Προς το περιεχόμενο

HISENSE Smart TV UHD 50 369ε και 43 269ε @germanos [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στην hisense 43 UHD έχω 2 θέματα το 1) ο,τι έχει πολύ κακές γωνίες θέασης (εάν το va panel έιναι έτσι σε όλες τότε έπρεπε να είχα πάρει τηλεόραση Direct LED μιας που λίγο φεύγεις από το κέντρο και αρχίζεις να βλέπεις τα μισά και δεύτερον και στο τηλεοπτικό αλλά και στο youtube/android box/ κ.α ο,τι δεν είναι στα 60FPS και έχει κίνηση βλέπεις σπασίματα πράγμα που δεν μου αρέσει καθόλου.Την εικόνα άμα παίξεις με τις ρυθμίσεις στα HD κανάλια θα την φέρεις στα γούστα σου και θα βλέπεις καλά στο UHD η τηλεόραση για τα λεφτά της είναι οκ.

Επεξ/σία από skorpios268
  • Απαντ. 318
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για όσους δεν πρόλαβαν την προσφορά και ενδιαφέρονται ακόμα για την hisense εγώ την πουλάω την δικιά μου

20€ κάτω απο την τιμή της προσφοράς 

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, gpsuper είπε

Για όσους δεν πρόλαβαν την προσφορά και ενδιαφέρονται ακόμα για την hisense εγώ την πουλάω την δικιά μου

20€ κάτω απο την τιμή της προσφοράς 

Πρόλαβα να πάρω 2, thanks TS!

Λάθος νήμα φιλεεεε!

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με το online shop του Γερμανου; Εκανα χθες παραγγελία, έστειλαν κωδικό επιβεβαίωσης αλλά δεν δουλεύει στην παρακολούθηση παραγγελείας. Εχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;

Δημοσ.

καλησπέρα αδέρφια τελικά μετά από αρκετό ψάξιμο πήρα και εγώ την toshiba 55αρα από το Γερμανό ευχαριστώ και εγώ για κάθε πληροφορία που δόθηκε στο νήμα ετούτο.

Αύριο Σάββατο περιμένω παραλάβω βέβαια το έτερον ήμισυ δεν εκτιμησε την κίνηση και τα όργανα άρχισαν νωρίς ελπίζω να το χωνέψει anyway θά επιστρέψω με άποψη μετά την παραλαβή.

Και πάλι ευχαριστώ

• Thanks 1
Δημοσ.

Την 50αρα την πηρε κανεις γνωστης να πει 2 λογια???Γιατι αν δεν κανω καποιο λαθος οσοι πηραν,πηραν την 43αρα

Απο reviews δεν υπαρχει τιποτα  για το συγκεκριμενο μοντελο

Δημοσ.
4 ώρες πριν, maxdore217 είπε

Προσωπικά και εγώ σκεφτόμουν την 50'' γιατί θα μπει σε σαλόνι και η απόσταση είναι άνετα και για 55'' αλλά κάτι η μέτρια προς κακιά εικόνα κάτι τα 2+ δευτ. που κάνει από κανάλι σε κανάλι με έχουν ξενερώσει . Αλλά στα 295€ δεν νομίζω ότι έχει παίξει άλλη 50'' τόσο καιρό και ούτε για sammy που είναι +70€ έχω διαβάσει καλά σχόλια. 

Όποιος έχει την 50'' ας βάλει καμία φωτογραφία και ας πει 2 λόγια να αποφασίσουμε επιτέλους. 😂

Εγω για τη samsung 7022 δε διαβασα κανενα κακο εκτος ενος στο σκρουτζ και κοιταξα ολες τις παραπλησιες με ιδοο πανελ σε 50 και 55.Αλλα τωρα βλεπω οτι η toshiba εχουν 2/2 θετικες κριτικες.Γνωμη μου ειναι να παρεις μια απτις 2 πριν εξαντληθουν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, L3xone είπε

Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με το online shop του Γερμανου; Εκανα χθες παραγγελία, έστειλαν κωδικό επιβεβαίωσης αλλά δεν δουλεύει στην παρακολούθηση παραγγελείας. Εχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;

Ουτε εμενα δουλευει η παρακολουθηση και δεν ελαβα email, μονο sms.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, skorpios268 είπε

στην hisense 43 UHD έχω 2 θέματα το 1) ο,τι έχει πολύ κακές γωνίες θέασης (εάν το va panel έιναι έτσι σε όλες τότε έπρεπε να είχα πάρει τηλεόραση Direct LED μιας που λίγο φεύγεις από το κέντρο και αρχίζεις να βλέπεις τα μισά και δεύτερον και στο τηλεοπτικό αλλά και στο youtube/android box/ κ.α ο,τι δεν είναι στα 60FPS και έχει κίνηση βλέπεις σπασίματα πράγμα που δεν μου αρέσει καθόλου.Την εικόνα άμα παίξεις με τις ρυθμίσεις στα HD κανάλια θα την φέρεις στα γούστα σου και θα βλέπεις καλά στο UHD η τηλεόραση για τα λεφτά της είναι οκ.

