Προς το περιεχόμενο

HISENSE Smart TV UHD 50 369ε και 43 269ε @germanos [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 22/11/2018 στις 9:34 ΜΜ, papath είπε

Το ίδιο και σε μένα. Η χρέωση στη κάρτα εμφανίστηκε σήμερα αλλά η επιστροφή τίποτα ακόμα.

Τελικά ήρθε η €πιστροφή; Εγώ παραγγελία 21/11 αλλά τίποτα ακόμα.

• Απαντ. 318
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Narayan είπε

Λάπτοπ από Γερμανό παραγγελία 22/11 ακόμα τίποτα

Την τβ την έκανα παραγγελία χθές.

Αύριο θα τους πάρω ένα τηλέφωνο

Δημοσ.

Ρε παιδιά, ειμαι τελείως απογοητευμένος με την συγκεκριμένη τηλεόραση. Την θεωρώ πεταμένα λεφτά, το αποκορύφωμα ειναι οτι χάνει τις μνήμες απο τα κανάλια, μετα απο κάποιες ώρες που είναι εκτός λειτουργίας. Εχω δικαίωμα να την επιστρεψω και να ζητήσω πίσω τα χρήματα;

Στους ορους επιστροφών λέει τα εξής:

Επιστροφές

Θέλεις να επιστρέψεις το προϊόν που αγόρασες από το germanos.gr ;
Μπορείς, με τον πιο άμεσο και απλό τρόπο και μάλιστα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!
package.png

Μην ξεχνάς πως έχεις περιθώριο επιστροφής 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παραλαβής τους προϊόντος.

Τρόπος Επιστροφής

Επικοινώνησε με την Εξυπηρέτηση πελατών στο 210 2508100, καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00 ή μέσω e-mail στο 
[email protected] για να προγραμματιστεί το ραντεβού με την εταιρεία courier, που θα πραγματοποιήσει την επιστροφή της
παραγγελίας σου εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Επιστροφή προϊόντων που έχουν αγοραστεί από το germanos.gr σε φυσικό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, δεν είναι δυνατή. 

Προϋποθέσεις Επιστροφής

Το προϊόν που θα επιστρέψεις πρέπει να είναι στην αρχική κατάσταση και συσκευασία του και να συνοδεύεται από το παραστατικό αγοράςτου.

Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ δύναται να αρνηθεί την παραλαβή επιστρεφόμενων ειδών που δεν πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις, καθώς και την πίστωση του ποσού της αξίας του προϊόντος, ενώ το προϊόν θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση. Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, το προϊόν θα καταστρέφεται.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, souloumoudou είπε

Ρε παιδιά, ειμαι τελείως απογοητευμένος με την συγκεκριμένη τηλεόραση. Την θεωρώ πεταμένα λεφτά, το αποκορύφωμα ειναι οτι χάνει τις μνήμες απο τα κανάλια, μετα απο κάποιες ώρες που είναι εκτός λειτουργίας. Εχω δικαίωμα να την επιστρεψω και να ζητήσω πίσω τα χρήματα;

Επιστροφές

package.png

Μην ξεχνάς πως έχεις περιθώριο επιστροφής 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παραλαβής τους προϊόντος.

Τρόπος Επιστροφής

Επικοινώνησε με την Εξυπηρέτηση πελατών στο 210 2508100, καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00 ή μέσω e-mail στο 
[email protected] για να προγραμματιστεί το ραντεβού με την εταιρεία courier, που θα πραγματοποιήσει την επιστροφή της

Επιστροφή προϊόντων που έχουν αγοραστεί από το germanos.gr σε φυσικό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, δεν είναι δυνατή. 

Προϋποθέσεις Επιστροφής

Το προϊόν που θα επιστρέψεις πρέπει να είναι στην αρχική κατάσταση και συσκευασία του και να συνοδεύεται από το παραστατικό αγοράςτου.

Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ δύναται να αρνηθεί την παραλαβή επιστρεφόμενων ειδών που δεν πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις, καθώς και την πίστωση του ποσού της αξίας του προϊόντος, ενώ το προϊόν θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση. Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, το προϊόν θα καταστρέφεται.

