Προς το περιεχόμενο

[Mouse] Logitech MX Master 2S 59,90€ @ MediaMarkt, Public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις μπήκα στο site να δω για πλάκα την εξέλιξη παραγγελίας και βλέπω αλλαγή στην εκτιμώμενη ημερομηνια
"Σε αναμονή από προμηθευτή, (Εκτιμώμενη ημ/νία: 04/02/2019)"  ήταν 17/12 νομιζω πριν... οχι οτι θα αλλάξει κάτι.. απλά ειπα να το πω.. :)

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mπηκα στην παραγγελια μου για το γκρι (σχεδον καθημερινα το ελεγχω..) και εχει μπει " Εκτιμώμενη ημ/νία: 04/02/2019"

Πιστευω οτι οσοι περιμενουμε ειμαστε σε καλο δρομο..

Τωρα ειδα οτι με προλαβε ο φιλος Pepemakis..

Επεξ/σία από ppetros
  • Like 1
Δημοσ.

έσκασε μειλ πριν λίγο:

Γεια σας!

Ευχαριστούμε που μας επιλέγετε για τις αγορές σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το προϊόν MOUSE LOGITECH MX MAST.2S WRL/BLUET.GRA. της παραγγελίας *********** βρέθηκε στο δίκτυο προμηθευτών μας και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης που μας δόθηκε είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες.

Θα ενημερωθείτε εκ νέου μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παραλαβή / απεσταλμένη.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Με εκτίμηση,

Ομάδα Customer Passion

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ίδιο mail κόπι-πάστε και σε μένα.

"Γεια σας!

Ευχαριστούμε που μας επιλέγετε για τις αγορές σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το προϊόν MOUSE LOGITECH MX MAST.2S WRL/BLUET.GRA. της παραγγελίας *********** βρέθηκε στο δίκτυο προμηθευτών μας και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης που μας δόθηκε είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες.

Θα ενημερωθείτε εκ νέου μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παραλαβή / απεσταλμένη.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση."

🚑

Αγόρι, αγόρι!!!

Επεξ/σία από iml
Δημοσ.
Στις 30/11/2018 στις 4:52 ΜΜ, Jimys2008 είπε

Εμενα με καλεσαν σημεραα και μου ειπαν πως θα παραλαβουν τελος Δεκεμβριου ( χαχα!! ) και θα με ενημερωσουν!

Σε διαδικασία συλλογής ....

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τα γνωστα του παμπλικ. Για να μην το εχουμε το θεμα συνεχως ψηλα ομως και διαβαζουν ολα τα μελη το ονομα του μαγαζιου καθε τρεις και λιγο χωρις λογο σαν διαφημιση 3 μηνες, ας κλειδωσει και καλα ξεμπερδεματα. Οποιος φαει ακυρωση καποια στιγμη και θελει να το γραψει, ας μου στειλει ενα πμ να το ανοιξω να μας ενημερωσει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...