spy94 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 To πρώτο που έβαλα έχει fhd οθόνη,το 2ο δεν έχει αλλά έχει καλύτερο επεξεργαστή και 64άρη δίσκο.Τώρα για μάρκα ίσως έχεις δίκιο αλλά στα 200-250 δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις κατασκευή της προκοπής.Στην θέση σου θα έφερνα κινεζάκι από έξω.Εχει πολλά τέτοια 14άρια με fhd οθόνες και αξιοπρεπή χώρο,έχουν παίξει στο παρελθόν και σίγουρα θα ξαναπαίξουν.Το σταματάω εδώ όμως γιατί ξεφύγαμε
vjshadow Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ανάμεσα στου θέματος και αυτό εδώ https://www.germanos.gr/product/lenovo-laptop-ideapad-330-15-6-full-hd-amd-a6-9225-4gb-128gb-ssd/20378679/ Ποιο προτείνεται; Πάντοτε για απλή χρήση (ταινίες, μουσική, office και browsing). Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από vjshadow
marmarinos2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μακριά απο asus ανύπαρκτο service στην Ελλάδα και αν πάθεις κάτι και το στείλεις το μηχάνημα για επισκευή θα σε βάλουν να υπογράψεις οτι αν φταίς για την βλάβη εσύ θα πληρώσεις 70 ευρώ για έξοδα. Φυσικά μετά θα σου σκάσουν το μυστικό για δική σου υπαιτιότητα στη βλάβη οπότε και εγγύηση δε θα έχεις και το μηχάνημα θα χάσεις γιατί δε θα σου το επιστρέφουν. Επάθα και έμαθα .μακριαααα. Πάρε το lenovo με 20% επιστροφη θα σου βγεί 200 ευρώ,ας είναι amd a6 ειναι τουλάχιστον lenovo. Πάντως αυτό που παρατηρώ είναι οτι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων αυτό που γίνεται ειναι ξεστοκάρισμα, το πλαίσιο όλη την εκθεσιακή σαβούρα, το public μια απο τα ίδια. Το e-shop δεν έκανε καθόλου προσφορές μέχρι τώρα. Στο προηγούμενο newsletter το e-shop είχε το lenovo 15igm με το pentium silver n5000 με 128 gb nvme στα 260 ευρώ. Ένα μηχάνημα ισοδύναμο ή και καλύτερο απο τον i3 της προηγούμενης γενιάς, και τώρα σ' αυτή την τιμή έχουν το celeron n3350...έλεος... Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από marmarinos2006 1
jerry banana Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, marmarinos2006 είπε Μακριά απο asus ανύπαρκτο service στην Ελλάδα και αν πάθεις κάτι και το στείλεις το μηχάνημα για επισκευή θα σε βάλουν να υπογράψεις οτι αν φταίς για την βλάβη εσύ θα πληρώσεις 70 ευρώ για έξοδα. Φυσικά μετά θα σου σκάσουν το μυστικό για δική σου υπαιτιότητα στη βλάβη οπότε και εγγύηση δε θα έχεις και το μηχάνημα θα χάσεις γιατί δε θα σου το επιστρέφουν. Επάθα και έμαθα .μακριαααα. Πάρε το lenovo με 20% επιστροφη θα σου βγεί 200 ευρώ,ας είναι amd a6 ειναι τουλάχιστον lenovo. Πάντως αυτό που παρατηρώ είναι οτι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων αυτό που γίνεται ειναι ξεστοκάρισμα, το πλαίσιο όλη την εκθεσιακή σαβούρα, το public μια απο τα ίδια. Το e-shop δεν έκανε καθόλου προσφορές μέχρι τώρα. Στο προηγούμενο newsletter το e-shop είχε το lenovo 15igm με το pentium silver n5000 με 128 gb nvme στα 260 ευρώ. Ένα μηχάνημα ισοδύναμο ή και καλύτερο απο τον i3 της προηγούμενης γενιάς, και τώρα σ' αυτή την τιμή έχουν το celeron n3350...έλεος... Εγινε σε ευχαριστω ακουσα τον TS και παρηγγειλα το lenovo τελικα.Ειχα που δεν ειχα εκτυπωτη μου καθετε λουκουμι ,τωρα για το 1366 χαλααλι δεν πειραζει.Απο το να μου παθει οπως λες κατι και να τρεχω καλυτερα Ελλαδιτσα.
marmarinos2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Αριστη επιλογή και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, η ψυχική ηρεμία δε πληρώνεται... 1 1
notist Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, jerry banana είπε Εγινε σε ευχαριστω ακουσα τον TS και παρηγγειλα το lenovo τελικα.Ειχα που δεν ειχα εκτυπωτη μου καθετε λουκουμι ,τωρα για το 1366 χαλααλι δεν πειραζει.Απο το να μου παθει οπως λες κατι και να τρεχω καλυτερα Ελλαδιτσα. Ποιο το πρώτο που έβαλε του θέματος με τον εκτυπωτή δώρο? Καλορίζικο. Το σκέφτομαι και εγώ για την κόρη μου που είναι Γυμνάσιο.
