έχω πάρει και την γνήσια δερμάτινη της apple και άλλες 2 της Nilkin, η συγκεκριμένη είναι κατά πολύ ανώτερη, το προστατεύει τέλεια και είναι και πανέμορφη.

Επιπλέον περιλαμβάνεται και screen protector στην συσκευασία. ;) 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, amav είπε

Αν δεν κάνω λάθος το 16άρι SE έχει τα σωθηκα το 6 και το 32ρι SE έχει τα σωθηκά του 6s πλην του 3d touch. 

Λάθος κάνεις...

Δημοσ.

Αν εντοπίσει κάποιος κάποια προσφορά σε 8 plus 256gb ας σφυρίξει. Το 6άρι μου γέρασε και δεν θέλω να  τα σκάσω χοντρά για την σειρά Χ. 

Δημοσ.
8 hours ago, lionheart75 said:

Είναι μικρό οντως αλλά απίστευτα βολικό, χωράει παντού και είναι πανέμορφο καθώς έχει την κλασική σχεδίαση της apple. Την οθόνη την συνηθιζεις και με τις παραμετροποιησεις κάνεις την δουλειά σου άνετα στα social media ή οπουδήποτε αλλού. 

ισχύει χωράει παντού , γιαυτό το πήρα στην πεθερά μου να έρχεται πιο ήρεμη σπίτι . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...