Σε ποιο μοντέλο αναφέρεσαι;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Narayan είπε

56 λεπτά πριν, loukas599 είπε

Λάπτοπ από Γερμανό παραγγελία 22/11 ακόμα τίποτα

Την τβ την έκανα παραγγελία χθές.

Αύριο θα τους πάρω ένα τηλέφωνο

Ακόμα τίποτα. Βέβαια άν είχε γίνει κάποιο λάθος θα βλέπαμε τουλάχιστον την επιστροφή του 1% που υπάρχει χωρίς την προσφορά, οπότε μάλλον η καθυστέρηση έχει να κάνει με την διαδικασία εκκαθάρησης.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, papath είπε

Ακόμα τίποτα. Βέβαια άν είχε γίνει κάποιο λάθος θα βλέπαμε τουλάχιστον την επιστροφή του 1% που υπάρχει χωρίς την προσφορά, οπότε μάλλον η καθυστέρηση έχει να κάνει με την διαδικασία εκκαθάρησης.

Γενικά είχαν πολλές παραγγελίες και στο τηλέφωνο μου είχαν πει ότι θα φανεί μετά από 2 3 εργάσιμες.

Αν γινόταν η πληρωμή στο κατάστημα άμεσα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

8 λεπτά πριν, theo93 είπε

Γενικά είχαν πολλές παραγγελίες και στο τηλέφωνο μου είχαν πει ότι θα φανεί μετά από 2 3 εργάσιμες.

Σε εμένα μου είπαν για μετά από 4 εργάσιμες. Προσωπική πάντως άποψη δεν θα έχουμε πρόβλημα με αυτό το θέμα, απλά θα καθυστερήσει. Πάντως ο Γερμανός πρέπει να έκανε τρελό τζίρο...

Επεξ/σία από zorans
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zorans είπε

Στο τη

Σε εμένα μου είπαν για μετά από 4 εργάσιμες. Προσωπική πάντως άποψη δεν θα έχουμε πρόβλημα με αυτό το θέμα, απλά θα καθυστερήσει. Πάντως ο Γερμανός πρέπει να έκανε τρελό τζίρο...

Έχει μια μικρή καθυστέρηση όμως και στις αποστολές.

Εμένα η παραγγελία μου από 23 είναι ακόμη στο πρώτο βήμα.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Narayan είπε

Και σε εμένα μια απο τα ίδια. Παραγγελία 20/11 Η χρέωση στην κάρτα φάνηκε την Παρασκευή 23/11 και ακόμα δεν πιστώθηκε η επιστροφή

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, nikosn14 είπε

Και σε εμένα μια απο τα ίδια. Παραγγελία 20/11 Η χρέωση στην κάρτα φάνηκε την Παρασκευή 23/11 και ακόμα δεν πιστώθηκε η επιστροφή

Μετά την χρέωση θέλει τις μέρες που αναφέρονται πιο πάνω.

τα πράγματα πότε ήρθαν;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, souloumoudou είπε

Επιστροφές

package.png

Τρόπος Επιστροφής

Προϋποθέσεις Επιστροφής

Εγώ έχω την 50αρα. Το πρωί μου έκανε το ίδιο, ρυθμισα απο την αρχή τα κανάλια και απενεργοποίησα την αυτόματη προσθήκη καναλιών, δεν ξέρω αν φταίει αυτό αλλά κάτι έπρεπε να αλλάξεις για να δεις αν φταίει κάτι

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, theo93 είπε

Μετά την χρέωση θέλει τις μέρες που αναφέρονται πιο πάνω.

τα πράγματα πότε ήρθαν;

Θοδωρή την Παρασκευή παρέλαβα την τηλεόραση 

• Like 1
Δημοσ.

@vasilisx επειδή η ερτ αυτό το διάστημα ενεργοποιεί τους δικούς της πομπούς σε διάφορες περιοχές της περιφέρειας οπου μέχρι σήμερα έβγαινε από την τέταρτη συχνότητα της Digea μήπως είναι αυτός ο λόγος που σου έβγαλε διπλά μόνο τα κανάλια της πρώτης πολυπλεξίας της ερτ;θες να μας αναφέρεις την περιοχή σου για να εξακριβώσουμε εάν είναι αυτό;εάν είσαι αττική ή θεσσαλονίκη  δεν είναι σίγουρα αυτός ο λόγος αφού η ερτ βγαίνει από το δικό της κεραιοσύστημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...