jerry banana Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, notist είπε Ποιο το πρώτο που έβαλε του θέματος με τον εκτυπωτή δώρο? Καλορίζικο. Το σκέφτομαι και εγώ για την κόρη μου που είναι Γυμνάσιο. Μαλιστα αυτο αξιζει με το παραπανω να της το αγορασετε. 1
Bakos100 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 επαναφερω το thread για να ρωτησω αν παρελαβε ? κανεις.......? 😐 εβαλα κ εγω μια παραγγελια για αυτο το 'τιμιο' μηχανακι,απο το επισης 'τιμιο'-'συνεπης' &'αξιοπιστο' ηλεκτρ. μαγαζακι του κ@λ@υ -το germanos.gr....μην εχοντας ξαναψωνισει κατι τετοιας αξιας απο αυτον. Τριτη 20/11 απογευμα εγινε η παραγγελια,και απο τοτε....σκοταδι...η παραμικρη ενημερωση με μειλ,ειτε sms.....τα χρηματα ομως λειπουν -κανονικα απο την καρτα..... Αν ειναι δυνατον....Η μηπως ειναι ? 😈😢
top904 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Bakos100 είπε επαναφερω το thread για να ρωτησω αν παρελαβε ? κανεις.......? 😐 εβαλα κ εγω μια παραγγελια για αυτο το 'τιμιο' μηχανακι,απο το επισης 'τιμιο'-'συνεπης' &'αξιοπιστο' ηλεκτρ. μαγαζακι του κ@λ@υ -το germanos.gr....μην εχοντας ξαναψωνισει κατι τετοιας αξιας απο αυτον. Τριτη 20/11 απογευμα εγινε η παραγγελια,και απο τοτε....σκοταδι...η παραμικρη ενημερωση με μειλ,ειτε sms.....τα χρηματα ομως λειπουν -κανονικα απο την καρτα..... Αν ειναι δυνατον....Η μηπως ειναι ? 😈😢 Και εγώ το παρήγγειλα. πέμπτη κ παρασκευή τους έπαιρνα τηλέφωνο και έλεγαν χαζές δικαιολογίες. Δεν υπάρχουν ή υπολογιστές ενώ φαινόταν σε απόθεμα και δεν ξέρουν τι θα γίνει εγώ ακύρωσα την παραγγελία και είπαν θα επιστραφούν τα λεφτά έως τέλος εβδομάδας (Δεν το πιστεύω). Πιο άθλια εταιρεία δεν έχω ξανά δει να μην δίνει μια σωστή απάντηση και να κοροϊδεύει τον πελάτη της. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από top904
sintalkas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 ουτε εγω εχω παραλαβει τιποτα αν μεχρι την τριτη δεν ερθει θα τους παρω και θα τους !!#!$@Ρ ,α οσο για την επιστροφη ,φυσικα και παλι τιποτα!!!
sintalkas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 και φυσικά ακόμα δεν ήρθε ,παρέλαβε κανένας?
Bakos100 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αδερφε να ειμαστε εμεις οι 3 μονο,χλωμο.... επισης ολοι οι αλλοι να τα πηραν,επισης χλωμο το κοβω...γτι δεν γραφουν,δν ξερω... σκεψου κ ποσοι αλλοι που δεν ξερουν το ινσομνια, τι θα τραβαν κι αυτοι.... Αν ψαξεις λιγο ομως,θα δει οτι γενικα υπαρχει θεμα,σχεδον σε ολες τις φετινες προσφορες BF του Γερμανου...δες thread με τα Νοκια κινητα τι γινεται...😈 😥 Ισως με λιγη ? ακομα υπομονη ή με Δικηγορο,βγει ακρη.... τοσο πολυ ΓΤΠΚ e-μαγαζακι ο γερμανος,δεν το ειχα φανταστει!... Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από Bakos100
nasosgrigo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Κοιταξτε κ στα Ανεπιθυμητα... Σ' εμενα εκει κατεφθασε η επιβεβαιση της παραγγελιας. Το πηρα χαμπαρι την Παρασκευη ( παραγγελια Τριτης)
Bakos100 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, sintalkas είπε και φυσικά ακόμα δεν ήρθε ,παρέλαβε κανένας? Αδερφε να ειμαστε εμεις οι 3 μονο,χλωμο.... επισης ολοι οι αλλοι να τα πηραν,επισης χλωμο το κοβω...γτι δεν γραφουν,δν ξερω... σκεψου κ ποσοι αλλοι που δεν ξερουν το ινσομνια, τι θα τραβαν κι αυτοι.... Αν ψαξεις λιγο ομως,θα δει οτι γενικα υπαρχει θεμα,σχεδον σε ολες τις φετινες προσφορες BF του Γερμανου...δες thread με τα Νοκια κινητα τι γινεται...😈 😥 Ισως με λιγη ? ακομα υπομονη ή με Δικηγορο,βγει ακρη.... τοσο πολυ ΓΤΠΚ e-μαγαζακι ο γερμανος,δεν το ειχα φανταστει!... ...Εμενα υπαρχει παραγγελια κανονικα...κ χρηματα δεσμευμενα,επισης κανονικα... απο εκει κ περα,καμια επικοινωνια.
Bakos100 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 για να μη κανω double/triple post,δειτε εδω το σχολιο μου για το ακυρο που μου εριξαν σημερα: https://www.insomnia.gr/forums/topic/692498-hp-laptop-250-156-intel-core-i3-7020u-4gb-1tb-329€-έμμεσα-263€-επιστροφή-eurobank-τελοσ/?page=4 + https://www.insomnia.gr/forums/topic/692738-nokia-8-199€-15920€-με-καρτα-eurobank-germanosgr-τελοσ/?page=33
Προτεινόμενες αναρτήσεις