Προς το περιεχόμενο

[Mouse] Logitech MX Master 2S 59,90€ @ MediaMarkt, Public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι απαράδεκτοι ... με τον αφυγραντήρα έχει παιχτεί ολόκληρο έργο

Spoiler

Παραγγέλνω προηγούμενη Παρασκευή με διαθέσιμο και παραλαβή δευτέρα ως Τετάρτη το αργότερο

1. Τη Δευτέρα 26/11 9:00 το πρωι η κατάσταση τη παραγγελίας είχε αλλάξει με το προϊόν να έχει "βρεθεί" και να είναι έτοιμο για αποστολή (υπάρχει screenshot)

2. Την ίδια μέρα και 2  ώρες αργότερα η κατάσταση της παραγγελίας αλλαξε εκ νέου  στο "σε εκτεταμένη αναζήτηση" και ενώ το προϊόν φαινόταν ακόμη σε διαθεσιμότητα στη σελίδα  (υπάρχει screenshot)

3. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου με υπάλληλο τη Δευτέρα 26/11 μου αναφέρει ότι το προϊόν θα το παραλάβω Παρασκευή 30/11

4. Σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία μου με υπάλληλο  την Πεμπτη 29/11 μου αναφέρει ότι το προϊόν θα το παραλάβω από Παρασκευή 30/11 εώς Δευτέρα 3/12

5. Επίσης χθες λαμβάνω  mail  απάντησης σε δικό μου mail  που ρώταγα τι γίνεται που αναφέρει εξασφαλισμένο τεμάχιο και διάθεσή του σε 3-5 μέρες

6. Σήμερα μου στέλνουν άλλο mail που μου γράφουν ότι θα καθυστερήσει ο αφυγραντήρας και ότι τον ψάχνουν στους προμηθευτές...🤬🤬 🤬

Δημοσ.

Προφανώς δεν ήταν προετοιμασμένοι για το traffic του black friday και τώρα τα έχουν κάνει μαλλιά κουβάρια και την πληρώνουν οι υπάλληλοι που δουλεύουν σαν τα σκυλιά κλασσική Ελλάδα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, apostolosapok είπε

Προφανώς δεν ήταν προετοιμασμένοι για το traffic του black friday και τώρα τα έχουν κάνει μαλλιά κουβάρια και την πληρώνουν οι υπάλληλοι που δουλεύουν σαν τα σκυλιά κλασσική Ελλάδα.

Ναι αλλά είναι η τρίτη χρονιά που γίνετε αυτό το μπάχαλο.. Στο θέμα μας πάνε δύο βδομάδες τώρα που περιμένω το ποντίκι από Κωτσο και ακόμα Αθήνα μου λένε είναι η παραγγελία στα κεντρικά. Πέρσι ίδια φαση με public και στο τέλος την ακύρωσαν και δεν απαντούσαν και στα mail. Τραγικοί όλοι! 

Δημοσ.

Απλά άθλιοι. Έχω φύγει 10 χρόνια τώρα από Πλαίσιο και Multirama/Public που δούλευα και δεν έχει αλλάξει τίποτε στην ανοργανωσιά και την κουτοπονηριά.

• Thanks 4
Δημοσ.

Από κοτσοβολο πάντως παρέλαβα την προηγούμενη βδομάδα τελικά.. Όσοι το έχετε πάρει από public επειδή πέρσι όπως ανέφερα και παραπάνω μου ακύρωσαν παραγγελία Black friday μετά από ένα μήνα χωρίς να με ρωτήσουν καν αν θέλω να περιμένω νέα παραλαβή κυνήγηστε το θέμα αν σας ακυρώσουν! 

Δημοσ.
Στις 9/12/2018 στις 11:24 ΜΜ, bastergr είπε

Και εγώ ακόμη περιμένω.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία πριν περίπου 3 ημέρες μου είπαν για παράδοση τον Γενάρη...

Και εμένα τελικά μετά από 22 μέρες μου ειπαν με το νέο έτος.

Δημοσ.

Καλησπέρα κι από μένα , σήμερα που μπήκα στη σελίδα του public μου έβγαλε αυτό  :

Σε αναμονή από προμηθευτή, (Εκτιμώμενη ημ/νία: 13/12/2018)

Εμένα μ είχαν πει από τις 28 του μήνα που πέρασα από το κατάστημα πως θα παραλάβω την μεθεπόμενη βδομάδα (που είναι αυτή) .

Δημοσ.

Με πήραν σήμερα τηλ και μου είπαν ότι το σκούρο γκρι θα έρθει από μέσα γενάρη και μου πρότειναν αντ αυτού το άσπρο που θα είναι ετοιμοπαράδοτο από βδομάδα, ωστόσο έμεινα στο γκρι μιας που δεν το βιάζομαι..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...