Λίγο που είδα σε κατάστημα μου φάνηκε η εικόνα της λίγο ψεύτικη βέβαια ήταν δυναμική ...τώρα για γωνίες δεν είναι να έχει τόσο πρόβλημα , μήπως κάτι παίζει με την δικιά σου? Για τα κανάλια δεν έχω εικόνα έπαιζε το γνωστό video 4k το οποίο με μπέρδεψε αρκετά γιατί μια μου φαινόταν πολύ καλό και μια τραγικό ή υπερβολικά έντονο στο βαθμό να φαίνεται μη φυσικό εξ'ου και το ψεύτικη που είπα .... βασικά παίζει να είχαν  τις αρχικές ρυθμίσεις πάνω που μπορεί να έχει τίποτα μείωση θορύβου ντιφολτ και να κάνει το αντίθετο! Εσύ πώς την βλέπεις σε αυτό ?  Για τα 60fps και τα 30 δεν έχω γνώμη γιατί το video αυτό λογικά ήταν 60 και έτσι έδειχνε ικανοποιητικά όχι τοπ αλλά ok. 

Μια παρατήρηση η tv που πήρες λέει ότι είναι va και μάλιστα Direct led ! ( λογικά θα ήθελες να πεις Ips ) Αν βελτίωσες την εικόνα στα hd κανάλια ρίξε καμία φώτο να δούμε , τα ίδια θα είναι και η 50''    

Δημοσ.

εχω παρει την 43 hisense ...δεν την εχω βαλει ακομα γιατι περιμενω την βαση του τοιχου...αρχιζω να ανυσηχω με αυτα που βλεπω για γωνιες ποιοτητα και κινηση ομως...θα επανελθω με εντυπωσεις οταν την στησω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι εννοούσα ips  πριν,στο 4κ έχει ωραία εικόνα ειδικά στα 60fps hdr uhd videos στο youtube.Στα δορυφορικά 4k κανάλια δεν θα δεις αυτό το εντυπωσιακό uhd που έχουν τα demo videos.Οι γωνίες θέασης δεν είναι καλές ασπρίζει το πάνελ όσο φεύγεις από το κέντρο.Και ένα άλλο παιδί είχε αναφέρει για τις γωνίες θέασης εδώ πριν 2 μέρες.Και εάν γυρίσεις τις ρυθμίσεις στα ελληνικά το γράμμα π και το γράμμα Ω έχουν διαφορά με τα υπόλοιπα γράμματα τόσο στο μενού των ρυθμίσεων όσο και στο EPG και είναι άθλιο κάτι τέτοιο

Η ελληνική αντιπροσωπεία έχει την συγκεκριμένη σειρά εδώ:http://etyt.gr/hisense/4κ-τηλεορασεισ/

Επεξ/σία από skorpios268
Δημοσ.
3 ώρες πριν, skorpios268 είπε

ναι εννοούσα ips  πριν,στο 4κ έχει ωραία εικόνα ειδικά στα 60fps hdr uhd videos στο youtube.Στα δορυφορικά 4k κανάλια δεν θα δεις αυτό το εντυπωσιακό uhd που έχουν τα demo videos.Οι γωνίες θέασης δεν είναι καλές ασπρίζει το πάνελ όσο φεύγεις από το κέντρο.Και ένα άλλο παιδί είχε αναφέρει για τις γωνίες θέασης εδώ πριν 2 μέρες.Και εάν γυρίσεις τις ρυθμίσεις στα ελληνικά το γράμμα π και το γράμμα Ω έχουν διαφορά με τα υπόλοιπα γράμματα τόσο στο μενού των ρυθμίσεων όσο και στο EPG και είναι άθλιο κάτι τέτοιο

Η ελληνική αντιπροσωπεία έχει την συγκεκριμένη σειρά εδώ:http://etyt.gr/hisense/4κ-τηλεορασεισ/

ναι ρε εσενα η γραμματοσειρα σε μαρανε δε λες που ηρθε h  black friday πηρες 4κ με 270 και σου μεινανε ρεστα απο την επιστροφη για σαρδελες?

Δημοσ.

Για όσους ψάχνονται ακόμα μπορώ να πω ότι η 55αρα Toshiba που πήρα για τους γονείς είναι αξιοπρεπέστατη. Στα hd κανάλια η εικόνα έχει πολύ καλή ευκρίνεια και ωραία χρώματα. Ερτ1,2,3 που δεν είναι hd εκεί είναι μέτρια. YouTube Netflix με Dolby vision παρα πολύ καλή. Το μενού ρολάρει φυσιολογικά. Έχει έτοιμες ρυθμίσεις εικόνας αλλά αν θες την πειράζεις έξτρα. Ο ήχος της είναι καλός. Το μόνο που με χάλασε είναι το σημείο που έχουν βάλει το δεκτή του σήματος απ το τηλεκοντρολ όποτε αν έχετε ψηλό έπιπλο τηλεόρασης πρέπει να σηκώνεται ψηλά το χέρι σας για να αλλάξετε κανάλι κλπ. Γενικά για 330€ που μου βγήκε μαζί με την επιστροφή απ τον Γερμανό πιστεύω τα αξίζει και με το παραπάνω.  

DBDE06BD-F4D6-4C01-B05A-1DFC5E19E676.jpeg

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...