Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, whoever81 είπε

😄 No way Jοse. Το iOS τους κρατάει εκεί.

Οσους ρωταω μου λενε επειδη εχει καλυτερη καμερα απο ολα, σπανια ακουω ανθρωπο να μου λεει για το iOS

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε

Οσους ρωταω μου λενε επειδη εχει καλυτερη καμερα απο ολα, σπανια ακουω ανθρωπο να μου λεει για το iOS

Τοτε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας, θα σπασει παλι ολα τα ρεκορ στα τετραμηνα η Apple το αντιθετο να φοβοσουν.

• Sad 1
Δημοσ.

Προσπαθώ να καταλάβω γιατί είναι είδηση που αξίζει να είναι στο insomnia... Ναι εξαγοράστηκε μια εταιρία... Αλλά εκτός το ότι ήταν παντελώς άγνωστη και με ένα προϊόν που δεν ενδιαφέρει κανέναν μας εδώ μέσα... είχε και χασούρα κάτι εκατομμύρια αποδεικνύοντας το άχρηστο της ύπαρξης της...

μπράβο Xiaomi μου, επόμενη εξαγορά κάτι σε "βρες τις γόνιμες μέρες"...

• Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, MessatsuRoku είπε

Καλύτερη κάμερα; 🤔 Selfie cam ίσως μετά το X. Περίεργο, σηκώνω χέρια ψηλά.

• Confused 1
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

η Xiaomi θα αναλάβει τον σχεδιασμό, την έρευνα και ανάπτυξη, την παραγωγή, την λειτουργία της επιχείρησης, τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ.

Γιατί δεν λένε απλώς ότι η Xiaomi εξαγόρασε την Meitu;;

Δημοσ.

Μην υποτιματε την δυναμη ενος αλγορυθμου. Η GCAM ειναι τεραστιο παραδειγμα επιτυχημενων αλγορυθμων. Αναμενουμε να δουμε τα αποτελεσματα και να κρινουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Αρχίσανε οι συγχωνεύσεις.. θα τους φάνε ΟΛΟΥΣ ΛΑΧΑΝΟ. Δεν θα αφήσουν κολιμπιθρόξυλο. Με αρχηγό την Xiaomi οι κινέζοι θα κατακτήσουν τον κόσμο όλο στα ηλεκτρονικά είδη. Οι μικρές εταιρίες έχουν σαν δύναμη το λογισμικό. Η Xiaomi έχει την δύναμη και το μάρκετινγκ, θα τα ενώσουν όλα μαζί και θα γίνει της κακομοίρας. Κλάψε samsung, huawei, apple και λοιποί... 

Απομένει να ενωθούν οι μεγάλοι για να αντιμετωπίσουν τους αμέτρητους μικρούς.. και φυσικά θα χάσουν παταγωδώς. Ανυπομονώ να δω την εξέλιξη αυτής της εταιρίας πραγματικά. 

1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε

Μην υποτιματε την δυναμη ενος αλγορυθμου. Η GCAM ειναι τεραστιο παραδειγμα επιτυχημενων αλγορυθμων. Αναμενουμε να δουμε τα αποτελεσματα και να κρινουμε.

Έτσι μπράβο. ΟΛΗ Η ΔΥΝΑΜΗ εκεί ακριβώς είναι. Απλώς δεν μπορούμε να το χωνέψουμε. Σιγά σιγά όμως θα το χωνέψουμε θέλουμε δεν θέλουμε. Όσοι έχουν/είχαν ZTE συσκευή με snapdragon 810 Και πάνω ξέρουν πολύ καλά τι λέω. Αυτή η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ κάμερα που σε τεχνολογίες και δυνατότητες ξεπερνά κάθε φαντασία με ΠΟΛΥ απλό τρόπο χειρισμού που λέγετε neovision camera Που μιμείτε με απίστευτο τρόπο την τεχνολογία πολλών ετών της olympus (live compositing)  Και που όσοι ξέρουν έχει γίνει και πορτ για να παίζει σε όλες τις συσκευές android δεν την έχει φτιάξει ποτέ κανείς... 

Τώρα διαβάζω για την meitu... και το beutify.. θα το ψάξω... κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι καινούριο... Σε λίγο καιρό δεν θα χρειάζεται να ψάχνουμε.. θα διαβάζουμε μόνο για xiaomi συσκευές και εκεί θα είναι τα πάντα... και οι "premium" κατασκευαστές θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν...θα τους κλείσει όλους... και γιατί όχι ευτυχώς η δυστυχώς όπως το πάρει κανείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...