hammerd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Ξερει κανεις πως μπορω να το κανω root ? δοκιμασα κατι kingoroot kingroot αλλα η δεν κανουν κατι η βγαζουν failed ή εγκαθιστουν διαφορα ασχετα apps.
saruman123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δημιουργήσεις λογαριασμό Flyme. Μετα πηγαίνεις απλά στις ρυθμίσεις της συσκευής, επιλέγεις "Open system privileges", πατάς "Accept" και έχεις τελειώσει! Κάνε και μια επανεκκίνηση κατέβασε και το root checker για επιβίωση. Ααα και μην ξεχάσεις να κατεβάσεις SuperSU Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
hammerd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 open system privileges... που ειναι αυτο ? supersu κατεβαζω αυτο που εχει στο play store ?
saruman123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 54 λεπτά πριν, hammerd είπε supersu κατεβαζω αυτο που εχει στο play store ? Το έχει το play store 58 λεπτά πριν, hammerd είπε open system privileges... που ειναι αυτο ? Ποιο εύκολο ρουταρησμα από τα Meizu δεν υπάρχει. http://forum.flymeos.com/thread-39275-1-1.html ROOTING: Step 1: Install MzAccount.apk (Below zip file provided) in your flyme device. Step 2: Goto Settings -> (Scroll down to) Flyme Account -> Loginwith your flyme account. Step 3: Goto Settings -> (Scroll down to) Root Permission -> Finish up the remaining process (by agreeing T&A) Step 4: Reboot the phone once.
hammerd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1. Log in to Meizu Account. 2. Make the language simplified chinese. 3. Restart the fingerprint section if the root menu does not come. Give root privileges. I remember we were clicking on the right side. 4. Select the language you want again. αν εννοεις οτι αυτο ειναι το πιο ευκολο οκ , αρκει να ξερεις φανταζομαι κινεζικα ???? βημα 2... στα αλλα που γραφεις στο τελος mzaccount.apk δεν υπαρχει...στο flyme account ειμαι μεσα αλλα δεν εχει root permission επιλογη... ειμαι σε flyme 7.1.0.0.G latest δεν ξερω αν αλλαζει κατι και ειναι αλλου αυτες οι επιλογες μονο my profile και account management εχει και εκει μεσα δεν εχει root permissions...
saruman123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δες εδώ με το βίντεο http://mymeizuclub.ru/articles/flyme/kak-poluchit-root-na-flyme-7 Βάλε και μεταφραστή.
hammerd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 ok ευχαριστω, θα το κοιταξω και επανερχομαι... το εκανα αλλα εκει που περιμενει για να βαλεις το password βγαζει ενα μυνημα οτι go to flyme website for root permission και δεν δεχεται τον κωδικο μου.... φυσικα απο το pc μπαινω κανονικα στο site και στο κινητο ειμαι συνδεδεμενος κανονικα στο flyme... λιγο ασχετο με το θεμα, αλλα δεν βλεπω πουθενα επιλογη για 4k capture video !!
hammerd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 ok, αν καποιος αλλος μπορει να βοηθησει, βλεπω πολλους που το πουλανε στις αγγελιες, μηπως κατι ξερουν...
foivosloxias Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Tο root δουλεύει και με την νέα έκδοση flyme 7.1.0.0.G, σε meizum6note. Τα ίδια ακριβώς βήματα όπως και στην προηγούμενη έκδοση, QuickShortcutMaker etc.
hammerd Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 εχω μιλησει με meizu china, εχουν απενεργοποιησει την δυνατοτητα στο συγκεκριμενο μοντελο λογω λεει ασφαλειας και ασταθειας του συστηματος... κριμα γιατι το κινητο οσο το ειχα ηταν σφαιρα και με μια custom rom θα πεταγε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα